Okeanoss00'un Çeyizleri :)

Canim herseyin cok guzel hepsi ni bir butun olarak cok merak ettim dogrusu iyi gunlerdei kullan canim fotolari bitun olarak dugunden once yada sonra at cnm evini merak ettim bya cok zevklisn
Canim cok tesekkur ederim. Sen de oylesin :) Kismet insallah :)
Halıların ve avizelerin çok güzel güle güle kullan
Begenmene cok sevindim :)
halılarınızı cok beğendim tam benim zevkime uygun:) güzel günlerde kullanın...
Cok tesekkur ederim daha guzelleri sizin olsun insallah :)

Kuzucum nefisler nefis hepsimi şeker olur sıcacık bir evin oldu maşallah canım benim

hepsi çok cici kuzumm aşkla eskitin inşaAllahh

halılarımız,mutfak masası,oturma od.avizesi yok henüz
mobilya gelsin de halıya bakcaz sonrasında.
15 veya 16 mayısta götürcez çeyizi de
Ben de resimleri görmek istiyorum ona göre :) 1 hafta önce götürmek çok yorucu olur canım, biraz daha erken götürüp yerleştirirseniz senin adına daha iyi olur. Biz yerleştirdik bir günde ama inanılmaz yorulduk. Bazı şeylerin yerlerini değiştireceğim mesela bitmedi yani.

2 hafta önce götürürüz olmazsa.
ev cok yakın hatta aynı mahalle
çeyiz serme olayı var mı sizde canım
evin nerdeydi?

2 hafta önce götürürüz olmazsa.
ev cok yakın hatta aynı mahalle
çeyiz serme olayı var mı sizde canım
evin nerdeydi?
Benim de aynı senin gibi. Annemin evinin 2 sokak altında evim Ama yine de çok yorucu oldu yıka temizle yerleştir filan. Çeyiz serme olayı denen şey bizde var da ben istemedim. Görmek isteyenler zaten benim en yakınlarım olur onlar da düğün zamanı geldiğinde gelip baksınlar. Her şeyi yerine yerleştirdim ben öyle yatakların üzerine her şeyleri dizemem. Kayınvalideme de dedim ben öyle eşyalarımı süsleyip püsleyip evden almaya gelmenizi de istemiyorum diye. Eşim kuzeniyle arkadaşını çağırdı taşıdılar çeyizlerimi. Pazar günü de temizlikçi aldık o temizledi evi biz de benim çeyizleri yıkayıp yerleştirdik. Adetleri uygulatmıyorum ben, bohça da yaptırmadım eşime de yapmadık. Gereksiz buluyorum ben o tarz şeyleri. Ama sen nasıl içine sinecekse öyle yap hiçbir şey içinde kalmasın :)

En temizi.

ben herşeyi yerli yerine koycam. koltukların üstüne dizilmesin,bide onları toplaması var.
çeyiz görmek isticek millet,ben ben yokken gitmelerini istemiyorum. ama kv,çok sever öyle şeyleri,tadilat halindeyken bile sıksık gelip bakanlar olmuş

Sen de kayınvalidene söyleyemiyorsan nişanlına söyle o da annesine söylesin siz yokken gelip çeyizlerini kurcalamasınlar. Ya da en temizi anahtarı vermemek

hol ve yatak odası halısına bayıldım, güle güle kullan canım mutfağın sanırım benimki gibi renkli olacak, ben turuncu sandalyeler aldım, senin hol halın gibi halıya ihtiyacım var mutfak için. nerden aldın acaba? avizeler de çok hoş yatak odasında yine moru görüyoruz :) Allah güle güle oturmak nasip etsin inşallah hep keyifli anlar yaşansın

Benim aldığım halılara bir çok yerde rastlayabilirsin canım. Hol ve salonun halısı Eko halıdan. İyi midir kötü müdür bilmiyorum ama gözüme çok güzel göründüğü için aldım
Mor zaten vazgeçilmezim iki oda morlu oldu Mutfak kırmızı ağırlıklı ama rengarenk :) Güzel dileklerin için de teşekkür ederim canım benim tez zamanda sen de eksiklerini tamamlarsın inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…