- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
-
- Konu Sahibi okeanoss00
Evet canım az kaldı :) 39 gün :) Tamamladım sayılır ufak tefek şeyler kaldı büyük şeylerin hepsi bitti :)Canim az kaldi senin dugunune dimi hatirladigim kadariyla ne durumdasin tamamladin sanirim herseyini:)
Ayni durumdayim senle:) ama ufaklar yoruyo zaten ne zaman buyuk seyler bitti desem bisey cikiyo daraldim valla artik:) ewini merak ediyorm paylascakmisin?Evet canım az kaldı :) 39 gün :) Tamamladım sayılır ufak tefek şeyler kaldı büyük şeylerin hepsi bitti :)
aynen canımm kurutmalık kardeşi:) hepsini hepsini iyi günlerde kullanalım:)Kurutmalık kardeşi olduk o zaman desene :) İyi günlerde kullanalım inşallah tatlım :)
Salonumu halı-perde konumda paylaştım :) Oradan bakabilirsin. Ama diğer yerleri paylaşmayı düşünmüyorum canım. Senin ne kadar kaldı?Ayni durumdayim senle:) ama ufaklar yoruyo zaten ne zaman buyuk seyler bitti desem bisey cikiyo daraldim valla artik:) ewini merak ediyorm paylascakmisin?
Benim 4 buck ay var hayatim daha baya var yani:) bende ceyiz topignde aldklarimi paylasiym onun disnda ewi paylasirmiym onu bilemiyom henuz:))Salonumu halı-perde konumda paylaştım :) Oradan bakabilirsin. Ama diğer yerleri paylaşmayı düşünmüyorum canım. Senin ne kadar kaldı?
Senin de az kalmış. Zamanla daha da hızlanacaksınız :)Benim 4 buck ay var hayatim daha baya var yani:) bende ceyiz topignde aldklarimi paylasiym onun disnda ewi paylasirmiym onu bilemiyom henuz:))
Bana daha cok var gibi geliyo kuzum bakalim yinede yavas yavas hallediyoruz biseyleri..Senin de az kalmış. Zamanla daha da hızlanacaksınız :)
Canım cok tatlılar :) Tepsını cok begendım bende morunu istemiştim ama gelmemıs mor bu rengıde yokmus yeşil ayırmışlar ayırdık diyince almak zorunda kaldım kalsın diyemedimA101 cicileri :)
Keyif tepsisi
Eki Görüntüle 1497967
Eşleşen çoraplarım
Eki Görüntüle 1497965 Eki Görüntüle 1497966 Eki Görüntüle 1497964
Ahşap askılarım
Eki Görüntüle 1497969
Moru yoktu moru olsaydı ben de onu alırdım canım :)Canım cok tatlılar :) Tepsını cok begendım bende morunu istemiştim ama gelmemıs mor bu rengıde yokmus yeşil ayırmışlar ayırdık diyince almak zorunda kaldım kalsın diyemedim
Gelmemiş sanırım o banada ayıra ayıra yeşil ayırmışlarMoru yoktu moru olsaydı ben de onu alırdım canım :)
Olsun ya o da iyidirGelmemiş sanırım o banada ayıra ayıra yeşil ayırmışlar
Yani güzel ama hiç yeşil bişeyim yok evım tam cümbüş olcak gibi gelıyoOlsun ya o da iyidir
Rengarenk olsun işte ne güzel. Benim her şeyim renkli gayet de güzel oldularYani güzel ama hiç yeşil bişeyim yok evım tam cümbüş olcak gibi gelıyo
A101 cicileri :)
Keyif tepsisi
Eki Görüntüle 1497967
Eşleşen çoraplarım
Eki Görüntüle 1497965 Eki Görüntüle 1497966 Eki Görüntüle 1497964
Ahşap askılarım
Eki Görüntüle 1497969
Gelin ayakkabılarım ve gelin çiçeğim
Eki Görüntüle 1498090 Eki Görüntüle 1498089 Eki Görüntüle 1498092
CanımsınCicilerini seve seve bitmiyor kuzu çok güzeller