• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları Okul kayıtları

Malesef gönderecem eşim bu konuyu çok dert ettiğimi söylüyor, rapor almamı da istemiyor

valla bu konu dert edilmicek bi konu değil çocuğun tüm eğitim hayatı etkiliyecek bir konu ama maalesef erkekler bu konuda çok vurdum duymaz oluyolar.benim eşimde öyleydi geçen yıl.benim oğlum sene sonu doğumlu olduğu için göndermek istemedim o gitsin dedi.hayır dedim acelem yok bir yere yetişmicem Allahın izniyle ömrü okumakla geçicek zaten çocukluğunu yaşasın dedim.tabi geçen yıl rapor olayı yoktu hoş olsaydıda napar ne eder alır o raporu yollmazdım.ben sizi anne olarak anlıyorum içiniz rahat değil.ama yinede kararı sadece eşinize bırakmayın,o raporun çocuk için hiçbir sakıncası yok ileriyi düşünüyosanız eğer.bu seneki kargaşanın içine sokmayın derim ben,tabi karar sizin.umarım hakkınızda hayırlısı neyse o olur:34:

sizede emniyetten geldilermi?[/QUOT

Arkadaşım biraz bilgilendirirmisin beni.bende çarşamba günü ikametgahı başkasının üstüne geçrirdim.emniyetten gelicekler dedi nüfus müdürlüğü bi kağıt verdi karakola götürdüm.karakola sorduğumda 1 haftada neticelenir dedi ama internetten baktım gelmeleri 1 ayı buluyomuş.size ne kadar zaman sonra geldiler.daha gelicekler okeylenirse e-kayıtta görüncek falan çok işimiz var.onlar okeylerse ne kadar zaman sonra e-kayıta düşer?:53::53:

Merhaba arkadaşlar.Bende çocuğumu istediğim okula kayıt ettirmek için bir tanıdığımızın yanında göstereceğim.Ama merak ettiğim konular var.Nüfusta ne diyerek adres değişikliği yapıyoruz?Bir de asıl merak ettiğim emniyetten geliyorlar mı? Gelip de o adreste oğlumu yada beni bulamazlarsa sorun oluyor mu? Bu şekilde çocuğunu kayıt ettiren arkadaşlardan cevap bekliyorum.Okulların açılmasına çok az bir zaman kaldı ve ben halen beklemedeyim:(

Merhaba arkadaşlar.Bende çocuğumu istediğim okula kayıt ettirmek için bir tanıdığımızın yanında göstereceğim.Ama merak ettiğim konular var.Nüfusta ne diyerek adres değişikliği yapıyoruz?Bir de asıl merak ettiğim emniyetten geliyorlar mı? Gelip de o adreste oğlumu yada beni bulamazlarsa sorun oluyor mu? Bu şekilde çocuğunu kayıt ettiren arkadaşlardan cevap bekliyorum.Okulların açılmasına çok az bir zaman kaldı ve ben halen beklemedeyim:(

merhaba,ben ağustosun 15 inde bu işlemi yaptım.yanına geçeceğiniz kişiyle birlikte nüfus müdürlüğüne gidiyosunuz ikinizinde nüfus cüzdanı yanında olacak.orada bir kağıda imza alıyolar ikinizden nüfus müdürlüğü bir kağıtla ilçe emniyete ordan karakola gönderiyo.ben fatihe bağlıyım öyle oldu.ama daha karakoldan gelmediler.onlar gelipte onaylamadanda nüfus geçmek istediğin adrese geçirmiyor.mecburen bekliyosun.ama sen geç kalmışsın arkadaşım 1 hafta kaldı okulların açılmasına.ben 15 gündür bekliyorum belli olmasını.bide eğer orda yaşamadığınızı tespit ederlerse cezası varmış 780 tl.bakalım bende stres içerinde bekliyorum hala.yanında görüneceğin kişinin geldiklerinde evet burda oturuyo demesi yeterli imiş.evde bulamazlarsa komşulara soruyolarmış bilgin olsun:49:

Ben bugün okula gittim kesin kayıt için bu hafta birşey yapılmayacakmış, ( internetten baktım çocuğun kimlik fotokopisi fotoğrafı istenecek yazıyordu,) haftaya bir form doldurulacakmış öğretmene verilecekmiş. Daha sınıflar bile belli değilmiş onlarda e okul a giremiyormuş

Ben bugün okula gittim kesin kayıt için bu hafta birşey yapılmayacakmış, ( internetten baktım çocuğun kimlik fotokopisi fotoğrafı istenecek yazıyordu,) haftaya bir form doldurulacakmış öğretmene verilecekmiş. Daha sınıflar bile belli değilmiş onlarda e okul a giremiyormuş

ilginç bi bilgi, ayın 11 inde 1. sınıflar okula başlayacak deniyor ama tüm bu işler bi pazarteside bitmezki, ben yanlış biliyorum herhalde

Benim kayınvalidem gitti bugün kesin kayıt yaptırdı düştüğü okula,top kağıt istemişler bide posta pulu falan.Bide bi evrak doldurtmuşlar.yapılıyo aslında kayıtlar bu hafta,siz istanbuldamısınız?hatta ben düştüğü okula değil başka bi okula vermek istiyorum orasıylada görüştürdüm kayınvalidemi sabah müdür önce düştüğünüz yere kayıt yaptırın perşembe günüde gelin nakil alalım demiş.:49:

ilginç bi bilgi, ayın 11 inde 1. sınıflar okula başlayacak deniyor ama tüm bu işler bi pazarteside bitmezki, ben yanlış biliyorum herhalde

1.sınıflar 11'in demi başlıyacak,ben 10 eylül pazartesi biliyorum yanlışmı biliyorum?:44::44:

1.sınıflar 11'in demi başlıyacak,ben 10 eylül pazartesi biliyorum yanlışmı biliyorum?:44::44:

valla canım ben 11 i diye okudum ya, benim oğlum okula başlarkende, okulların esas açılacagı haftanın önceki haftası sadece salı ve perşembe 2 saat gitmiştik biz, yani tüm hafta gitmediler, şube şube günlere ayırmışlardı, bence sen cuma okula gidip bi sor

Evet İstanbuldayım, bugün gittiğimde hiçbir evraka gerek yok dedi, cuma günü gelirseniz hangi sınıfa düştüğünü öğrenebilirsiniz dedi, size form verecez sizde doldurup sınıf öğretmenine vereceksiniz dedi, öğretmenleride kura ile belli olacakmış

Evet İstanbuldayım, bugün gittiğimde hiçbir evraka gerek yok dedi, cuma günü gelirseniz hangi sınıfa düştüğünü öğrenebilirsiniz dedi, size form verecez sizde doldurup sınıf öğretmenine vereceksiniz dedi, öğretmenleride kura ile belli olacakmış

Bugün öğrendimki nakillerde 10 gün sonra başlıcakmış,ne demeye bu hafta çağırdılar peki anlamadım e-okul a giriş yapamıyolarsa.bugün git yarın gel yok olmadı 10 gün sonra gel çocuk oyuncağına döndü ya,çalışanlar hergün okul için izinmi alıcak.Benim koşturacak kimsem var allahtan olmayanlar napsın.

Bugün öğrendimki nakillerde 10 gün sonra başlıcakmış,ne demeye bu hafta çağırdılar peki anlamadım e-okul a giriş yapamıyolarsa.bugün git yarın gel yok olmadı 10 gün sonra gel çocuk oyuncağına döndü ya,çalışanlar hergün okul için izinmi alıcak.Benim koşturacak kimsem var allahtan olmayanlar napsın.

canım bu e okul giriş yapamama olayları nedenmiş söylediler mi, ne zaman giriş yapabilceklermiş, haftaya 1. sınıflar başlıcak, e okul açılmıyosa nasıl sınıflar şubeler oluşturulcak

canım bu e okul giriş yapamama olayları nedenmiş söylediler mi, ne zaman giriş yapabilceklermiş, haftaya 1. sınıflar başlıcak, e okul açılmıyosa nasıl sınıflar şubeler oluşturulcak

Bizim komşumuzda bugun okula gitmişti kızının kaydı için sistem çökmüş dediler onlarda yarın tekrar gidecekler okula bakalım sonuç ne olacak

kayınvalidem oğlanın düştüğü okula gittiğinde kayıt için gerekli şeyleri istedikten sonra elle kayıt yapıp işleminiz tamam demiş.ama ekrana giriş yapmamış,işleminiz tamam demiş.onuda sanırım çocukların isimlerinin bulunduğu listeleri var ellerinde ona istinaden yapıyolar.asıl girişleri haftaya yapacaklar sanırım.zaten 17 sine kadar hiçbirşey yerine oturmıcak anlaşılan:50:

Ben gitttiğimde e okula giriş yapamıyoruz ama cuma gününe kadar sınıflar belli olacak dedi cuma günü gelirseniz öğrenirsiniz dedi, öğretmenleri de pazartesi belli olacakmış

hanımlar bizim okul sitesine ayın 10 unda 1. sınıflar başlayacak diye yazmış ben daha önce 11 yazdığım için yazma gereği duydum

akşam 6:35 itibarı ile kaydını istdiğim okula yaptırabildim elhamdülillah

benim kızımda pazartesi kısmetse okula başlayacak,çok heyecan yaptık bizde,birde yeni kardeş geliyor yakında,nasıl olacak bilmiyorum..zor günler bekliyor bizi.......:4:

Back