How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Okulda kızım ile ilgili şikayet duymaktan bıktım

Bu konuyla ilgili değil ama öğrenci ayıran, bazı öğrencileri isteyen bazılarını istemeyen öğretmenler çok fazla. Kimse beni öğretmenlerin her öğrencisine eşit davrandığına inandıramaz
Yorumum bu konu için zaten.. bu meslek olarak değil ,hiç kimse herkese eşit davranmıyor hayatta..

Siz şikayet konularını okula gidip dinleyin belki çocuğun bir derdi var, psikolojik destekle de çözersiniz. Ya da sadece çok yaramazdır o da olabilir yani bu yaşlarda çok normal
Yani bilemiyorum
Geçen seneki okulunda böyle değildi, orda hiç şikayet almadık mesela
Anlayamıyorum

Yani bilemiyorum
Geçen seneki okulunda böyle değildi, orda hiç şikayet almadık mesela
Anlayamıyorum
Özel okulda niye şikayet etsinler ki para kaynağıydınız siz.
Her gittiği yerde şikayet varsa öğretmenin kızıma takması olamaz konu. Şikayet içerikleri tam olarak nedir? Pedagog ne diyor çocuğa kaç senedir sorun var götürmüşsünüzdür?

11 yaşında kızım var, ilkokul 1. Sınıfı devlette okudu ve çok şikayet aldık. Sonra özel okula yazdırdık. Orda bu kadar değildi yani durum daha iyiydi
Bu sene özel okulun fiyatları çok arttığı için ve büyüdüğü için devlete yazdırdık. Okula başlamadan öncede bol bol konuştuk
İlk olarak başka bir sınıftaydı, sonra başka bir sınıfı istedi orda arkadaşları olduğu için, o sınıfa geçti

Bugün bana okuldan çıkınca sınıfta arkadaşları sigara mı ne içmiş onu öğretmenine anlatmış ve arkadaşları kızmış böyle şeylet anlattı ama telefonda olduğu için tam anlayamadım
Sonra öğretmenini aradım, bugün olanlar önemli değil ama kızınız sınıfa geldiğinden beri 1 haftadır hem arkadaşlarından hem velilerden şikayet var dedi. Bende madem şikayet var bana bunu neden söylemediniz dedim kendi aramızda halletmek istedik dedi
Gerçekten artık şikayet duymaktan bıktım, kızımı dinleyince o haklı geliyor ama ya gerçekten sorun varsa
Daha okul açılalı 1 ay oldu
Kızınız iyiniyetli olabilir ama sigara içiyorsa bunu öğretmeni farkedebilir öğrencinin.O kişilerle samimiyet kurmasin.Herseyi de öğretmenine anlatmasin.İtici bulur sevmezler.

Evde durumlar nasil? Sizinle olan iliskisi, sizin esinizle olan iliskiniz?

Ev ortami sorunlu olan cocuklar cogu zaman okulda da problemler yasiyorlar. Bir de kiziniz belki bu degisiklik yuzunden de zorlaniyordur. Konusuyor musunuz kizinizla, ne hissettigini anlatir mi size?

Rehber öğretmen ile de görüşün. Bir sorun varsa kendi aralarında halletmek filan isteyemezler bu çocuğun bir annesi var. Çağırtın müdürün odasına orada cevaplasın sorularınızı.

Öğretmen neden arayıp haber vermedi diyorsunuz da kızınız daha 1 haftadır o sınıftaymış. Üçüncü gün arasaydı bu sefer de kızım daha sınıfa alışamadan öğretmen tepki gösterdi diyecektiniz bu çok net. Belli ki öğretmen idare etmeye çalışmış siz arayınca da durumu aktarmış.
Özel okulda hiç sorun dile getirilmemesinin nedenini anlıyorsunuzdur umarım. Orda hiçbir şey yoktu da burda böyle demeyin. Çocuğunuzu bir çocuk psikologu görsün, size sadece onların yardımı olur.

11 yaşında kızım var, ilkokul 1. Sınıfı devlette okudu ve çok şikayet aldık. Sonra özel okula yazdırdık. Orda bu kadar değildi yani durum daha iyiydi
Bu sene özel okulun fiyatları çok arttığı için ve büyüdüğü için devlete yazdırdık. Okula başlamadan öncede bol bol konuştuk
İlk olarak başka bir sınıftaydı, sonra başka bir sınıfı istedi orda arkadaşları olduğu için, o sınıfa geçti

Bugün bana okuldan çıkınca sınıfta arkadaşları sigara mı ne içmiş onu öğretmenine anlatmış ve arkadaşları kızmış böyle şeylet anlattı ama telefonda olduğu için tam anlayamadım
Sonra öğretmenini aradım, bugün olanlar önemli değil ama kızınız sınıfa geldiğinden beri 1 haftadır hem arkadaşlarından hem velilerden şikayet var dedi. Bende madem şikayet var bana bunu neden söylemediniz dedim kendi aramızda halletmek istedik dedi
Gerçekten artık şikayet duymaktan bıktım, kızımı dinleyince o haklı geliyor ama ya gerçekten sorun varsa
Daha okul açılalı 1 ay oldu
11 yaşındaki kızınız ortaokuldadır herhalde. Tek bir öğretmen yok ki Sınıf rehber öğretmeni mi size bunları söyleyen? Diğer öğretmenleri ile de görüşün..

Kızımla işten geldiğimiz zaman eşimle birlikte konuştuk. Kızım sınıftaki erkek öğrencilerle sorun yaşamış. 2 çocuğun sigara içtiğini duymuş, sonra o çocukların içtiğini öğretmene söylemişler ama kızım ben söylemedim sonra çıktı dedi
İkincisi koridorda erkekler tuvaletinin orda kız arkadaşıyla duruyormuş, birşeye bakıyorduk sınıftaki erkek gördü dedi, kızımdan için erkekler tuvaletine bakıyor demiş
Öğretmende o erkek öğrencilere inanmış.
Birde bir çocuk küfür etmiş, kızımda öğretmene söylemiş öğretmende ben onları biliyorum etmezler demiş
Bunları anlattı kızım. Eğer kızımın anlattığı gibiyse ispatlanamayan birşey için öğretmen nasıl taraf tutar anlamıyorum

Yani ben kızım haklı demiyorum ama bizde okuduk, sınıfımızda anlaşamadığımız oldu, şikayetler oldu hiç böyle olmadı. Yani öğretmen öyle bir anlatıyor ki telefonda sanki kızım birilerini dövmüş.

Kızınız iyiniyetli olabilir ama sigara içiyorsa bunu öğretmeni farkedebilir öğrencinin.O kişilerle samimiyet kurmasin.Herseyi de öğretmenine anlatmasin.İtici bulur sevmezler.
Zaten söylememiş kızım anlattı, onun söylemediği çıkmış ama bir erkek küfür etmiş onu söylemiş öğretmene
Bende söyleme kızım karışma, küfür ediyorsa onunla arkadaşlık yapma mesafe koy dedim

Özel okulda niye şikayet etsinler ki para kaynağıydınız siz.
Her gittiği yerde şikayet varsa öğretmenin kızıma takması olamaz konu. Şikayet içerikleri tam olarak nedir? Pedagog ne diyor çocuğa kaç senedir sorun var götürmüşsünüzdür?
Eden ediyor merak etmeyin
Ben ilkokul döneminde götürmüştüm, her çocuğun bu tarz sorunları olabileceğini söylemişti

Benim kardeşimde ilkokulda çok sorunluydu. Aşırı hiperaktifti. Sonradan öğrendik ki hocası müdür yardımcısına gönderiyormuş o da bi güzel sürekli olarak dövüp sınıfa gönderiyormuş. Ben de küçüktüm kardeşimi koruyamadım sonrasında derslerden vs nefret etti hala da öyle. Yani burda öğretmeni neden çocuk ayırsın vs diyenleri görünce neler neler var diyorum. Öğretmenlerde insan iyisi kötüsü elbette var maalesef. Allah belalarını versin diyorum kardeşimi döven o hocalara.
Sizin kızın belki sürekli şikayet ediyor diye hocası böyle davranıyor olabilir. Sorun duymayayın bilmeyeyim başım ağrımasın diyebilir. Onun için pedagoga götürün olmadı sınıfını değiştirin.

Back