Okul biter mi?

Lalalalaalala

Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2018
214
241
23
Merhaba ablalarim kardeslerim,
Universite de okuyorum alttan derslerim var. internette bir yazi okudum 2 yillik universite maksimum 4 yil 4 yillik bolum 6 yil 5 yillik bolum 8 yil 6 yillik bolumü 9 senede bitirmek gerekiyormus. Bana taninan maksimum sure zarfinda bitiremezsem okuldan mi atilirim?

Merhaba ablalarim kardeslerim,
Universite de okuyorum alttan derslerim var. internette bir yazi okudum 2 yillik universite maksimum 4 yil 4 yillik bolum 6 yil 5 yillik bolum 8 yil 6 yillik bolumü 9 senede bitirmek gerekiyormus. Bana taninan maksimum sure zarfinda bitiremezsem okuldan mi atilirim?
Òzel universitede okuyorum

Tip, cok zorlaniyorum. Bir de ozel uni oldugu icin zaten belirli bir miktar oduyorum ona ragmen mi atilmam
Ozellerde af ile geri donus var mi bilmiyorum,devlette atilsaniz da af beklersiniz mesela. Ogrenci isleri daha net bilgi verir aslinda,bir gorusun isterseniz cunku ozellerin kendine gore kurallari ve esneme paylari vardir bence. Bolumunuz cok iyi,sakin birakmayin.

atılmazsınız
ama okumaya gönlünüz yoksa da uzatmayın
etrafınızda laçkalaşır
ödeme yapmaya devam edip okuyabilirsiniz
ama okullara göre belirttiğiniz şey değişir
üniversitenizdeki öğrenci işleri ile görüşünüz

şimdi sert olucak ama anneniz babanız yada sizden her kim sorumluysa herşeyden kısıp sizi özel üniversiteye yollamışlar siz 4 seneyi 6 senede bitiremeyecekseniz atılın bi zahmet...o anne babay ada guna h istedikleri kadar durumları iyi olsun genede bu simarikligin izahı yok
Ya defol git ahlak bekcisi

Devlet üniversitesi tıp fakültesinden bildiriyorum,6 sene boyunca 1.sınıfta kalanlar var.Para mı ödüyorlar,özel bir şartı mı var bilmiyorum.Bence onu en iyi öğrenci işlerinizden öğrenirsiniz,çünkü özellerde durum farklı olabilir.Ama mantıken bana burs falan varsa o kesilir,tüm parayı ödeyip okuyabilirsiniz gibi geliyor.

Biter rahat ol 5 tane alttan dersın sınavına aynı gün girip toto korkusundan hepsını vermıslıgım var 😂😂

Ya defol git ahlak bekcisi
Okul insanın cehlini alır(bunun cehlini de almamış) eşşeklik baki kalırmış...

Düşünsenize şunun doktor olduğunu değil de doktor diploması olduğunu . Evlerden ırak. Acelesi yok sindire sindire 40 45 senede bitirin.

Back
X