Okul Malzeme Ücreti

Devlet anaokuluna gidiyor kızım.
İhtiyaç listesi verdiler..

Bir alışverişim 470 tuttu..
Öteki 640 tuttu..

Daha da eksik çıkar .

Ara ara da 20 lira 50 lira gibi ihtiyaçlar için para topluyorlar. 20 lira olunca görünmüyor ama sürekli sürekli olunca, o da bir gider oluyor .

Bazen ben de diyorum keşke toptan malzeme parası diye verseydik de kurtulsaydik...
Taksit taksit olunca emin olun 2 bini de geçiyor.

Fon kartonu her renkten 4 er tane demiş mesela zaten karton dediğin şey tuttu 100 lira.
4 adet büyük boy pritt demiş.. yine 100 lira...

Paranın değeri mı kaldı ki

Bir de istenilen şeyleri bulmak ayrı mesele, oraya bak buraya bak. İnternette bak ..
Hangisi hesaplı diye düşünürken aamaaaan yeter bee diye kriz geçir parasına bakmadan al geç.

Kısacası 2000 çok makul.. çok daha kolay ..

4000 lira bizim bu sene kirtasiye ucreti.

Bu kreşe vermeden önce başka yere yazdırdım kızımı evime çok uzaktı ,servis çıkmadı. Oradan liste verdiler inanin adını duymadığım bir sürü şey ,bulmak var bide onlari

bağımsız anaokulları olur bazı ilçelerde
devlet okuludur ve bağımsızdır onlardan sizinki muhtemelen

böylesi uygun fiyatın açıklaması ancak bu şekilde olur çünkü
Devlet okulu değil , bi binanın alt dairesini okul kreş yapmışlar 40 öğrenci var icinde

Normal diyorum
Hatta kreş çok uygun fiyatlıymış
2500 liraya kreş bulamadı bir akrabam

Sübyan okulu ne ya, ilk defa duydum, öyle bir okul resmiyette varsa ülkeyi eskiye götüreceğiz diye iyice abartmışlar
tarikatların mahalle aralarında açtıkları yerlerin adı sıbyan okulu
sizin orada dağıtmıyorlar mı fesli erkek türbanlı kız bebelerle dolu, "evladını biz gönder müslüman" temalı, kız-erkek ayrı sıbyan okulu broşürleri?

Şükürler olsun öyle şeyler yok burada, onları gormeye tahammül edebilir miyim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…