İnternette birkaç kişi 23 temmuzda kayıtların görüneceğini yazmış,bende cuma günü 147 meb i aradım tekrar.temmuz ayı içerisinde görünecek dediler.inşallah dedim bende eylüle kadar tamamlarlar çalışmalarını telefondaki adam ciddi ciddi yok canım eylülde okullar açılıyor tabiki ozamana kadar biter dedi
eee ama e veli bilgilendirmeye girmek için çocuğun tc nosunu ve okul numarasını yazmak gerekiyo, okul numarasını yeni kayıt olcaklar bilmiyor valla pratik bi yolu varsa netten öğrenmenin bende arkadaşa söylicem :)[/QUOT
işte daha o sayfa aktif değil cnm.23 ünde pazartesi açılır o ekran.bizim bakacağımız ekran zaten okul nosu sorulan değil,sadece çocuğun tc si birde güvenlik için ekranda çıkan numaraların yazılacağı bi yer.veli bilgilendirmeden girilmicek yani.goggledan e-kayıt sorgulama bile desen önüne gelecek.
naptın canım, öğrenebildinmi çocuğunun okulunu netten
valla sadece lafta göründü heralde ben bakıyorum sistemde hata varmış ben anlamıyorum ne zaman hata olmuyo bu sistemde benim sistem arızalandı ya[/QUOT
sabah erken bak 7 gibi.dün sabah ben 1 kereye mahsus görmüştüm.
Arkadaşlar okul kayıtı için başkasının yanına ikamet aldıran varmı?işlemler nasıl yürüyor.istanbuldayım ben.yeni uygulamada nüfus müdürlüğüne gitmeden önce yanında görüneceğin kişinin bir faturasını üzerimize almak gerekiyomuş diye duydum.bu işlemi yapan varsa bana yardımcı olsun lütfen.
bizimde oğlumu göndermek istediğimiz okul uzakta bi okul ikameti başkasının üzerine aldık bizde e kayıta düştü ismi şimdide fatura diyolar fatura mecbuiyeti gerçekten var mı bide üzerimize fatura yok diye kayıt yapmayabilir mi sonuçta çocuk e kayıta düştü biz 3 eylülde kayıt yaptırıcaz bi akıl verin en acilinden ne olur..eşim fatura işleri zor diyo fatura yok die almayabilir mi şimdi
eokuldaki listelere göre kayıt yapılıyor ikametgah belgesi isteniyor ama faturaya gerek olcağını sanmıyorum okulun kayıt belgelerine bakın bazen noterdende belge istenebiliyor yanında ikamet ettiğine dair okula sormanız en iyisi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?