• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okuduunuz en romantik kitap?

arkadaslar canan tanın kıtapları cok gusel ben hepsını okudum ılk bas pıraye ardından yuregım senı cok sevdı en son ise en son yurekler olurr tavsıye ederımm coooooooooooooookkkk guzeldı hepsıı aglamaktan kendımı alamdım...

20 li yaşların başında hayatımın kitabı dediğim Bir geyşanın anılarıydı
25. yaşımda Aşk ve Gurur
30.yaşımda Piraye

hayatımın kitabı oldu ....

canan tan'ın ilk yüreğim seni çok sevdi ile başladım sonra Piraye ve en son yürekler ölür üçüde çok etkiledi beni çoook ağlattııı ve çok sürükleyiciydi bana göre...
ayrıca julie garwood ve judith mcnaught un tüm kitapları süperr romantikseniz hepsini okuyun tavsiyeee ederimmm

Elif Şafak-Aşk... Gerçi buradaki ilahi aşk daha etkileyici. Bi solukta okunuyo. Harika bi kitap.

Kürşat Başar-Başucumda Müzik. Okuduğum en iyi aşk romanı da bu işte... :69:

kürşat başar-başucumda müzik
defalarca okudum hala da arada okur ağlarım çok etkileyici bir kitap. özellikle anlatımı insana bir hayalin içinde yaşıyormuş hissi veriyor. kesinlikle okuduğum en romantik kitap.

Kristin Hannah ın ateşböceği yolu adlı kitabını gözyaşları içinde bitirmiştim. dostluk üzerine muhteşem bi kitap tavsiye ederim şuanda aynı yazarın kış bahçesi isimli kitabını okuyorum yazarın anlatımı çok iyi

Kristin Hannah ın ateşböceği yolu adlı kitabını gözyaşları içinde bitirmiştim. dostluk üzerine muhteşem bi kitap tavsiye ederim şuanda aynı yazarın kış bahçesi isimli kitabını okuyorum yazarın anlatımı çok iyi

bende ağladım zırıl zırıl ve 24 saatte bitirdim kitabı.çok güzeldi..:43:

Back
X