Okul Malzeme Ücreti

Görsellerde 2 tane fotoğraf var. Yabancı bir adamın kucağında 2 kız. Kendi kızı değilse bu ne yaman çelişki derler?
Senin bahsettiğin açıdan büyük çerçevede evet haklısın bu kör zihniyet yüzünden bugün neler yaşanıyor.
Neyse ben kaçtım görmedim duymadım bilmiyorum bu konuyu

İnsanı zorla banlatıyorlar ben de kaçarooo

Pembe kıyafetli çocukların okulu elazığda, konusahibi tekirdağ demişti.
İsim benzerliği olabilir mi?

Bağımsız anaokulu sanırım bu okul.Ozel kreşe aylık 2300 TL; kırtasiye,eğitim seti ve temizlik ücreti adı altında da yıllık 2500 istendi.Bu fiyatın hepsini kullanmiyorlardir bir kısmıni kendilerine komisyon olarak aliyorlardir.Hepsi bu civarda istiyor artık normalimiz bu fiyatlar sanırım

Konu sahibinin bahsettiği okul Tekirdağ da. Arkadaşların bulmuş olduğu okul Elazığ’da. Kafa karışıklığı olmasın diye belirtmek istedim.

Konu sahibinin 5 yaş çocuğu için elbet bir resmî anaokulu olmalı çevresinde onu değerlendirebilir. Tam gün için ücretler yaklaşık aynı çıkacaktır.

Normal. Ben iki çocuğa 5250 TL ödedim kirtasiye malzemesi ve kitap seti için. Her yerde aşağı yukarı aynı.

ooo neler de görüyorum 2500 e kreş mi olur çok pahalı diyenler şimdi 2500 leri ödeyeceğini söylemiş bu konuda, yoruma denk gelince aklıma neler neler geldi. neyse konu sahibi bu bahsettiğiniz fiyatlar şehirden şehire hatta mahalleden mahalleye bile değişkenlik göstermekle birlikte bana bahsettiğiniz ücretler ucuz geldi

Beyinsizlikten daha kötüsü yaptıkları çocuk istismarı. Çocukların hayatlarını karartiyorlar

Hanımefendi benim verdiğim kreş böyle biyer değil üstün zekalı çocuklar derneğinin açmış olduğu bı okul fiyat uygun diye hemen merdivenalti biyer falan denmiş çok göz önünde gayet eğitimi güzel bi okul

Yahu hiç araştırmadınız mı? Kayıt ederken siz hangi bakanlığa bağlısınız diye sormadınız mı? Buranın izni var mı ne bu apartman dairesinden bozma yeri okul yapmışsınız demediniz mi?
Üstün zekalı çocuklar derneğinin açmış olduğu bı okul apartman dairesinin alt katı ama gayet güzel güvenilir bi yer

Tabi ki değil böyle bişey mümkün olabilir mi gayet göz önünde üstün zekalı çocuklar derneğinin açmış olduğu bir okul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…