Birine çocuk emanet etmek bu kadar kolay değildir umarım?
İki çocuğumda var yani çocuk nasıl bakılır biliyorumiyi de kursa gidiyorum diyor konu sahibi, yani bir eğitim almış oluyor..
Sınıfta okul öncesi mezunu ogretmen , zibil gibi stajer ve yardımcı abla var .Böyle bısey olmamalı umarım
Çok teşekkür ederim. İçimi rahatlatan bi cevap alabildim şükürler olsunYapabilirsiniz . Bizim okula gelen yardımcı ablalar bu sertifikaya dahi sahip değil .
Yardımcı abla , yarım gün olan okullarda hem sabah hem öğle grubunda okulda .
Sınıf temizliği , öğrencilerin lavaboya giderken yanında refakat , ve öğrenciye yardım görevlerinde bulunuyor . ücreti asgari ücret ve SSK primi yatıyor . Ama iş günü hesabıyla yatıyor . Ekim 15 gibi başlatıp 1 haziranda iş feshi yapılıyor . Her sene yeni bir okul aramak zorundalar . Kolaylıklar diliyorum .
Çok saolun teşekkür ederim benim küçükken hayalimdi. Okuyamadım üniversiteyi kursa başladım olursa çok çok mutlu olurum. Öğretmen deil yardımcı olayım yeterYardımcı abla olmak istemiş zaten arkadaş. Öğretmen olayım dememiş ki.
Elbette olursunuz.
İster haber salın kendiniz bulun isterseniz İŞKUR üzerinden arayın. Farketmez. Hayırlı olsun.
Teşekkür ederim deneyecm de benim kurs temmuzda bitecek inş. Bi dahaki okul dönemini mi beklemeliymbunu en iyi kurstakiler bilmez mi
yani bu kurs bitince istihdam nasıl olacak diye
bir de arkadaşlar yorum yapmış da olmamalı vs diye
hiç mi anaokulunda yardımcı teyzelere rastlamadınız
bir çoğunun herhangi bir eğitimi de olmuyor
esasen öğretmen değil yardımcı eleman oluyorlar
devlette bağımsız anaokulunda müdür vs bu konuda karar verebiliyor
evinize yakın olan okula bir uğrayıp danışın
yine çevrede özel kreş varsa onlara da uğrayın zira gözü açık insanlar tercih ediliyor bu dönemde işkurdan bana iş gelsin diye bekleyenler değil
Teşekkür ederim deneyecm de benim kurs temmuzda bitecek inş. Bi dahaki okul dönemini mi beklemeliym
İki kızım var biri 1 buçuk diğeri 2 buçuk okul açılana kadar 3 yaşına basarsa alınır heraldebana kalırsa beklemeden şimdi okul bitmeden git yakındakilere
yani okul açılmadan elemanlar belirlenir
temmuzda kursum bitecek hevesliyim vs diye bir tanıt kendini
bazen X kişisini alacağız diye bekliyorlar o başka yere vs gidiyor sonra hemen elde kim vardı diye arayıveriyorlar
ben okul bitmeden hatta Haziran gelmeden gitmenizi öneririm
çocuklarınız anaokulu çağında ise bu da avantaj
Çocuklarınıza kim bakicak?İki kızım var biri 1 buçuk diğeri 2 buçuk okul açılana kadar 3 yaşına basarsa alınır heralde
Kayınvalidemde bakar aneöde. Hatta bakmak için birbirleriyle savaşırlarÇocuklarınıza kim bakicak?
Hayırlısı olsun senin için ....ama kreş yaşında onlarca çocuğun öz bakımıyla ilgilenmektense kendi çocuklarını kucugu üç yaş dolana kadar buyutsen ...sonrasında onlar okula sen ise gitsen sanki daha iyi olur diye düşünüyorum.Ama maddi olarak çok zordayiz diyorsan onu bilemem.Kayınvalidemde bakar aneöde. Hatta bakmak için birbirleriyle savaşırlar