- 11 Temmuz 2018
- 214
- 241
- 23
- Konu Sahibi Lalalalaalala
-
Òzel universitede okuyorumMerhaba ablalarim kardeslerim,
Universite de okuyorum alttan derslerim var. internette bir yazi okudum 2 yillik universite maksimum 4 yil 4 yillik bolum 6 yil 5 yillik bolum 8 yil 6 yillik bolumü 9 senede bitirmek gerekiyormus. Bana taninan maksimum sure zarfinda bitiremezsem okuldan mi atilirim?
Tip, cok zorlaniyorum. Bir de ozel uni oldugu icin zaten belirli bir miktar oduyorum ona ragmen mi atilmamValla herkesinki bitiyor sizinki de biter
Ama para odemeye devam edersiniz
Biraz gayret etseniz? Hangi bolum?
Ozellerde af ile geri donus var mi bilmiyorum,devlette atilsaniz da af beklersiniz mesela. Ogrenci isleri daha net bilgi verir aslinda,bir gorusun isterseniz cunku ozellerin kendine gore kurallari ve esneme paylari vardir bence. Bolumunuz cok iyi,sakin birakmayin.Tip, cok zorlaniyorum. Bir de ozel uni oldugu icin zaten belirli bir miktar oduyorum ona ragmen mi atilmam
Ya defol git ahlak bekcisişimdi sert olucak ama anneniz babanız yada sizden her kim sorumluysa herşeyden kısıp sizi özel üniversiteye yollamışlar siz 4 seneyi 6 senede bitiremeyecekseniz atılın bi zahmet...o anne babay ada guna h istedikleri kadar durumları iyi olsun genede bu simarikligin izahı yok
Bu nasıl bi üslupYa defol git ahlak bekcisi
Ya defol git ahlak bekcisi
Okul insanın cehlini alır(bunun cehlini de almamış) eşşeklik baki kalırmış...Ya defol git ahlak bekcisi
bir miktar ise eğer süre aşımı yaparsanız önce bursunuz kesilir ve evet belli bir süreden sonra da atılırsınız.Tip, cok zorlaniyorum. Bir de ozel uni oldugu icin zaten belirli bir miktar oduyorum ona ragmen mi atilmam
Ya allah rizasi icin terbiyesizlik etmeyin esek de sizsinizOkul insanın cehlini alır(bunun cehlini de almamış) eşşeklik baki kalırmış...
Düşünsenize şunun doktor olduğunu değil de doktor diploması olduğunu . Evlerden ırak. Acelesi yok sindire sindire 40 45 senede bitirin.
Sende orda burda sacmalama en iyisi insan gibi soru sordum yargilayin simarik deyin diye degil. Sen Kim olarak bana simarik diyorsun ki beni be kadar taniyorsunsen doktor olma en iyisi.
Ya allah rizasi icin terbiyesizlik etmeyin esek de sizsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?