Babasından alıyolardı zaten babası 2 yıl önce vefat etti anneleri daha dün vefat etti ve durumları iyi değilBabasının işine göre maaş bağlanıyor çocuklara onun dışında yetim maaşı var öyle çok para değil aylık 250 tl falandı sosyal yardıma gidip dilekçe bıraksınlar inceleyip yardımda bulunurlar
Annenin kendi emekli aylığı varsa başvurabilirler.Babasından alıyolardı zaten babası 2 yıl önce vefat etti anneleri daha dün vefat etti ve durumları iyi değilanneden bişey alablrlermi
Anneden almazlar. Sanmam ya. Çok üzüldümBabasından alıyolardı zaten babası 2 yıl önce vefat etti anneleri daha dün vefat etti ve durumları iyi değilanneden bişey alablrlermi
çocuklar kaç yaşlarında cinsiyetleri ne ona göre cevap verelimArkadaşlar selamün aleyküm annesi bbası ölen çocuklara devletin ne gibi yardımları oluyor anne babasının maaşını alabiliyorlar mı? Yetim maaşı bağlanıyor mu ekstra? Evleri yok vs durumları olmayan bi aileye ne gibi katkı sağlıyor devlet bileniniz varmı
Baba çalışan veya emekli ise, vefatından hemen sonra kız çocuklarına evlenene kadar evlenirken çeyiz parası dahil, erkek çocuklarda askere gidene kadar maaşından faydalanir. Kız cocuk evlenip boşanırsa tekrar maaş bağlanır. BilginizeArkadaşlar selamün aleyküm annesi bbası ölen çocuklara devletin ne gibi yardımları oluyor anne babasının maaşını alabiliyorlar mı? Yetim maaşı bağlanıyor mu ekstra? Evleri yok vs durumları olmayan bi aileye ne gibi katkı sağlıyor devlet bileniniz varmı
maaşı varsa ve babadan farklı kurumsa alabilirler diye biliyorum benAnneden almazlar. Sanmam ya. Çok üzüldüm
Bende evlenene kadar alır sanıyordum kız kardeşim alıyordu bizde yetim maaşı 18 yaşını doldurunca direk kesildi artık vermiyoruz dendi zaten aylık 250 civarı falandı daha düşüktü sanırım tam hatırlamıyorum (yetim maaşından bahsediyorum)Baba çalışan veya emekli ise, vefatından hemen sonra kız çocuklarına evlenene kadar evlenirken çeyiz parası dahil, erkek çocuklarda askere gidene kadar maaşından faydalanir. Kız cocuk evlenip boşanırsa tekrar maaş bağlanır. Bilginize
20 23 24 26 3 kız bir erkekçocuklar kaç yaşlarında cinsiyetleri ne ona göre cevap verelim
Yetim maaşı dediğiniz zaten annesinin babasının maaşı oluyor onun bir kısmı bağlanıyor hepsi baglanmasada. Kaç kardeşler ise ona göre o maaş bölünerek veriliyor yani devletin ek olarak verdiği bir para yok . Yetim maaşı denilen anne-babanin maaşınin bir kısmı çocuklar arasında örnek diyelim 2bin aliyosa 4 çocuk varsa 500*4 olarak devam ederArkadaşlar selamün aleyküm annesi bbası ölen çocuklara devletin ne gibi yardımları oluyor anne babasının maaşını alabiliyorlar mı? Yetim maaşı bağlanıyor mu ekstra? Evleri yok vs durumları olmayan bi aileye ne gibi katkı sağlıyor devlet bileniniz varmı
Mesela babadan maaş alan biri daha fazla alır 1000 üzeri falan ama. Benim söylediğim devletin verdiği maas şimdi baktım 300 tlymisYetim maaşı dediğiniz zaten annesinin babasının maaşı oluyor onun bir kısmı bağlanıyor hepsi baglanmasada. Kaç kardeşler ise ona göre o maaş bölünerek veriliyor
Yetim büyüdük ,çok küçük yaşta babamızı kaybettik 15 sene önce . Ben 16 yaşında en büyük çocuktum 4 kardesiz ve babamın maaşı annem dahil bölündü ,babamın kendi hakkına duseni çıkarttılar . Örnek o zaman 1000 TL ise 200*5 . Bu şekilde hepimizin ayrı banka hesabı vardı o şekilde alıyorduk . Yani ayriyeten devletten başka para vs biz almadık " yetim" olarakMesela babadan maaş alan biri daha fazla alır 1000 üzeri falan ama. Benim söylediğim devletin verdiği maas şimdi baktım 300 tlymis
Şimdi durum ne bilmiyorum .Mesela babadan maaş alan biri daha fazla alır 1000 üzeri falan ama. Benim söylediğim devletin verdiği maas şimdi baktım 300 tlymis
Allah rahmet etlesinYetim büyüdük ,çok küçük yaşta babamızı kaybettik 15 sene önce . Ben 16 yaşında en büyük çocuktum 4 kardesiz ve babamın maaşı annem dahil bölündü ,babamın kendi hakkına duseni çıkarttılar . Örnek o zaman 1000 TL ise 200*5 . Bu şekilde hepimizin ayrı banka hesabı vardı o şekilde alıyorduk . Yani ayriyeten devletten başka para vs biz almadık " yetim" olarak
Amin Allah razı olsun hepimizin geçmişi mübarek kılınsın .Allah rahmet etlesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?