Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adresi verdiğin eve kendi adına bir telefon hatt çektir daha yeni taşındığım için eve adıma gelen fatura yok dersin.ev telefonu belgeni gösterirsin. belki ikna olurlar...yada biraz bağış yap onların istediği limitten biraz fazla eminim işinizi halledeceklerdir...
bağışa razıyım cnm ben keşke öle kabul etseler olmazsa telefonu açtırayım
sizede emniyetten geldilermi?[/QUOT
Arkadaşım biraz bilgilendirirmisin beni.bende çarşamba günü ikametgahı başkasının üstüne geçrirdim.emniyetten gelicekler dedi nüfus müdürlüğü bi kağıt verdi karakola götürdüm.karakola sorduğumda 1 haftada neticelenir dedi ama internetten baktım gelmeleri 1 ayı buluyomuş.size ne kadar zaman sonra geldiler.daha gelicekler okeylenirse e-kayıtta görüncek falan çok işimiz var.onlar okeylerse ne kadar zaman sonra e-kayıta düşer?![]()
sizede emniyetten geldilermi?[/QUOT
Arkadaşım biraz bilgilendirirmisin beni.bende çarşamba günü ikametgahı başkasının üstüne geçrirdim.emniyetten gelicekler dedi nüfus müdürlüğü bi kağıt verdi karakola götürdüm.karakola sorduğumda 1 haftada neticelenir dedi ama internetten baktım gelmeleri 1 ayı buluyomuş.size ne kadar zaman sonra geldiler.daha gelicekler okeylenirse e-kayıtta görüncek falan çok işimiz var.onlar okeylerse ne kadar zaman sonra e-kayıta düşer?![]()
kusura bakma bayram telaşı derken buraya bakamadımm
aslında geliyolarmış emniyetten ama bizim tanıdıklar vasıtasıyla oldu biraz ama gelmeden kayıt düşmezmiş
emniyetten onaylanması lazım
kusura bakma bayram telaşı derken buraya bakamadımm
aslında geliyolarmış emniyetten ama bizim tanıdıklar vasıtasıyla oldu biraz ama gelmeden kayıt düşmezmiş
emniyetten onaylanması lazım
evet maalesef düşmüyo bekliyorum ama tabi nasıl bekliyorum gel bide bana sor.okul düşecek da sonra bide suyu üstümüze alıcazda çok işimiz var çok.bakalım emniyetten gelenler nasıl bir tutanak vericekler nüfus müdürlüğüne,bide o var sonuçta ben çalışıyrum benim kendi evimede gelseler beni bulamazlarki,ama adreste oturan kişi var.inşallah o evdeyken gelirler ne diim:18:
bende başka okula vermek istiyordum ama vazgeçicem yazılanlardan sonra...
merhaba arkadaşlar,
bende bu başlık altında birşey sormak istiyorum. Kızım bu sene 1. sınıfa başlayacak.
Etütlü sınıfta okumasını istemiştim md.yrd. konuştuğumda bu sene etüt sınıflarının açılmayacağını söyledi.
Milli Eğitimden haber bekliyoruz izin verirlerse açacağız dedi.
sizin oralarda nasıl etüt sınıfları kaldırılmış mı?
Bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim.
bizim okulda etütlü bi okul ama artık etüt olmayacağını söyledi..tamamen kaldırılmış
bağışa razıyım cnm ben keşke öle kabul etseler olmazsa telefonu açtırayım
Çocuklarımız 4 yıl boyunca öğleci mi olacak yoksa sadece ilk yıl mı olacak?
evet 4 yıl boyunca öğlenci olacaklar,siz karar verdinizmi ilkokula gönderme konusunda?
hayır halledemedik cnm ya okula pazartesi gidicez bakalım ne diyeceklerfatura işini hallebildinizmi?okul illa fatura diye direttimi size?
hayır halledemedik cnm ya okula pazartesi gidicez bakalım ne diyecekler