Okeanoss00'un Çeyizleri :)

herşeyinnnn mükemmel gözüküyo canımmm çok mutlu ol amaaaaaa bizm yatak odalarımız aynı olduğu için ben çok merak ediyorum yerleştikten sonraki haliniiiii lütfen bi resm rica ediyorummm:KK15:

herşeyinnnn mükemmel gözüküyo canımmm çok mutlu ol amaaaaaa bizm yatak odalarımız aynı olduğu için ben çok merak ediyorum yerleştikten sonraki haliniiiii lütfen bi resm rica ediyorummm:KK15:
Tamam çektiğimde ben sana özelden atarım :) Ama istediğin görüntüyü bulamayabilirsin benim yatak odam çok minnak :)

Düğüne az kaldı hazırlıklar hızlandı :rolleyes:

Beyaz eşya tercihim Siemens'ten yana oldu inşallah sorun yaşamayız :) Ocağım beyaz gibi görünüyor ama o da gri renk. Kurutma makinesi de almayı tercih ettim.

Eki Görüntüle 1459478 Eki Görüntüle 1459479 Eki Görüntüle 1459482 Eki Görüntüle 1459483 Eki Görüntüle 1459480 Eki Görüntüle 1459481

Elektrik süpürgem Dyson Dc33c origin euro :) Çok istiyordum sonunda aldım :KK73:

Eki Görüntüle 1459484

Ütü Masam Gazella

Eki Görüntüle 1459486 Eki Görüntüle 1459485

Fantom As Kurutmalık

Eki Görüntüle 1459487
canım bu fantom kurutmalık nasıllll? telleri filan sağlam mı?

Demir degil yazacaktim yanlis yazmisim. Koctastan aldim ben 90 tl idi sanirim ya da 100.
canım bir fantom as 100 var birde fantom as 200 var hangisi onu biliyor musun? çok mu ince peki telleri ne bileyim dokunuca bile sallanıyor mu?
buarada çoğu ürünün en iyisi ...herşeyin hayırlı olsun yeniden düğününede az kaldı senin sanırım :)

canım bir fantom as 100 var birde fantom as 200 var hangisi onu biliyor musun? çok mu ince peki telleri ne bileyim dokunuca bile sallanıyor mu?
buarada çoğu ürünün en iyisi ...herşeyin hayırlı olsun yeniden düğününede az kaldı senin sanırım :)
Hatirlamiyorum canim malesef kurutmalik da kendi evimde aksam gidersem bakar soylerim sana :) Kablolar ince degil ideal boyutta. Memnun kalinacagini dusunuyorum. Evet az kaldi 23 Mayis :)

Hatirlamiyorum canim malesef kurutmalik da kendi evimde aksam gidersem bakar soylerim sana :) Kablolar ince degil ideal boyutta. Memnun kalinacagini dusunuyorum. Evet az kaldi 23 Mayis :)
tamam canım bakarsan cvbnı bekliyorum buakşam almayı düşünüyorum....hadi bakalım herşey gönlünce olur inşallah..

Aslında ufak tefek şeyler almaya devam ediyorum ama yoğunluktan çeyiz topiğimle çok ilgilenemez oldum :)
A101'den aldığım minnoşlar :)

saklama kabı.JPG
2015-04-08 11.20.22.png

Aslında ufak tefek şeyler almaya devam ediyorum ama yoğunluktan çeyiz topiğimle çok ilgilenemez oldum :)
A101'den aldığım minnoşlar :)

Eki Görüntüle 1485469 Eki Görüntüle 1485458
Senin minnoşlarını yerler :) Güle güle sakla malzemleri saklama kaplarında :KK70:

*

Baktım şimdi masana beğenmiştim masanı , ben özellikle ortadan açılana bakmadım kuzu yer pek müsait değil tek tarafı acılsın gerektiği zamanda diye düşünüp aldım . He birde neden tabure aldın?

Senin minnoşlarını yerler :) Güle güle sakla malzemleri saklama kaplarında :KK70:

*

Baktım şimdi masana beğenmiştim masanı , ben özellikle ortadan açılana bakmadım kuzu yer pek müsait değil tek tarafı acılsın gerektiği zamanda diye düşünüp aldım . He birde neden tabure aldın?
Kuzucum kiracıyız biz yarın bir gün büyük mutfağım olursa diye ortadan açılanlardan aldık. Tabure almamın sebebi de tamamiyle yer darlığından :) Güzel yorumun için çok teşekkür ederim :)

X