- 18 Temmuz 2018
- 2.426
- 2.171
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimYardımcı ablalık yapabilirsin. Hem işkur üzerinden hem de direk okullara cv bırak uygun görürlerse ararlar zaten. Ben öğretmenim okulumuzda 4 yıllık üni mezunu öğretmen ve çocuk gelişimciler var ve asgari ücret karşılığı çalıştırılıyorlar maalesef.
Büyük olanı kendimle götürsem küçüğü nenelerini seviyor yani durur yanlarında. İhtiyacımız var ve ben artık evde kalmaktan psikolojim bozulmadan bi işte çalışmam lazımHayırlısı olsun senin için ....ama kreş yaşında onlarca çocuğun öz bakımıyla ilgilenmektense kendi çocuklarını kucugu üç yaş dolana kadar buyutsen ...sonrasında onlar okula sen ise gitsen sanki daha iyi olur diye düşünüyorum.Ama maddi olarak çok zordayiz diyorsan onu bilemem.
kesinlikle aynı fikirdeyimBirine çocuk emanet etmek bu kadar kolay değildir umarım?
Eğer devlet anasinifiysa büyüğünü almazlar güzelim.Bagimsiz ana okulu veya kreş olması lazım ki goturebilesin ...kreş senin maaşından çocuğun ücretini düşer.Sen başvurularını yaparsın ,gelen geri dönüşlere göre adımını atarsın ama inan eve döndüğünde ev işini yapıp çocukları ile ilgilenmek zorunda olan yine sen olacaksın.Hakkinda hayırlısı olsunBüyük olanı kendimle götürsem küçüğü nenelerini seviyor yani durur yanlarında. İhtiyacımız var ve ben artık evde kalmaktan psikolojim bozulmadan bi işte çalışmam lazım
Konuyu anlamadıysanz yine anlatmayı gereksiz yorum yapıp etrafı velveleye vermeyin. İnsan gibi yorum istedik. Öğretmen llatak demiyorum öğretmenin yanında yardımcı çocuklara ablalık. Hizmetçi diyeyim sana oldu mukesinlikle aynı fikirdeyim
çocuğunun olmasını tecrübeden sayıyorlar ya pes diyorum
insanlar 4 sene boşuna okuyorlar zaten
Bende vermezdim evet ama ben öğretmenlik DEMİYORUM daha kaç kere diyecem anlamadım yardımcı ablalık gibi bişiiiiÇocuk gelişim kursunu bitirmiş öğretmenin çalıştırılıdığı bir kreşe ben olsa çocuklarımı emanet etmem. Bunun üniversite ayağı boşuna değil bence.
Öğretmene yardımcı olabilir belki, öğretmen sınıfda değilken çocuklara göz kulak olsun, tuvalete gitmelerinde, yemeklerin yemeklerinde yardımcı olsun gibi işler için olabilir. Stajer gibi.
Ama sınıf teslim edilirse ben olsam öyle bir kreş tercih etmezdim
Konu sahibi arkadaş kreş /anasınıfında öğretmen olmayacak .Yardımcı abla olacak.Yani çocukların yemek yemesine yardım edip,tuvalete girdiklerinde eşlik edecek,öğretmenin ihtiyacı olduğunda fotokopi/faaliyetleri panoya yerleştirme,kesip biçme işlerinde yardım edecek ve bulunduğu yerin temizliğini sağlayacak.kesinlikle aynı fikirdeyim
çocuğunun olmasını tecrübeden sayıyorlar ya pes diyorum
insanlar 4 sene boşuna okuyorlar zaten
Evet öyle tüm zorluğuyla yapmaya hazırım çünkü ççok istiyorum. İnş olurEğer devlet anasinifiysa büyüğünü almazlar güzelim.Bagimsiz ana okulu veya kreş olması lazım ki goturebilesin ...kreş senin maaşından çocuğun ücretini düşer.Sen başvurularını yaparsın ,gelen geri dönüşlere göre adımını atarsın ama inan eve döndüğünde ev işini yapıp çocukları ile ilgilenmek zorunda olan yine sen olacaksın.Hakkinda hayırlısı olsun
Deneyip görmek istiyorum. Eminim zordur. En azından bi kaç ay da olsa çalışıp görmek, Çalışmanın ne demek olduğunu bilmek istiyorumBizim okulda da yardımcı abla var. Ortaya bakıyor yani kimin neye ihtiyacı olursa oraya koşuyor. Çok yorucu bir iş bence.
Karşılıklı memnuniyet olursa sözleşme de yapılıyor zaten. Özel okullara cv bırakın. Sonra görüşmede kendinizi ispat edersiniz zaten.Deneyip görmek istiyorum. Eminim zordur. En azından bi kaç ay da olsa çalışıp görmek, Çalışmanın ne demek olduğunu bilmek istiyorum
Peki üniversitelerde nasıl eğitim verildiğini biliyor muyuz?yada açıköğretimde de bu bölüm okunuyor ve sadece 2 saat bölüm sonu sorularını ezberlesen sınava girip mezun olabiliyorsun,ayrıca diplomada da açıköğretim diye de yazmıyor .Çocuk gelişim kursunu bitirmiş öğretmenin çalıştırılıdığı bir kreşe ben olsa çocuklarımı emanet etmem. Bunun üniversite ayağı boşuna değil bence.
Öğretmene yardımcı olabilir belki, öğretmen sınıfda değilken çocuklara göz kulak olsun, tuvalete gitmelerinde, yemeklerin yemeklerinde yardımcı olsun gibi işler için olabilir. Stajer gibi.
Ama sınıf teslim edilirse ben olsam öyle bir kreş tercih etmezdim
Anladım yapacam inş çok saolun. Peki halk eğitimde de bi kreş var oraya sorsam mıKarşılıklı memnuniyet olursa sözleşme de yapılıyor zaten. Özel okullara cv bırakın. Sonra görüşmede kendinizi ispat edersiniz zaten.
etrafı velveleye felan vermiyorum hanımefendi, çok kolay iş bulursun deyince mi gerekli yorum yapmış olurdum sizin içinKonuyu anlamadıysanz yine anlatmayı gereksiz yorum yapıp etrafı velveleye vermeyin. İnsan gibi yorum istedik. Öğretmen llatak demiyorum öğretmenin yanında yardımcı çocuklara ablalık. Hizmetçi diyeyim sana oldu mu
benim kızımda özel bi kreşte ve bu dediğiniz işleri okul öncesi stajerleri yapıyor yada yeni mezun olup deneyim kazanmak isteyenlerKonu sahibi arkadaş kreş /anasınıfında öğretmen olmayacak .Yardımcı abla olacak.Yani çocukların yemek yemesine yardım edip,tuvalete girdiklerinde eşlik edecek,öğretmenin ihtiyacı olduğunda fotokopi/faaliyetleri panoya yerleştirme,kesip biçme işlerinde yardım edecek ve bulunduğu yerin temizliğini sağlayacak.
Sen çok bunalmissin belli ki...izin verirsen sana bir kaç tavsiyem olacak; ilki uzun süre bir bebek daha dünyaya getirme.Eğer nasip olur çalışmaya başlarsan işin stresini işte bırak ve herkesin her dediğini kafana sakin takma.Eger bu tür işlerden yuksunmezsen yardımcı ablalar devlet okullarında öğretmenlerin evlerinin temizliğinde de ilk başvurdukları kişilerdir.Yok ben boyle birsey istemiyorum mesaime gelip gitmek yeterli diyorsan "çocuklarım çok küçük ,su an eve gidince anca yetebiliyorum onlara " der kapıyı aralık bırakırsın. Okulda çalışırken belli zaman sonra okulca iş verilmeyen ama öğretmenler tarafından cocuguna bakmak için ise alınan çok kişi gördüm çünkü .Hakkında hayırlısı olsunEvet öyle tüm zorluğuyla yapmaya hazırım çünkü ççok istiyorum. İnş olur