- 6 Mayıs 2024
- 8
- 2
- 22
-
- Konu Sahibi karpuzlusoda
Online eğitim mağduru birisi olarak yazıyorum ki hem okuyup hem de çalışabilirsiniz. Ben de okul hayatımda öyle yaptım. 22 yaşında daha çok gençken evlilik dusunmeyin bence. Ben mesela 24 yaşındayım. 2 sene önce sevdiğim oglandan şimdi tiksiniyorum düşün. Fikirlerin değişebilir zamanla. O yüzden elin oğlu için geleceğini yakma kardeşim. Hayallerinin peşind
fikriniz için teşekkürler. elbette evlilik için daha var burdan örnek verme sebebim gidip başka şehirde tekrar okursam muhtemelen kazandığım tüm parayı oradaki geçimime harcayacağım ve bu 4 yıl daha neredeyse kenara köşeye hiçbir şey koymamak demek. ilerde bundan pişman olup olmayacağımı düşünüyorum.Online eğitim mağduru birisi olarak yazıyorum ki hem okuyup hem de çalışabilirsiniz. Ben de okul hayatımda öyle yaptım. 22 yaşında daha çok gençken evlilik dusunmeyin bence. Ben mesela 24 yaşındayım. 2 sene önce sevdiğim oglandan şimdi tiksiniyorum düşün. Fikirlerin değişebilir zamanla. O yüzden elin oğlu için geleceğini yakma kardeşim. Hayallerinin peşinden koş.
meslek değiştirmek isteyip istemediğimi de bilmiyorum sorun da burada. sanki sadece 4 sene daha üniversite okumak istiyorum.Bence hayatınızı yoluna koyana kadar evlilik düşünmeyin.
Kendinizi meslek konusunda eksik hissediyorsanız, iş hayatında çalışarak eksiği tamamlarsınız.
Mezun olmadan önce bol bol staj yaptım, ücret almadım. Sizde bu şekilde devam edebilirsiniz ama meslek değiştirmek isterseniz yeniden hazırlanın tabi.
son sınıfta zorunlu stajım vardı ve gördüğüm çoğu şey beni öğretmenlik mesaleğinden itti.. çocuklar için boş ders ve top koşturma dersi olarak kodlanmış. diğer branş öğretmenleri bile sizi öğretmen yerine koymuyor. çocukların umrunda değilsiniz ders başında bir streching bile yaptırmak için boğazınızı paralamanız gerek açıkçası. sınav deseniz göstermelik yapıyorsunuz genel not ortalamasından daha düşük bir not giremezsiniz. yani çok basit hentbolda temel pas bile yapamayan daha doğrusu yapmak istemeyen bir çocuğa hakettiği notu veremiyorsunuz. branşımız çok değersiz.Atanmak niye olanlarda yok hem mezun sayınız az hem de sizin bölümdekiler bişi yapamıyor zaten. Az buçuk çalışan atanıyo
değerlendireceğim teşekkür ederim.Yeniden başlamak yerine mesleğinizde kendinizi geliştirseniz daha güzel olmaz mı? Çünkü çok fazla istediğiniz ve çaba harcadığınız bir bölümmüş :) Öğretmen olarak mı atanmak istiyorsunuz antrenör olarak mı çalışmak istiyorsunuz buna bir cevap bulup devam edin derim. Ha illa okumak istiyorsanız asla geç değil o azmi kendinizde görüyorsanız deneyin başarılar
ales sınavına girdim temmuzda diplomamı aldıktan sonra denemeyi düşünüyorum.Bence yüksek lisans yapabilirsin sıfırdan yeni bir üniversite yerine
Size katılmıyorum herkesin özendiği bir branş BESYO. Şimdiye kadar beden eğitimcileri ayıran bir meslektaşıma rastlamadım. Belki sizin staj yaptığınız okula özgü bişidir. Ayriyeten evet bazı şeyler göstermelik olabiliyor ama siz gerçekten bir şeyler öğretmek isterseniz çocukların eğlendiği bir ders olduğu için seve seve katılıyorlar. Bazı okullarda malzeme eksikliğinden de sorunlar yaşanıyor. Mesela bizim beden eğitimi öğretmenimiz çocukları voleybolda geliştirdi okullar arası turnuva düzenletti. Yapınca kimse öne durmuyor yani. Bazı şeylerin değersizliği branşınıza özgü değil maalesef eğitim sistemindeki vasatlık ile alakalı.son sınıfta zorunlu stajım vardı ve gördüğüm çoğu şey beni öğretmenlik mesaleğinden itti.. çocuklar için boş ders ve top koşturma dersi olarak kodlanmış. diğer branş öğretmenleri bile sizi öğretmen yerine koymuyor. çocukların umrunda değilsiniz ders başında bir streching bile yaptırmak için boğazınızı paralamanız gerek açıkçası. sınav deseniz göstermelik yapıyorsunuz genel not ortalamasından daha düşük bir not giremezsiniz. yani çok basit hentbolda temel pas bile yapamayan daha doğrusu yapmak istemeyen bir çocuğa hakettiği notu veremiyorsunuz. branşımız çok değersiz.
Hahahha teşekkür ederim yorumunuz için. Sizce neden ve neleri gözden geçirmeliyimYani herkesin farklı farklı fikirleri vardır mutlaka ama büyük bir memnuniyetsizlik yokken ben 2.universite okumayı hiçbir zaman anlamamisimdir. Seviyorsam, para da kazanıyorsam benim için tamamdıronun yerine mesleki tecrübe kazanmak, yüksek lisans yapmak, devlette iş güzelse atanmak, yurt dışında iş aramak, dil öğrenmek gibi şeylerden uygun olanını yapmak daha mantıklı geliyor. Kardeşim olsan sarsıp kendine getiririm mesela ha bi de aile işi yapan sevgiliyi 2kere gözden geçir derdim