Benimde şuan okuduğum 200 e yakın kitap var evim çok dar satmak veya vermek istemiyorum.Hayalimiz salona kocaman duvardan duvara bir kitaplık yaptırmak.
Onun için kızımda bende kimselere vermeyip biriktiriyoruz.
Hele ben hiç veremiyorum benim gibi özenle okumazlar diye.
Ben kenarını dahi kırıştırmadan okurum kızımda öyle.
200'e yakın kitabımız var şuan.
Ve hala durmadan alıyoruz.
Senede bir mutlaka havalandır.Benimde şuan okuduğum 200 e yakın kitap var evim çok dar satmak veya vermek istemiyorum.
Lakin yeni kitaplara yer açmam gerekiyor :)) Şimdilik kütüphaneden alıyorum ilerde inşallah çocuk odasina boydan kitaplalık düşünüyorum üzülüyorum kanepe baza altlarında olmasına.
Havalandırıyorum aslında ayda bir kez falan. Çok kıymet veriyorum her boş vaktimu kitap okumaya ayırıyorum ve sizden okuyup beğendiğiniz mutlaka okumalısın dediğiniz kitap varsa öneride istiyorum.Senede bir mutlaka havalandır.
Ziyan olmasın.
İnşallah hayallerimiz gerçek olur :)
Daha çok hangi tarzları seviyorsun?Havalandırıyorum aslında ayda bir kez falan. Çok kıymet veriyorum her boş vaktimu kitap okumaya ayırıyorum ve sizden okuyup beğendiğiniz mutlaka okumalısın dediğiniz kitap varsa öneride istiyorum.
polisiye, bilim kurgu, bilimsel, gizem türleri ilgimi çekiyor ama akıcı ve farklı tarz her kitabı okumak isterim.Daha çok hangi tarzları seviyorsun?
Stephen Kıng,Tess Gerritsen,Lisa Gardner,J.Christophe Grangepolisiye, bilim kurgu, bilimsel, gizem türleri ilgimi çekiyor ama akıcı ve farklı tarz her kitabı okumak isterim.
tesekkur ederimStephen Kıng,Tess Gerritsen,Lisa Gardner,J.Christophe Grange
Ben bu yazarların bütün kitaplarını zevkle okuyorum.Bir polisiye-gerilim-korku sever olarak.
Yeni ve güncel olanlardan listeleme yaparsanız ben de almak isterim.hadi ya çok iyiymiş benim çok var ya bazı ilk basımlar var ya da çok eski basımlar önemli kitaplar onları baya pahalıya satarım da babamdan hatıra oldukları için özel kitapları ölene kadar saklarım gerçi benim aldığım en uygun kitap 30 tl. :) çok pahalıya satmam zaten ya en fazla 10 tl isterim
Şuan ofiste yanımda olanlar bunlar yani ben her tür kitap okurum klasikleri çok severim kolileri açıp bakmam lazım iyice ama aklınızda olan kitapları yazın bakayım ben evdeYeni ve güncel olanlardan listeleme yaparsanız ben de almak isterim.
Merhaba. isabel allende kitapları, serhat yabancı kitapları, mark lovery- canım kardeşim, marien Keyes- hayatımı çalan kadın, damızlık kızın öyküsü bunları arıyorumŞuan ofiste yanımda olanlar bunlar yani ben her tür kitap okurum klasikleri çok severim kolileri açıp bakmam lazım iyice ama aklınızda olan kitapları yazın bakayım ben evde
Merhaba. isabel allende kitapları, serhat yabancı kitapları, mark lovery- canım kardeşim, marien Keyes- hayatımı çalan kadın, damızlık kızın öyküsü bunları arıyorum