- 21 Eylül 2022
- 88
- 52
- 43
-
- Konu Sahibi Hayalgecem
Kızımın gittiği kreşte 3.yılı..4 bin tl kırtasiye malzemesi için ücret istendi.Geçen yıl 1500 tl ödemiştik ..ve malzemelerin kitap haricindeki kısmı kişisel değil..yani ortak kullanılıyor yıl sonunda geri verilmiyor.Kırtasiye ücreti kreşlere ek gelir olmuş durumda.Anaokulunun fiyatı bana özel için aşırı uygun geldi..emin misiniz o rakamı istediklerine ?Hayırlı Akşamlar Hanımlar, burayi yıllardır takip ediyorum.Sonunda üye olmak banada nasip oldu.Soruma gelmek istersek şöyle ki; 5 yasindaki kızımı bugün özel bi ana okuluna kayıt ettirdim.Öğretmen hanımla şartlari konuştuk. Aylik ücret 1.200 TL sabah 10 da gidicek akşam 4 e kadar ,öğle yemeği oraya ait tamam güzel dedim.Sonra öğretmen 2 milyar okul malzemeleri için ek para istedi ve bi çanta verdi.İcinde etkinlik malzemeleri kuruboya ,oyun hamuru,kalem,silgi vs var.Kitaplar da içine dahil ama onlar daha gelmedi dedi.Bu fiyat bana çok geldi, sizce normal mi? Bu kadar tutarmi ?Bu arada kırtasiye malzemeleri pahalı olanlardan değil,bilinen kaliteli bi marka değildi
Genelde o civarlarda oluyor,daha küçük yerlerde belki 1500 falanHayırlı Akşamlar Hanımlar, burayi yıllardır takip ediyorum.Sonunda üye olmak banada nasip oldu.Soruma gelmek istersek şöyle ki; 5 yasindaki kızımı bugün özel bi ana okuluna kayıt ettirdim.Öğretmen hanımla şartlari konuştuk. Aylik ücret 1.200 TL sabah 10 da gidicek akşam 4 e kadar ,öğle yemeği oraya ait tamam güzel dedim.Sonra öğretmen 2 milyar okul malzemeleri için ek para istedi ve bi çanta verdi.İcinde etkinlik malzemeleri kuruboya ,oyun hamuru,kalem,silgi vs var.Kitaplar da içine dahil ama onlar daha gelmedi dedi.Bu fiyat bana çok geldi, sizce normal mi? Bu kadar tutarmi ?Bu arada kırtasiye malzemeleri pahalı olanlardan değil,bilinen kaliteli bi marka değildi
o fiyata hem de yemek var şaştım kaldım.bizim sadece yemek 12 bine yakın.Kızımın gittiği kreşte 3.yılı..4 bin tl kırtasiye malzemesi için ücret istendi.Geçen yıl 1500 tl ödemiştik ..ve malzemelerin kitap haricindeki kısmı kişisel değil..yani ortak kullanılıyor yıl sonunda geri verilmiyor.Kırtasiye ücreti kreşlere ek gelir olmuş durumda.Anaokulunun fiyatı bana özel için aşırı uygun geldi..emin misiniz o rakamı istediklerine ?
Kızımın gittiği kreşte 3.yılı..4 bin tl kırtasiye malzemesi için ücret istendi.Geçen yıl 1500 tl ödemiştik ..ve malzemelerin kitap haricindeki kısmı kişisel değil..yani ortak kullanılıyor yıl sonunda geri verilmiyor.Kırtasiye ücreti kreşlere ek gelir olmuş durumda.Anaokulunun fiyatı bana özel için aşırı uygun geldi..emin misiniz o rakamı istediklerine ?
Evet fiyat bu yanlız servis parası dahil değil evime yakın ben bırakıcam çocuğuKızımın gittiği kreşte 3.yılı..4 bin tl kırtasiye malzemesi için ücret istendi.Geçen yıl 1500 tl ödemiştik ..ve malzemelerin kitap haricindeki kısmı kişisel değil..yani ortak kullanılıyor yıl sonunda geri verilmiyor.Kırtasiye ücreti kreşlere ek gelir olmuş durumda.Anaokulunun fiyatı bana özel için aşırı uygun geldi..emin misiniz o rakamı istediklerine ?
Ablacım normal bence konu açıp duruyorsunHayırlı Akşamlar Hanımlar, burayi yıllardır takip ediyorum.Sonunda üye olmak banada nasip oldu.Soruma gelmek istersek şöyle ki; 5 yasindaki kızımı bugün özel bi ana okuluna kayıt ettirdim.Öğretmen hanımla şartlari konuştuk. Aylik ücret 1.200 TL sabah 10 da gidicek akşam 4 e kadar ,öğle yemeği oraya ait tamam güzel dedim.Sonra öğretmen 2 milyar okul malzemeleri için ek para istedi ve bi çanta verdi.İcinde etkinlik malzemeleri kuruboya ,oyun hamuru,kalem,silgi vs var.Kitaplar da içine dahil ama onlar daha gelmedi dedi.Bu fiyat bana çok geldi, sizce normal mi? Bu kadar tutarmi ?Bu arada kırtasiye malzemeleri pahalı olanlardan değil,bilinen kaliteli bi marka değildi
İlk konum ya yanlışlık oldu farkında değilim kusura bakmayin
siz çok çok uyguna gönderiyorsunuz o okula.servis parası nasıl dahil olsun.ben sadece servise 1500 veriyorum o da okulun servisi değil kendi imkanlarımızla ayarladık.okul 2700 istedi tey teyy.hayat artık çok pahalı.okuluın fiyatını sorgulamayın.yavrunuz orda mutlu olsun iyi ilgilenilsin onu düşünün.Evet fiyat bu yanlız servis parası dahil değil evime yakın ben bırakıcam çocuğu
Ablacım normal bence konu açıp duruyorsunnormal yani en dandik boya olmuş 50-Ya
siz çok çok uyguna gönderiyorsunuz o okula.servis parası nasıl dahil olsun.ben sadece servise 1500 veriyorum o da okulun servisi değil kendi imkanlarımızla ayarladık.okul 2700 istedi tey teyy.hayat artık çok pahalı.okuluın fiyatını sorgulamayın.yavrunuz orda mutlu olsun iyi ilgilenilsin onu düşünün.
günde 30 tl yese 600 den fazlası zaten yemek parası.cidden ince ince hesap mı yapıyorsunuz fazla mı veriyorum diye?Servis ücreti olmadığı belirtmek istedim eğitim ücreti aylık 1 200 2 binde 1 kere vermek üzere malzemeler için
günde 30 tl yese 600 den fazlası zaten yemek parası.cidden ince ince hesap mı yapıyorsunuz fazla mı veriyorum di