İlköğretim Yorum ve Soruları Okul kayıtları

haribu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2011
2.656
1.200
248
arkadaşlar ilkokul kayıtları okullar kapandıktan sonra mı başlıyor?1 haziranda dediler ama sanki geçen yılda okullar kapandıktan sonraydı.birde bu adresler her geçen sene adrese göre okul değişmiyodur herhalde.o sokak hangi okula düşüyorsa daha önceden aynı okula düşüyodur diye düşünüyorum

canım 1. haziranda başlıyor diye biliyorum yeni sisteme göre ve 1 hazirana kadar okulların adının ne olduğunun belli olması lazım, ilköğretim okulları ortaokul ve ilkokul olarak ayrışcak ya artık, bence sen her hafta müd. yardı bi ziyaret et. bu 4+4+4 uygulamaya hemen koyulcağı için nolur nolmaz belli olmaz.

evet ben 1 hazirandan sonra devamlı işin peşine düşücem galiba,benimki şu anda göndermek istediğim okulda anasınıfında ama adresim tutmuyor 1.sınıf için zorluk çıkaracaklardır diye düşünüyorum ama adres araştırıcam.gerçi koca sene araştırdım ama bakalım inşallah şans yüzüme gülerde bulurum artık:))

belkide sizin okul, ortaokul olcak, belli değil ki hiçbişey, inşallah gönlünce olur, içine siner:13:

canım ben günlerdir uğraşıyorum ama internetten hiçbir sonuç alamadım,okuldaysa müdürümüz hiç birşey belli değil diyor ama aldığım duyumlara göre oğlumun anasınıfında okuduğu şuanki okulu orta okul olucakmış, bizim civarda okul çok oyüzden hangi okula gideceğimiz belli değil artık internetten adrese göre otamatik olarak yapılıcakmış kayıtlar, oyüzden araştırıyorum ama hiç bişey bulamadım malesef daha hangi okula gideceğimiz bile belli değil ya çok sinir oluyorum lütfen bulan varsa banada nasıl bulduğunu söyleyebilirmi:18:

kızlar bende aynı dertteyim...birinci sınıfa başlıcak benim iki,zler ama istedigim okula ikamethah tutmuyor... okul aile birligi artık kesınlıkle bilgisayarda neresi dusuyorsa oraya gidecek dedi cocuklarr. tanıdıgımda yokki istedigim okulda uyan birisi:S:S:S:S

Valla Allah yardımcımız olsun ben geçen seneden beri uğraşıyorum kayıt sorunuyla.Anasınıfına istediğim okula yazdırdım geçen sene ama bu sene aynı okulda devam etmesi için uğraşıcam.benimde adres tutmuyor.2 senedir bıktım ya daha çocuk okula başlamadan yoruldum yani.Şu anda bide belirsizlik olayı çok kötü,inşallah 15 hazirandan sonra belli olur şu okul işleride bizde ne yapabileceğimize bakarız.:44::44:

canım benim bende öyle dert ediyordum kiiiii... bugun biraz rahatladım..bir tanıdıgın tanıdıgının adresi tutuyor.. gittik nufus memurluguna onun uzerine yazdırdım cok teferruatlı işlermiş yahu:s dedilerki biz işleme aldık emniyet denetlicek 15 gune kadar sonuçucu arayıp sizi bildiricez..sabırsızlıkla telefonlarını beklıcem artık...sonrasında hemen okula gıdıp kayıt yaptırıcam:
gecen sene 800 ytl verdim kayıt tutmadıgı için bu sene o paradanda geçtimde bilgisayardan belirlenıyormuş.para olacak sey degılmiş..tek altarnatif birini bulmaktu...onuda bulduk bakalım nolcak:sne kadar kızıyorum şu okul ayle birliginine bir bilsen .onlar için sıradan seyler bizim için başlı başına bir dert...

bu sene birisinin yanında görünmeyi zorlaştırmışlar diye duydum ben.ilk önce o kişinin bi faturasını üzerinize geçirip nüfus müdürlüğüne öyle gidiliyomuş oda çok masraflı bir iş ama keşke birini bulsamda masrafını düşünmüyorum.emniyet olayını anlamadım ben,gelip orda yaşayıp yaşamadığınımı denetliyolar bu arada istanbuldamı oturuyorsunuz?bende artık olmadı ev kiralıcam 2 aylığına bakalım bi konuşalımda da okulla hala kayıtla ilgili bi gelişme yok sanırım.

Şimdi aradım yine okulu kayıtlar daha düşmemiş,görünmüyomuş belki önümüzdeki hafta dediler,bir belli olsaydıda bizde kaydımızı yaptırıp rahat rahat izne çıksaydık.off çalışırken bu işlerin peşinden koşmak ne kadar zor ya,Sürekli izin almak zorunda kalmak bide şimdi adres için koşturmak.Şu anda çalışmamayı ne kadar çok isterdim

bende anlayamadım ama dedigin gibi orda yaşayıp yaşamadıgını ınceliyorlar galiba:s birde eger böyle bir sey olmadıgı çıkarsa cezasıda varmış... 400 ytl:SSS bu aralarda sürekli birileriyle yani kımı görsem anlatıyorum..duyduguma göre emlakcıyla konuşup anlasıyormussun konturat falan yapıp faturayı uzerine geçirip o sekilde o bolgeye ikametgahını geçiriyormuşşun:S bakalım aldırdık incelesinler emniyet bir sorun çıkarsa emlakcıyla konuşucam.:s imkanı yok bizim düştügümüz okula çoçukların gitmesine hem uzak hemde çevresini beyenmiyormmm..allah yardımcımız olsunn... ist de otuyorum cnmmmm ..

emlakçı olayını bende düşünüyorum sonuçta en sağlamı ve az uğraştırması o olacak sanırım.bakalım hala daha kayıtları açmadılar bu hafta inşallah belli olr artık:)

emlakçı olayını bende düşünüyorum sonuçta en sağlamı ve az uğraştırması o olacak sanırım.bakalım hala daha kayıtları açmadılar bu hafta inşallah belli olr artık:)

147 Meb hattını aradım bugün kayıtlar haziran sonuna kadar belli olacakmış.sanırım 66 aylık çocukların girişleri yapılıyomuş e-kayıt için o tamamlanınca dediler.umarım haziranın son haftasına kalmadan tamamlanır bu işler.:26:

Etütlü ve beslenmeli okullarda kaldırılmış,çalışan anne babaya geçmiş olsun.Okul açığı varmış o yüzden tam gün okul değilde ikili öğretim yapılacakmış.

Etütlü ve beslenmeli okullarda kaldırılmış,çalışan anne babaya geçmiş olsun.Okul açığı varmış o yüzden tam gün okul değilde ikili öğretim yapılacakmış.

Arkadaşlar bu kayıtlar ne zaman açılacak bileniniz varmı,kimse net bir yanıt veremiyo ay sonu tatile çıkıcam gitmeden halletmek istiyorum ama okullarda tık yok.okul türleride belirlenmiş aslında daha ne bekleniyo acaba

valla canım bende bekledim bekledim en sonunda memlekete geldim. bende buraya gelmeden halletmek istiyordum ama belli olacağı yok bu okulların.dün burda bir tanıdıkla karşılaştım oda benimle aynı şehirde oturuyor, onların okulları ilkokulmuş o kaydını yaptırmış gelmeden. nasıl iş ben anlamadım bizde hala bekliyoruz.

Onuda anlamış değilim zaten sistemde görünmeden çocuğun kaydı düşmeden nasıl kayıt yapabiliyorlar.bizim ordada bi okulun kapısına yazı asılmış kayıtlar belli olmamasına rağmen biz 18 hazirandan itibaren kayıt alıyoruz diye.Nasıl olabiliyor çözemedim.neyse bu kadar bekledik biraz daha bekleriz artık yapıcak bişey yok.:44:

Bende sürekli takip ediyorum meb sayfasını ve sürekli hata verdiğinden geçtiğimiz cuma günü evimizin yanındaki okula gidip kayıtlar ne zaman belli olacak diye sormuştum. Kayıtların henüz belli olmadığını kafat istersen önümüzdeki hafta, yani bu hafta gelip ön kayıt yapılabileceğini söylediler??, bende bunu duyunca acaba ön kayıt adı altında bizden para falan mı isteyecekler diye düşündüm doğrusu. Bugünde internette okuduğum habere göre Bakan Dinçer 1 hafta, 10 güne kadar belli olur kayıtlar demiş o yüzden bekliyoruz bizde.

kızlar naptınız kayıt işlerini??*

İnternette birkaç kişi 23 temmuzda kayıtların görüneceğini yazmış,bende cuma günü 147 meb i aradım tekrar.temmuz ayı içerisinde görünecek dediler.inşallah dedim bende eylüle kadar tamamlarlar çalışmalarını telefondaki adam ciddi ciddi yok canım eylülde okullar açılıyor tabiki ozamana kadar biter dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…