• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okuduunuz en romantik kitap?

bronz atlı.. senelerce okuduğum onca dramatik trajik kitabın arasından son 200 küsür sayfasını bir türlü okumaya cesaret edemediğim tek kitaptır.

İskender Pala, Aşkname
modern romantizmden ziyade, asıl aşk nasıl yaşanırmış, aşk denen ne imiş, ben hiç böyle bilmezdim dedirtiyor

kesinlikle genç kızları öneririm;yazar türk:nihal yeğinobalı ancak bu kadın yıllar önce türkiye de aşk romanı yazmak hakkında bazı yasaklar olduğu zamnlarda vincent eving takma adıyla yazmış,bu kitabı ablam eski bi kitapçıda bulmuştu,benin okumama izin vermiyodu,ben gizli gizli okurdum:)öle içeriğinde juditler kadar cinsellik yok:)sonradan öğrendim bu kadın bu sefer kendi ismiyle aynı kitabı çıkarmış ve karşılaştıdım birebir aynısı yani bulabilrsiniz kızlar şiddetle tavsiye ederim,kitabın konusu:öğretmen ve öğrenci aşkı;hepimiz bir dönem hocamıza aşık olmuşuzdur herhalde:)))

aşk ve gurur (pride and prejudice)

masumiyet müzesi de fena değildi. adamın çektiği aşk acısından ben bile helak oldum yani. ki öyle çok etkilenen biri değilimdir romantizmden.

Tuna Kiremitçi - A.Ş.K Neyin Kısaltması
Mehmet Coşkundeniz - İhbar Ediyorum Yüreğimi Sana ( süper bi kitap sınıfımda , çevremde herkes hayran olmuştu bu kitaba )
Kahraman Tazeoğlu'nun tüm kitapları :)))

kurt seyt ve shura
çok beğenmiştim hatta son sayfaların birkaç kez aynı ayrılık acısını hissederek ve ağlayarak okumuştum

senden başka yok - marian keyes .. ben çok beğenmiştim sonu çok güzel zaten kitabı okuyalı 3 yıl felan oldu hala sonunu hatırlıyorm bence kesinlikle süper bi kitap tavsiye ederim

Back
X