- 4 Ekim 2012
- 16.379
- 32.011
- 798
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
Öğretmenle konuştunuz mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konustunuz mu hocayla ne diyor ?Asıl sorun diye birşey yok ki, kızım ne anlattıysa yazdım buraya.
Sınıftaki erkeklerle sorun yaşıyor ve öğretmen de diğer öğrencilerine inanıyor
Yooo konuşmadım daha, pazartesi günü gideceğiz eşimle ben hala kızımın yanındayım, öğretmeni de dinlicem ve ona göre müdürle görüşücezKonu sahibi öğretmenle görüşmeden önce baya baya öğretmenin kızına taktığında inanıyordu ama konuya bir daha dönüş yapmadığına göre konuşma pek beklediği gibi geçmedi galiba
Olabilir tabi daha kimseyi tanımıyorum ama küfür, sigara ne ararsan var okuldaOlabilir. Sınıf annesinin okul aile birliğinden birinin çocuğu falan da olabilir.
Dedikleriniz çok doğruMerhaba,
Çocuğu küçükken bir süre özele gönderip sonra devlet okuluna almışsınız. Okullar arası git gel yaşamış. Adapte olmakta zorluk yaşayabilir. Ayrıca özele de sorunu var diye yollamışsınız zaten. Sırf kısa bir süre özele gitti diye sorun çözülmez maalesef. İlk ve orta okulda ya hep devlet ya da hep özel olmalı. Ben oğlumu ilk ve orta okulda full devlete yolladım, lisede bursu yüksek olunca özele aldım. Şimdi özel fiyatları çok yükselse de geri almıyorum, artık devlette yapamaz çünkü. Ayrıca çocuktur yalan söyleyebilir , zaten sonuç değiştirmeyi de kendisi istemiş belli ki sebep sadece arkadaşı olması değilmiş. Pedagog doğru yöntem gösterir büyüdükçe de düzelir zaten. Çok da üzmeyin kendinizi adı üstünde çocuk
Böyle birşey varsa öğretmeni dinlicem tabikiBelki kızınızın size yansımayan yalanlarını yakalamıştır bu nedenle inanmamış olabilir
yani pedagog falan degilim de kızınız gördüğünü söyleyen, olduğu gibi dürüst biri gibi gözüktü bana. Ben bir sorun görmedim.Kızımla işten geldiğimiz zaman eşimle birlikte konuştuk. Kızım sınıftaki erkek öğrencilerle sorun yaşamış. 2 çocuğun sigara içtiğini duymuş, sonra o çocukların içtiğini öğretmene söylemişler ama kızım ben söylemedim sonra çıktı dedi
İkincisi koridorda erkekler tuvaletinin orda kız arkadaşıyla duruyormuş, birşeye bakıyorduk sınıftaki erkek gördü dedi, kızımdan için erkekler tuvaletine bakıyor demiş
Öğretmende o erkek öğrencilere inanmış.
Birde bir çocuk küfür etmiş, kızımda öğretmene söylemiş öğretmende ben onları biliyorum etmezler demiş
Bunları anlattı kızım. Eğer kızımın anlattığı gibiyse ispatlanamayan birşey için öğretmen nasıl taraf tutar anlamıyorum
Yani ben kızım haklı demiyorum ama bizde okuduk, sınıfımızda anlaşamadığımız oldu, şikayetler oldu hiç böyle olmadı. Yani öğretmen öyle bir anlatıyor ki telefonda sanki kızım birilerini dövmüş.
okuldan okula değişir ama çogunlukla özel okullar daha disiplinli oluyor gibi. Ben de özel de okudum mum gibiydik, kılık kıyafet, söz almadan konusma, küfür eden direkt disipline yollanırdı. Biz de devletten korkardık bizim zamanda dedikodu vardı devllette disiplin yokmus, kabadayı ögrenciler varmıs, millet birbirini dövüyormus diye dedikodular dönerdiDevlet okulları özel okula göre daha kurallı değil mi, en ufak bir durumda tutanak tutulmuyor mı? Ben mi yanlış biliyorum
Tamam sizin dediğiniz gibi diyelim okuldan aldım özele verdim. Orda eğitim hayatı boyunca kibar, saygılı, çalışkan gibi olan öğrencilerle liseye kadar okudu, bu kez lisede küfür eden, saygısız öğrencilerle karşılaşmıcak mı? Asıl o zaman sudan çıkmış balık gibi olmaz mı?hayatının her döneminde bu tarz insanlar olucak
Benimde oldu birçok arkadaşım, sigara içen, küfür eden, içki içen.. Hiç birinden özenmedim. Şuan ne sigara içiyorum, ne alkol alıyorum nede küfür ediyorum. Salak gerizekalı gibi kötü kelimeleri bile kullanmam. Annem asla bana ders çalış demezdi kendim çalışırdım.
Sınıfımda tartıştığımda oldu, küstüğüm arkadaşlarım da oldu ama bu kadar büyümedi aileme yansımadı. Bana çok garip geliyor bu yüzden
Saha okula gitmedin mi hey maaşallahBöyle birşey varsa öğretmeni dinlicem tabiki
Şimdi siz annesiniz tabiki bende anneyim insan böyle şeyler duyunca kondurmak istemiyor çocuğuna ama sorun çocuğunuzda benim anladığım kadarıyla yani bu kadar kişi öğrenciler öğretmenler kızınıza karşı art niyetli olamaz ortada gerçekten sorun var demekki..eğer bir kişi sınıfın düzenini bozuyorsa onu başka sınıfa geçirebilirler ortada gerçekten rahatsızlık edici bir durum olmasa bunu yapmazlar ..siz bence pedogogla görüştürun çocuğunuzu çünkü ergenlik çağı geldiğinde daha farklı sorunlarda olabilirOkula gittik bugün öğretmenlerle görüşmeye
Sınıf öğretmeni, müdür yardımcısı vardı.
Olanları anlattılar bizde anlattık, kızım yalan söylüyormuş ve arkadaşıyla dalga geçiyormuş birde küfür ediyor dedi.
Daha önce öğretmenlerinden baskın karakter olduğu ile ilgili bilgi almıştım ama küfür konusunda asla birşey duymadım ne öğretmenlerinden nede evde duydum öğretmene sorduk siz kulağınıza duydunuz mu gözünüzle gördünüz mü diye hayır dedi, niye o zaman diğer öğrencilere inanıp bizim kızımıza inanmıyorsunuz dedik
Birde kızımın sınıfı değişicekmiş, sınıftaki erkek öğrenciler koridorda öğretmene gidip söylemişler sevinere, öğrenmende sevinmiş ve birbirlerine çak yapmışlar
Eşim bunu söyledi herkesin içinde öğretmen inkar edemedi yüzü bozuldu kızardı bir değişik oldu kadın
Sonra rehber öğretmenin yanına gittik görüşücek konuşucak bizde anlattık. Benimde 5. Sınıfa giden çocuğum var çocuklar arasında yalanda olabilir küfürde edebilir bunlar olabiliyor, sizden duymasa arkadaşından duyar, internetten duyar dedi. Belki de özel okuldan geldiği için uyum süreci yaşıyor olabilir dedi. Biz de gerekirse pedagoga götürürüz dedik şuan gerek yok belkide gerek kalmaz ben sizi bilgilendiricem dedi
Ben kızım haklı demiyorum tabiki yalan kötü birşey ama bunlar oldu diye çocuğu çok büyük suç işlemiş gibi hemen başka sınıfa almak nedir?
Bir veli demiş öğretmene kızım müdüre gidip şikayet etmiş öğrenene söylemişler öğretmende onlara inanmış. Hazır müdürde oradayken sorduk kızınız geldi mi diye gelmedi dedi. Bizde gördünüz mü bakın siz diğer öğrenciye inanıyorsunuz dedik
Evet aynen öyleokuldan okula değişir ama çogunlukla özel okullar daha disiplinli oluyor gibi. Ben de özel de okudum mum gibiydik, kılık kıyafet, söz almadan konusma, küfür eden direkt disipline yollanırdı. Biz de devletten korkardık bizim zamanda dedikodu vardı devllette disiplin yokmus, kabadayı ögrenciler varmıs, millet birbirini dövüyormus diye dedikodular dönerdi
Ne için arıyorlardıAman etsinler ya beni de çocukken hep arıyorlardı annemi bıkmıştı kadın şimdi ne yaptım sanki diyorum.
Arkadasiyls dalga geciyor ve ayni sinifta kala ak oyle mi ? Sen bide git bunu dalga gectigi cocugun ailesiyle konus bakalim .Okula gittik bugün öğretmenlerle görüşmeye
Sınıf öğretmeni, müdür yardımcısı vardı.
Olanları anlattılar bizde anlattık, kızım yalan söylüyormuş ve arkadaşıyla dalga geçiyormuş birde küfür ediyor dedi.
Daha önce öğretmenlerinden baskın karakter olduğu ile ilgili bilgi almıştım ama küfür konusunda asla birşey duymadım ne öğretmenlerinden nede evde duydum öğretmene sorduk siz kulağınıza duydunuz mu gözünüzle gördünüz mü diye hayır dedi, niye o zaman diğer öğrencilere inanıp bizim kızımıza inanmıyorsunuz dedik
Birde kızımın sınıfı değişicekmiş, sınıftaki erkek öğrenciler koridorda öğretmene gidip söylemişler sevinere, öğrenmende sevinmiş ve birbirlerine çak yapmışlar
Eşim bunu söyledi herkesin içinde öğretmen inkar edemedi yüzü bozuldu kızardı bir değişik oldu kadın
Sonra rehber öğretmenin yanına gittik görüşücek konuşucak bizde anlattık. Benimde 5. Sınıfa giden çocuğum var çocuklar arasında yalanda olabilir küfürde edebilir bunlar olabiliyor, sizden duymasa arkadaşından duyar, internetten duyar dedi. Belki de özel okuldan geldiği için uyum süreci yaşıyor olabilir dedi. Biz de gerekirse pedagoga götürürüz dedik şuan gerek yok belkide gerek kalmaz ben sizi bilgilendiricem dedi
Ben kızım haklı demiyorum tabiki yalan kötü birşey ama bunlar oldu diye çocuğu çok büyük suç işlemiş gibi hemen başka sınıfa almak nedir?
Bir veli demiş öğretmene kızım müdüre gidip şikayet etmiş öğrenene söylemişler öğretmende onlara inanmış. Hazır müdürde oradayken sorduk kızınız geldi mi diye gelmedi dedi. Bizde gördünüz mü bakın siz diğer öğrenciye inanıyorsunuz dedik
Kizin baskin karakter falan degil besbelli problemri var problemli birj olmakla baskin kafakter olmak farkli .o baskin baskin takilacak diye kimse ezilmez karsisinda .Evet aynen öyle
Özel okulda o tarz durumlara asla fırsat vermiyorlar, en ufak bir durumda ya öğretmene uyarı gidiyor ya öğrenciye
Evet baskın bir karakter kızım ama ne küfür etmesi vardı ne de arkadaşlarıyla dalga geçmesi keşke almasaydık hiç
Ama bu sorun diğer öğrencilerde de varŞimdi siz annesiniz tabiki bende anneyim insan böyle şeyler duyunca kondurmak istemiyor çocuğuna ama sorun çocuğunuzda benim anladığım kadarıyla yani bu kadar kişi öğrenciler öğretmenler kızınıza karşı art niyetli olamaz ortada gerçekten sorun var demekki..eğer bir kişi sınıfın düzenini bozuyorsa onu başka sınıfa geçirebilirler ortada gerçekten rahatsızlık edici bir durum olmasa bunu yapmazlar ..siz bence pedogogla görüştürun çocuğunuzu çünkü ergenlik çağı geldiğinde daha farklı sorunlarda olabilir