Okeanoss00'un Çeyizleri :)

Evet canım az kaldı :) 39 gün :) Tamamladım sayılır ufak tefek şeyler kaldı büyük şeylerin hepsi bitti :)
Ayni durumdayim senle:) ama ufaklar yoruyo zaten ne zaman buyuk seyler bitti desem bisey cikiyo daraldim valla artik:) ewini merak ediyorm paylascakmisin?

Ayni durumdayim senle:) ama ufaklar yoruyo zaten ne zaman buyuk seyler bitti desem bisey cikiyo daraldim valla artik:) ewini merak ediyorm paylascakmisin?
Salonumu halı-perde konumda paylaştım :) Oradan bakabilirsin. Ama diğer yerleri paylaşmayı düşünmüyorum canım. Senin ne kadar kaldı?

Salonumu halı-perde konumda paylaştım :) Oradan bakabilirsin. Ama diğer yerleri paylaşmayı düşünmüyorum canım. Senin ne kadar kaldı?
Benim 4 buck ay var hayatim daha baya var yani:) bende ceyiz topignde aldklarimi paylasiym onun disnda ewi paylasirmiym onu bilemiyom henuz:))

Canım cok tatlılar :) Tepsını cok begendım bende morunu istemiştim ama gelmemıs mor bu rengıde yokmus yeşil ayırmışlar ayırdık diyince almak zorunda kaldım kalsın diyemedim
Moru yoktu moru olsaydı ben de onu alırdım canım :)

English Home ziyareti bana pahalıya maloldu

Masa örtüm ve peçetelerim ( misafir için)

Sevdiceğime ve bana balayı için plaj havluları

Salonuma kırlentlerim :)

English Home nevresim takımları birara indirimdeydi çarşafını alamamıştım şimdi aldım :) Eklemişken nevresimini de koyayım :)

Makyaj çantası

Canım kirlentler ne kadar Ben de alicam koltuklarima fazla yok renk renk koyucam :) bide nevresim ne kadar o da çok güzelmiş yolum düşünce alayım diyorum çok güzel hepsi de

Son aldıklarında çok güzel. Çorapların çok şekerrr

Ayakkabın ve çiçeğini de beğenmiştim zaten bugün gördüm bi daha beğendim

Güle güle kullan Okeacıım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…