İlköğretim Yorum ve Soruları Okul kayıtları

adresi verdiğin eve kendi adına bir telefon hatt çektir daha yeni taşındığım için eve adıma gelen fatura yok dersin.ev telefonu belgeni gösterirsin. belki ikna olurlar...yada biraz bağış yap onların istediği limitten biraz fazla eminim işinizi halledeceklerdir...

bağışa razıyım cnm ben keşke öle kabul etseler olmazsa telefonu açtırayım

Son düzenleme:

bende başka okula vermek istiyordum ama vazgeçicem yazılanlardan sonra...

Son düzenleme:
bende başka okula vermek istiyordum ama vazgeçicem yazılanlardan sonra...

valla şu saaten sonra uğraşmak zor,düştüğü okula kaydettirin okullar açıldıktan sonra istediğiniz okula nakil aldırırsınız hiç olmazsa.okulların açılmasına çok az kaldı ama ben hala bekliyorum,sürümcemedeyim,huzursuzum(

goflet arkadaşım,özel mesaj gönderemedim.okuyup beni aydınlatırsan çok sevineceğim.ikizlerinin okul kayıtlarını hallebildin sanırım.ikametgahı başkasının üstüne almıştın sana emniyetten sorun çıkardılarmı?kaç günde geldiler?hangi yolları izledin?bende ikametgahı birinin üstüne aldırdım ama hala gelen yok vede okulları açılmasına çok az kaldı.daralıyorum artık.

merhaba arkadaşlar,

bende bu başlık altında birşey sormak istiyorum. Kızım bu sene 1. sınıfa başlayacak.
Etütlü sınıfta okumasını istemiştim md.yrd. konuştuğumda bu sene etüt sınıflarının açılmayacağını söyledi.
Milli Eğitimden haber bekliyoruz izin verirlerse açacağız dedi.
sizin oralarda nasıl etüt sınıfları kaldırılmış mı?
Bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim.

bence kayıt konusunda acele etmeyin.eylül ayı başında nakiller açılacak.ben öğretmenim 1.sınıf kızımı yanımda götürmek zorundayım.ikimizin ikametini alcaz.emniyet sorduğunda kocamla tartıştım diycem.okulun yanında boş ev bulduk.sadece tam adresini nüfusa götüreceksiniz.emniyet işinden sonra işlem tamam.2 ay sonrada geri eski yerine:)stres yapmayın.

bizim okulda etütlü bi okul ama artık etüt olmayacağını söyledi..tamamen kaldırılmış

hayır halledemedik cnm ya okula pazartesi gidicez bakalım ne diyecekler

dert etmeyin sistemde çocuk o okulda görünüyosa fatura diye diretemezler diye düşünüyorum kaydetmek zorundalar.ama bazı yöneticiler maalesef çok zor oluyolar o durumdada su faturasını üstünüze geçirip sözleşmesini götürürsünüz yeni taşındık dersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…