okuduğunuz kitapları ne yapıyorsunuz

darlyda

Sevgiyumağı
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2017
2.097
1.538
boş bir odam var yani boşdu şuan oğlumun odasi büyükde bir kitaplığım vardı. Lakin şimdi yer kalmadı ve yeni kitaplar almak istiyorum evkm pek buyük değil. Antalyada yaşıyorum bu kitapları satabileceğim bir yer var mı?Hem okuduğum kitaplar gider hemde yeni kitaplar almak istiyorum. Sahafçılara götürsem kiyap takası yapar mı ya da parayla alır mı?

Evet sahaflar kitap takası yapıyor ama karşılığında çok kitap vermezler.

Eşimin kitaplarının büyük çoğunluğu kolilerde ve ailesinin evinde benim kitaplarım da ailemin evinde ve kitaplıkta duruyo anneme de sıkı sıkı tembih ettim bir kitabımı bile kimseye vermesini istemiyorum normal de paylaşırım ama geri getirmek koşuluyla şimdi ben orda yokum diye gelen gidenin almasını istemiyorum .hepsinin içlerinde notlarim var Allah nasip ederse evlatlarimin da okumasını istiyorum inşallah nasip olur

evim küçük olmasa bende biriktirmek istiyorum. Yatak bazamın altı büyük bir koli kitaplık ve dolabin üstü kitap dolu. Hurçları eşyalarımı koyacak yer kalmadı. Bende hiçbirini vermek istemem ama bir yandan da bunları verip yenilerini alıp okumak istiyorum. Boş bir odam yada depom olsa asla vermem aslında. Ikinci el satış yapan sitelere koydum ama kimse takas bile yapmak istemiyor. Sahaflarda sag olsun 3 kitaba 1 kitap anca veriyor onlarda çok eski.

Evet sordum bir kaç sahafa 3 kitaba 1 kitap veriyor onlarda baya eski sayfalari sararmış falan. Kitaplarım çok güzel heba olmalarını istemem. Yerine kitap almak istiyorum. Ama iki koliyi bir yere bağışlama kararı aldım. Köy okulu olur kutüphane olur bakalım artık

Ben vermeyi düşünürsem bir kütüphaneye bagislardim sanırım

Kitap konusunda hiç paylaşımcı değilim çünkü diğer insanların kitaplarıma benim kadar güzel davranacağını düşünmüyorum maalesef. Bu nedenle bir başkasına vermiyorum kitaplarımı. Şu an için ev müsait olduğu için kitaplarımı biriktirme şansım var ama daha sonra ben de bağışlamayı düşünüyorum.

Selamlar 3 bin civarı kitabım var babamın kitapları hariç koliledim hepsini ama almaya da devam ediyorum ofisim de kitap dolu ben de okuduğum kitabı milyon kez okuma hastalığı var artık annem bile anlıyor hatim ettin o kitabı diyor kütüphane yaptığım odayı boşalttım kitaplar kolilerde bağışlıycam hepsini bir kuruma bu sefer kesin kararlıyım :)

Kitaplık oluşturuyorum. Kocaman kütüphane gibi bir oda hayalim

Zebramo diye bir sitede sattım ben. Çok yüksek meblağlara gitmiyor ama yine de sahaftan iyidir. Gerçi oradakilerin çoğu sahaf ama bazen senin brnim gibilerde alıyor.

Zebramo diye bir sitede sattım ben. Çok yüksek meblağlara gitmiyor ama yine de sahaftan iyidir. Gerçi oradakilerin çoğu sahaf ama bazen senin brnim gibilerde alıyor.

Baktım şimdi siteye alınıyormu kitap burdan gerçekten ? Allam bendeki kitapların resmi çek çek bitmez bi haftasonunu ayırmam lazım

Ben hediye ediyorum okuduklarımı. Ama hediye ettiğim kişinin de hediye etmesi şartı ile :)

Baktım şimdi siteye alınıyormu kitap burdan gerçekten ? Allam bendeki kitapların resmi çek çek bitmez bi haftasonunu ayırmam lazım
Uygun fiyatla verdiğinde alınıyor. Benimde öyleydi ben iki ayda yavaş yavaş sattım kitaplarımı. 500tl para topladım öyle o parayı da kitsp fuarında kitap alarak harcadım. Tam bir kısır döngü.

Uygun fiyatla verdiğinde alınıyor. Benimde öyleydi ben iki ayda yavaş yavaş sattım kitaplarımı. 500tl para topladım öyle o parayı da kitsp fuarında kitap alarak harcadım. Tam bir kısır döngü.
hadi ya çok iyiymiş benim çok var ya bazı ilk basımlar var ya da çok eski basımlar önemli kitaplar onları baya pahalıya satarım da babamdan hatıra oldukları için özel kitapları ölene kadar saklarım gerçi benim aldığım en uygun kitap 30 tl. :) çok pahalıya satmam zaten ya en fazla 10 tl isterim

Kitapların değerini nadir kitapta incele öyle belirle derim. Dediğin gibi bazı kitaplar bulunmuyor o sebeple daha yüksek fiyata satılabilir.

Köy okullarına, kütüphanelere gönderebilirsiniz. 50den fazla kitabımı okula bağış yaptım.

Köy okullarına, kütüphanelere gönderebilirsiniz. 50den fazla kitabımı okula bağış yaptım.
Ben de bağışladım hatta öğretmenim arada kitap okuyan öğrencilerime hediye ettiğim de oluyor. Ancak hepsini yapmıyorum kocaman bi kütüphanem olması hayalım ve kütüphane de kesinlikle olmasını istediklerimi vermiyorum kimseye ancak diğerlerini bağışlıyorum.
Bi ara sahafta değiş tokuş da yapmıştım bazı kitaplarımı şimdi geldi aklıma

Ben kimselere vermiyorum kitaplarımı, alan geri getirmiyor ne hikmetse.
Ama olur da atanırsam seviyelerine uygun olanları öğrencilerime hediye etmeyi planlıyorum.Onlara versem içim acımaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…