- 20 Aralık 2017
- 9.800
- 32.016
-
- Konu Sahibi Hayalgecem
Hayır sizden bahsetmedim S Sahinys adlı üyeye yazdım. Keşke sizin çocuğunuzla aynı anaokulunda olsaydık..ocakta kreş ücretimiz 4500 tl veya daha üstü olacak çünküİsim vermedim belkide aynıdır sizinde yavrunuz için hayırlı olsun
Tabiki siz bedavadan bı tık pahaliya gönderiyorsunuzO zaman bizim bayağı uyguna geliyo kitaplarda dahil çünkü
Hanımefendi sizin ücrette fazlaymış sanki?Bizim de servis ücreti yok, aylık 3500.
Hanımefendi sizin ücrette fazlaymış sanki?
Yok kuzum..geçen yıl 2200 tl ile başlayıp ocakta 2500 tl üstüne çıkan kreşler bile eylülde 4500 tl istedi.Üstelik bunlar dil öğretiyorum diyenler değil. Çift öğretmen (o da sınıfta her an olmuyor kimse kimseyi kandırmasın çocğunlukla iki sınıf ortak kullanıyor 2.öğrermeni ) ile ders işliyoruz dil öğretiyoruz diyenler 5100 tl ve bu rakamların hiçbirinde servis zaten yokHanımefendi sizin ücrette fazlaymış sanki?
Aaa pardon öyleyseHayır sizden bahsetmedim S Sahinys adlı üyeye yazdım. Keşke sizin çocuğunuzla aynı anaokulunda olsaydık..ocakta kreş ücretimiz 4500 tl veya daha üstü olacak çünkükırtasiye malzemeleri için toplanan ücretin içinde kitap da olduğunu düşünürsek normal geldi bana...siz şöyle bekliyorsunuz kendim tek tek alsaydım diye düşünüyorsunuz ama öyle olmuyor işte
E yemek veriyor, tam gun ve 1200 lira?Nerde bağımsız olduğunu anladiniz ki ,özel anaokulu yaziyor ben anlayamadimözel içine uygun fiyat biz pandemi oncesi oğlum anaokuluna gidiyordu aylik 1300 du 1500 e bulmak bu dönemde ilginç. Iyi bir yer mi bilmem
Sizinki bagimsiz anaokulu. Onlar devlete bagli. 1200 liraya ozel kres yok.Yok belediye ye falan bağlı değil
bağımsız anaokulları olur bazı ilçelerdeYok belediye ye falan bağlı değil
Hayır devlete bağlı oluyor. Dini ders eğitimi olmaz. Meb in sitesinden bakabilirsinizBağımsız anaokulu denilen yerler sübyan okulu dedikleri yerler mi?
Sübyan okulu ne ya, ilk defa duydum, öyle bir okul resmiyette varsa ülkeyi eskiye götüreceğiz diye iyice abartmışlarBağımsız anaokulu denilen yerler sübyan okulu dedikleri yerler mi?