Çok saol ya çok yardımcı oldun Allah razı olsun. Yok ben temizlik falan deil sadece işime evime bakayım yeter. Olmasını çok istiyorum çünkü evde kall kal psikolojim bozulacak. Sosyalleşmek çalışmak istiyorum ve yapabileceğim tek işin bu olacağını düşünüyorumSen çok bunalmissin belli ki...izin verirsen sana bir kaç tavsiyem olacak; ilki uzun süre bir bebek daha dünyaya getirme.Eğer nasip olur çalışmaya başlarsan işin stresini işte bırak ve herkesin her dediğini kafana sakin takma.Eger bu tür işlerden yuksunmezsen yardımcı ablalar devlet okullarında öğretmenlerin evlerinin temizliğinde de ilk başvurdukları kişilerdir.Yok ben boyle birsey istemiyorum mesaime gelip gitmek yeterli diyorsan "çocuklarım çok küçük ,su an eve gidince anca yetebiliyorum onlara " der kapıyı aralık bırakırsın. Okulda çalışırken belli zaman sonra okulca iş verilmeyen ama öğretmenler tarafından cocuguna bakmak için ise alınan çok kişi gördüm çünkü .Hakkında hayırlısı olsun
O sizin bileceginiz birşey....benim kızımda özel bi kreşte ve bu dediğiniz işleri okul öncesi stajerleri yapıyor yada yeni mezun olup deneyim kazanmak isteyenler
devlette sizin anlattığınız gibiyse kreş konusunda devleti düşünmemem isabet olmuş
Okuldaki kantin görevlisinin ya da temizlik şirketi çalışanlarının da üniversite mezunu olmasına dikkat edin. Zira bunlar da önemli kriterler.. Çocuğunu en çok düşünüp pamuklara saran anne ödülünüzü almayı unutmayın çıkışta. Zira çok nadir rastlananlardansınız.Hey Allahımm yaaetrafı velveleye felan vermiyorum hanımefendi, çok kolay iş bulursun deyince mi gerekli yorum yapmış olurdum sizin için
benim kızımda kreşte okuyor bu dediğiniz işi STAJER (yeni mezun yada mezun olabilecek durumda olanlar) öğretmenler yapıyor ki onlar yapmalı zaten
Siz üzülmeyin olur muKonuyu anlamadıysanz yine anlatmayı gereksiz yorum yapıp etrafı velveleye vermeyin. İnsan gibi yorum istedik. Öğretmen llatak demiyorum öğretmenin yanında yardımcı çocuklara ablalık. Hizmetçi diyeyim sana oldu mu
okulda kantin yok ama yemek yapan bir abla var ve oda işe başlamadan önce kursunu almış bu konuda ayrıca siz istediğiniz kişilere baktırabiliyorsunuzdur çocuklarınızı belkia ma ben zor sahip olduğum için bu kadar rahat olamıyorum malesef ve bunun için kriter olmalı zaten ve bu bu kriterler ile çocuklarını pamuklara sarıp sarmalamış olmuyorsun çocuğun için endişe duymuş oluyorsunOkuldaki kantin görevlisinin ya da temizlik şirketi çalışanlarının da üniversite mezunu olmasına dikkat edin. Zira bunlar da önemli kriterler.. Çocuğunu en çok düşünüp pamuklara saran anne ödülünüzü almayı unutmayın çıkışta. Zira çok nadir rastlananlardansınız.Hey Allahımm yaa
Çok saol cnm bazıları anlamıyor ve kendimi bu konuma sokuyorum ha gerekirse hizmetçi de olurum bu ayıp bişey deil. Ekmek parası sonuçta. Ama ben yapmak istediğim şeyi yapmak çalışmak kimsenin minnetini çekmeden yaşamak istiyorum. Bunu da çok görmeleri ne bileyim insana batıyorSiz üzülmeyin olur mu
Hizmetçi falan olmayacaksın değilsin de..
Çalış ekmeğini çıkar
Gerekirse git üniversiteye öğretmen de ol
Ama birilerini memnun etmek için hizmetçi olayım deme..
Yorum yapanlar sadece yorum yapıyorlar
Aldırma
Kendine önüne evlatlarına bak..
Ben seni çok iyi anladım
İnnşallah hakkında hayırlısı ne ise neyi arzuluyorsan o olur
Üzülme
İnsanların da seni sadece dıştan yorumlarıyla üzmesine de izin verme
kreslerde rehabılıtasyon merkezlerınde cocuk esırgeme kurumlarında yardımcı olarak calısabılırsınızMerhaba kızlar. Ben lise mezunuyum şuanda okul öncesi çocuk gelişimi kursuna gidiyorum. Şunu sormak istedim size çünkü çokk ihtiyacım var. Ben şimdi bu kurstan sertifika alırsam kreşte falan çalışabilir miym. Nasıl başvuru yapabilir. İşkur dan mı okul idaresinden mi. Nasıl? Yardımcı ablalık falan yapabilir miym olursa ücreti ne kadar olur. Lütfen yardım edin çok ihtiyacım var çok istiyorum.
Ya çok teşekkür ederim bu güzel sözler için gerçrkten çok saolunÇocuğumu
Sadece teorik dersler alan ancak hiçbir tecrübesi olmayan 20 25 yaşındaki güya üniversite mezunu olmuş deneyimsiz insanlara emanet edeceğime
2 çocuklu
Bebek bakımını en ince ayrıntısına kadar bilen tecrübe etmiş aynı zamanda kurslarla da işin teorik kısmını öğrenmiş bir anneye
İçim rahat emanet ederim..
Tekrar diyorum
Gerekirse öğretmen ol
Ama boş konuşan
Ama dikkat et sadece konuşan insanlara aldırma...
Hayatın bizi ne ile sınayacağını bilemeyiz. Büyük konuşmamak gerekir. 2 çocuklu, istediği işi yapabilmek için kursunu alan ve kendisine uygun istihdam yapılan bir işe kabul edilmesini uygun göremeyecek kadar neresindesiniz bu işin?okulda kantin yok ama yemek yapan bir abla var ve oda işe başlamadan önce kursunu almış bu konuda ayrıca siz istediğiniz kişilere baktırabiliyorsunuzdur çocuklarınızı belkia ma ben zor sahip olduğum için bu kadar rahat olamıyorum malesef ve bunun için kriter olmalı zaten ve bu bu kriterler ile çocuklarını pamuklara sarıp sarmalamış olmuyorsun çocuğun için endişe duymuş oluyorsun
BatmasınÇok saol cnm bazıları anlamıyor ve kendimi bu konuma sokuyorum ha gerekirse hizmetçi de olurum bu ayıp bişey deil. Ekmek parası sonuçta. Ama ben yapmak istediğim şeyi yapmak çalışmak kimsenin minnetini çekmeden yaşamak istiyorum. Bunu da çok görmeleri ne bileyim insana batıyor
İşin burjuvazi tarafındalar..Hayatın bizi ne ile sınayacağını bilemeyiz. Büyük konuşmamak gerekir. 2 çocuklu, istediği işi yapabilmek için kursunu alan ve kendisine uygun istihdam yapılan bir işe kabul edilmesini uygun göremeyecek kadar neresindesiniz bu işin?
Tek taraflı düşünen insanları anlayamıyorum.İşin burjuvazi tarafındalar..
İnşallah hep burjuva sınıfında kalırlar :)
AminnTek taraflı düşünen insanları anlayamıyorum.
Konu sahibini unuttum zaten.
Asbei Allah gönlünüze göre versin ve evlatlarınız için hayırlı bir geçim kapısı açsın.
Ben o kursa gidebilmek için neler çekiyorum bilemezsiniz anca konuşursunuz çünkü davulun sesi uzaktan hoş gelir. Size bir günümğ anlatayım isterseniz. Sabah saat 9 gibi çıkmam gerekiyor ve o gün kaynanam ve annem evde deil çocukları bırakacak hiç kimse hi bir yer bulamadım kimi aradıydam ya telefonu açmıyor yada evde deil. Çünkü sabah 8 de arıyorum açmamaları çok normal. Sınava da yetişmem lazım. Neyse aldım çocukları biri bir buçuk biri 2 buçuk yaşında otobüse binecem. Durağa yürüyene kadar tam olarak 35 dk gitti. O çocuklarla 35 dakka yolda ne çektim artık siz düşününbiraz uzak bize durak. Küçüğü fazla yürüyünce yoruluyor kucağıma alıyorum diğeri ağlıyor küçüğünü bırakıp onu alıyorum bu sefer küçüğü ağlıyor. Bu arada oruçluyum o güneşin altında iki çocuk ağlaya ağlaya durağa geldim tabi ben insanlıktan çıkmışım. Neyse bindim otobüse indim. Bu sefer de duraktan halk eğitime yürümek oda 20 23 dk fazln sürdü abartmıyorum çünkü ikide bir saate bakıyordm sınava Yetişmek için. Halk eğitime yürümek benim için işkenceden de öte oldu. Çünkü artık ben yorgun çocuklar yorgun. Halk eğitime yakın yanımdan geçen bş abladan yardım istedim halk eğitime kadar yardım etmesi için şansıma oda halk eğitime gidiyormş. Küçüğünü aldı oraya kadr gittik çocukları oradaki kreşe bırakıp sınava yetilecektim. Küçüğü kreşte ki çocukların şokuyla durdu ama büyüğü bırakıp gideceğimi biliyordu daha ben oradayken bastı çığlığı. Nefes nefese sınıfa gittim nasıl sınav oldum bilmiyorum çünkü aklım çocuklarda ydı sınava girdim çıktım çocukların yanında küçüğü bi ablanın kucağında büyüğü bütün okulu ayağa kaldırmış. Kreş kapısını kilitlemişler kaçmasın diye. Saolsunlar idare ettiler ama edene kadar canları çıktı. Şimdi düşün bakalım ben bu zorluklarla gidip geliyorum sence de hiç hakkım yokmuokulda kantin yok ama yemek yapan bir abla var ve oda işe başlamadan önce kursunu almış bu konuda ayrıca siz istediğiniz kişilere baktırabiliyorsunuzdur çocuklarınızı belkia ma ben zor sahip olduğum için bu kadar rahat olamıyorum malesef ve bunun için kriter olmalı zaten ve bu bu kriterler ile çocuklarını pamuklara sarıp sarmalamış olmuyorsun çocuğun için endişe duymuş oluyorsun
Çok saolun değerlendirecem inşa bırde bu sertıfkayı alanlar evde bakıcılık yapma hakkına da sahıp oluyor haberınız olsun her durumu degerlendırın derım ben
Bu tipler yapmasaydın çocuk derlerBen o kursa gidebilmek için neler çekiyorum bilemezsiniz anca konuşursunuz çünkü davulun sesi uzaktan hoş gelir. Size bir günümğ anlatayım isterseniz. Sabah saat 9 gibi çıkmam gerekiyor ve o gün kaynanam ve annem evde deil çocukları bırakacak hiç kimse hi bir yer bulamadım kimi aradıydam ya telefonu açmıyor yada evde deil. Çünkü sabah 8 de arıyorum açmamaları çok normal. Sınava da yetişmem lazım. Neyse aldım çocukları biri bir buçuk biri 2 buçuk yaşında otobüse binecem. Durağa yürüyene kadar tam olarak 35 dk gitti. O çocuklarla 35 dakka yolda ne çektim artık siz düşününbiraz uzak bize durak. Küçüğü fazla yürüyünce yoruluyor kucağıma alıyorum diğeri ağlıyor küçüğünü bırakıp onu alıyorum bu sefer küçüğü ağlıyor. Bu arada oruçluyum o güneşin altında iki çocuk ağlaya ağlaya durağa geldim tabi ben insanlıktan çıkmışım. Neyse bindim otobüse indim. Bu sefer de duraktan halk eğitime yürümek oda 20 23 dk fazln sürdü abartmıyorum çünkü ikide bir saate bakıyordm sınava Yetişmek için. Halk eğitime yürümek benim için işkenceden de öte oldu. Çünkü artık ben yorgun çocuklar yorgun. Halk eğitime yakın yanımdan geçen bş abladan yardım istedim halk eğitime kadar yardım etmesi için şansıma oda halk eğitime gidiyormş. Küçüğünü aldı oraya kadr gittik çocukları oradaki kreşe bırakıp sınava yetilecektim. Küçüğü kreşte ki çocukların şokuyla durdu ama büyüğü bırakıp gideceğimi biliyordu daha ben oradayken bastı çığlığı. Nefes nefese sınıfa gittim nasıl sınav oldum bilmiyorum çünkü aklım çocuklarda ydı sınava girdim çıktım çocukların yanında küçüğü bi ablanın kucağında büyüğü bütün okulu ayağa kaldırmış. Kreş kapısını kilitlemişler kaçmasın diye. Saolsunlar idare ettiler ama edene kadar canları çıktı. Şimdi düşün bakalım ben bu zorluklarla gidip geliyorum sence de hiç hakkım yokmu
Azimli sıçan duvarı deler, gerisini boşverin.Ben o kursa gidebilmek için neler çekiyorum bilemezsiniz anca konuşursunuz çünkü davulun sesi uzaktan hoş gelir. Size bir günümğ anlatayım isterseniz. Sabah saat 9 gibi çıkmam gerekiyor ve o gün kaynanam ve annem evde deil çocukları bırakacak hiç kimse hi bir yer bulamadım kimi aradıydam ya telefonu açmıyor yada evde deil. Çünkü sabah 8 de arıyorum açmamaları çok normal. Sınava da yetişmem lazım. Neyse aldım çocukları biri bir buçuk biri 2 buçuk yaşında otobüse binecem. Durağa yürüyene kadar tam olarak 35 dk gitti. O çocuklarla 35 dakka yolda ne çektim artık siz düşününbiraz uzak bize durak. Küçüğü fazla yürüyünce yoruluyor kucağıma alıyorum diğeri ağlıyor küçüğünü bırakıp onu alıyorum bu sefer küçüğü ağlıyor. Bu arada oruçluyum o güneşin altında iki çocuk ağlaya ağlaya durağa geldim tabi ben insanlıktan çıkmışım. Neyse bindim otobüse indim. Bu sefer de duraktan halk eğitime yürümek oda 20 23 dk fazln sürdü abartmıyorum çünkü ikide bir saate bakıyordm sınava Yetişmek için. Halk eğitime yürümek benim için işkenceden de öte oldu. Çünkü artık ben yorgun çocuklar yorgun. Halk eğitime yakın yanımdan geçen bş abladan yardım istedim halk eğitime kadar yardım etmesi için şansıma oda halk eğitime gidiyormş. Küçüğünü aldı oraya kadr gittik çocukları oradaki kreşe bırakıp sınava yetilecektim. Küçüğü kreşte ki çocukların şokuyla durdu ama büyüğü bırakıp gideceğimi biliyordu daha ben oradayken bastı çığlığı. Nefes nefese sınıfa gittim nasıl sınav oldum bilmiyorum çünkü aklım çocuklarda ydı sınava girdim çıktım çocukların yanında küçüğü bi ablanın kucağında büyüğü bütün okulu ayağa kaldırmış. Kreş kapısını kilitlemişler kaçmasın diye. Saolsunlar idare ettiler ama edene kadar canları çıktı. Şimdi düşün bakalım ben bu zorluklarla gidip geliyorum sence de hiç hakkım yokmu