- 11 Haziran 2010
- 7.705
- 13.970
- Konu Sahibi Melegimbenim
Eskiden olsaydı geç kalmış olabilirdiniz ama artık hayat o kadar zor ki insanlar değişti, kadınların beklentileri arttı, geçinmek anlaşmak çok zor.
Okuyorsun niye evlenmek için bu kadar acele ediyorsun anlamadım, herşey zamanında güzel okulunu bitirsen yaşıtların gibi üniversite hayatı yaşasan sonra evlensen ve çocuk düşünmeye başlasan olmaz mı.
22 yaş ta 26 yaş ta çocuk için çok çok erken, insan belli bir yaştan sonra olgunlaşıyor, değişiyor, bakıyorsun evlendiğin kişi bambaşka biri olmuş.
O yüzden evlenmekte hele hele çocuk yapmakta çok aceleci olmamak gerek.
Ben 29, eşim 35 yaşında bir senelik evliyiz şuanda çocuk düşünemiyorum bile.
Günümüzde 30 yaş bile evlenmek için erken, biraz birbirinizi tanıyın, hayatın tadını çıkartın.
Okuyorsun niye evlenmek için bu kadar acele ediyorsun anlamadım, herşey zamanında güzel okulunu bitirsen yaşıtların gibi üniversite hayatı yaşasan sonra evlensen ve çocuk düşünmeye başlasan olmaz mı.
22 yaş ta 26 yaş ta çocuk için çok çok erken, insan belli bir yaştan sonra olgunlaşıyor, değişiyor, bakıyorsun evlendiğin kişi bambaşka biri olmuş.
O yüzden evlenmekte hele hele çocuk yapmakta çok aceleci olmamak gerek.
Ben 29, eşim 35 yaşında bir senelik evliyiz şuanda çocuk düşünemiyorum bile.
Günümüzde 30 yaş bile evlenmek için erken, biraz birbirinizi tanıyın, hayatın tadını çıkartın.