okuduğunuz kitapları ne yapıyorsunuz

Bekarken kitapliktaydi hepsi.
Anne evine gecince koli, dolap ve kanepe altlarinda durdu.
Evlenirken cogunu ayikladim, kutuphanelere gonderdim. Kimseye vermeyip saklamak istediklerimi evime getirdim, kitaplik icin yer az olunca, tekrar okurum veya birilerine lazim olur dediklerimi kitapliga dizdik, gerisi kolide bekliyor gardrop üstünde.
Yeni kitaplar almak istiyorum, paaram yoook :))

Ben senede iki kez ayikliyorum ve bağış olarak dağıtıyorum.
Hem yenilerine yer açılıyor hemde belki imkani olmayan insanlar faydalanıyor

Hayalimiz salona kocaman duvardan duvara bir kitaplık yaptırmak.

Onun için kızımda bende kimselere vermeyip biriktiriyoruz.

Hele ben hiç veremiyorum benim gibi özenle okumazlar diye.

Ben kenarını dahi kırıştırmadan okurum kızımda öyle.

200'e yakın kitabımız var şuan.

Ve hala durmadan alıyoruz.

Benimde şuan okuduğum 200 e yakın kitap var evim çok dar satmak veya vermek istemiyorum.

Lakin yeni kitaplara yer açmam gerekiyor :)) Şimdilik kütüphaneden alıyorum ilerde inşallah çocuk odasina boydan kitaplalık düşünüyorum üzülüyorum kanepe baza altlarında olmasına.

Senede bir mutlaka havalandır.
Ziyan olmasın.
İnşallah hayallerimiz gerçek olur :)

Senede bir mutlaka havalandır.
Ziyan olmasın.
İnşallah hayallerimiz gerçek olur :)
Havalandırıyorum aslında ayda bir kez falan. Çok kıymet veriyorum her boş vaktimu kitap okumaya ayırıyorum ve sizden okuyup beğendiğiniz mutlaka okumalısın dediğiniz kitap varsa öneride istiyorum.

Havalandırıyorum aslında ayda bir kez falan. Çok kıymet veriyorum her boş vaktimu kitap okumaya ayırıyorum ve sizden okuyup beğendiğiniz mutlaka okumalısın dediğiniz kitap varsa öneride istiyorum.
Daha çok hangi tarzları seviyorsun?

polisiye, bilim kurgu, bilimsel, gizem türleri ilgimi çekiyor ama akıcı ve farklı tarz her kitabı okumak isterim.
Stephen Kıng,Tess Gerritsen,Lisa Gardner,J.Christophe Grange

Ben bu yazarların bütün kitaplarını zevkle okuyorum.Bir polisiye-gerilim-korku sever olarak.

Resimlerini koyarsaniz bana uygun varsa ve uygun fiyatli verirsenuz ben alabilirim

Yeni ve güncel olanlardan listeleme yaparsanız ben de almak isterim.

Yeni ve güncel olanlardan listeleme yaparsanız ben de almak isterim.
Şuan ofiste yanımda olanlar bunlar yani ben her tür kitap okurum klasikleri çok severim kolileri açıp bakmam lazım iyice ama aklınızda olan kitapları yazın bakayım ben evde

Eklentiler

• KİTAP.jpg
    161,7 KB · Görüntüleme: 110
Şuan ofiste yanımda olanlar bunlar yani ben her tür kitap okurum klasikleri çok severim kolileri açıp bakmam lazım iyice ama aklınızda olan kitapları yazın bakayım ben evde
Merhaba. isabel allende kitapları, serhat yabancı kitapları, mark lovery- canım kardeşim, marien Keyes- hayatımı çalan kadın, damızlık kızın öyküsü bunları arıyorum

Merhaba. isabel allende kitapları, serhat yabancı kitapları, mark lovery- canım kardeşim, marien Keyes- hayatımı çalan kadın, damızlık kızın öyküsü bunları arıyorum

Canım kardeşim ve damızlık kızın öyküsü vardı ama şuan İspanyadalar :)orda yaşayan arkadaşıma vermiştim diğerlerini okumadım ilgimi çekmemişti

Aaa üzüldüm. Teşekkür ederim ilginize. İlerde elinizde olanların resmini çekerseniz toplu şekilde yine bakmak isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…