- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.728
- 32
-
- Konu Sahibi okeanoss00
Canim cok tesekkur ederim. Sen de oylesin :) Kismet insallah :)Canim herseyin cok guzel hepsi ni bir butun olarak cok merak ettim dogrusu iyi gunlerdei kullan canim fotolari bitun olarak dugunden once yada sonra at cnm evini merak ettim bya cok zevklisn
Begenmene cok sevindim :)Halıların ve avizelerin çok güzel güle güle kullan
Cok tesekkur ederim daha guzelleri sizin olsun insallah :)halılarınızı cok beğendim tam benim zevkime uygun:) güzel günlerde kullanın...
Eksikler tamamlanıyor :) Evimin güzel halıları :)
Salon halım... Mobilyalarıma çok yakıştı
Eki Görüntüle 1464253
Bu da evde çektiğim hali
Eki Görüntüle 1464258
Hol halım ve evde çektiğim hali :) Rengarenkkkk
Eki Görüntüle 1464259
Eki Görüntüle 1464260
Yatak odası halım
Eki Görüntüle 1464262
Yemek Odası halım
Eki Görüntüle 1464265 Eki Görüntüle 1464266
Mutfak halım
Eki Görüntüle 1464267
Yatak odam için pufum
Eki Görüntüle 1464271 Eki Görüntüle 1464270
Servis sehpalarım
Eki Görüntüle 1464273
Mutfağımda kullanacağım 2 ilk resimden 2 diğer resimden toplam 4 adet taburelerim :) Mutfak masama uydular :) resimdeki sandalyeleri almamıştım :)
Eki Görüntüle 1464277
Eki Görüntüle 1464275 Eki Görüntüle 1464274
Tantitoni cicilerim
Kek kalıpları
Eki Görüntüle 1464278 Eki Görüntüle 1464279
Silikon çırpıcı
Eki Görüntüle 1464280
Minnoş kupalarım eşim ve benim için
Eki Görüntüle 1464281 Eki Görüntüle 1464282
Silikon fırın eldiveni
Eki Görüntüle 1464283
Kiracı olduğumuz için gittiğimiz yere uymayabilir diye düşünerek çok pahalı avize almak istemedik. İçimize de sindi :)
Salon avizemiz
Eki Görüntüle 1464284
Yemek odası
Eki Görüntüle 1464286
Yatak odası
Eki Görüntüle 1464285
Hol
Eki Görüntüle 1464288
Mutfak
Eki Görüntüle 1464287
Canım çok teşekkür ederim :) Sen ne yaptın eksikler tamam mı? Biz dün evi yerleştirdik :)Okeacıııımm, herşeyin cok hoş, güle güle kullan canım
Kuzum benim güzel arkadaşım tez zamanda sen de eksiklerini tamamla inşallah :)Kuzucum nefisler nefis hepsimi şeker olur sıcacık bir evin oldu maşallah canım benim
Amin kuzucum cümlemiz inşallahKuzum benim güzel arkadaşım tez zamanda sen de eksiklerini tamamla inşallah :)
halılarımız,mutfak masası,oturma od.avizesi yok henüzCanım çok teşekkür ederim :) Sen ne yaptın eksikler tamam mı? Biz dün evi yerleştirdik :)
Ben de resimleri görmek istiyorum ona göre :) 1 hafta önce götürmek çok yorucu olur canım, biraz daha erken götürüp yerleştirirseniz senin adına daha iyi olur. Biz yerleştirdik bir günde ama inanılmaz yorulduk. Bazı şeylerin yerlerini değiştireceğim mesela bitmedi yani.halılarımız,mutfak masası,oturma od.avizesi yok henüz
mobilya gelsin de halıya bakcaz sonrasında.
15 veya 16 mayısta götürcez çeyizi de
2 hafta önce götürürüz olmazsa.Ben de resimleri görmek istiyorum ona göre :) 1 hafta önce götürmek çok yorucu olur canım, biraz daha erken götürüp yerleştirirseniz senin adına daha iyi olur. Biz yerleştirdik bir günde ama inanılmaz yorulduk. Bazı şeylerin yerlerini değiştireceğim mesela bitmedi yani.
Benim de aynı senin gibi. Annemin evinin 2 sokak altında evim2 hafta önce götürürüz olmazsa.
ev cok yakın hatta aynı mahalle
çeyiz serme olayı var mı sizde canım
evin nerdeydi?
En temizi.Benim de aynı senin gibi. Annemin evinin 2 sokak altında evimAma yine de çok yorucu oldu yıka temizle yerleştir filan. Çeyiz serme olayı denen şey bizde var da ben istemedim. Görmek isteyenler zaten benim en yakınlarım olur onlar da düğün zamanı geldiğinde gelip baksınlar. Her şeyi yerine yerleştirdim ben öyle yatakların üzerine her şeyleri dizemem. Kayınvalideme de dedim ben öyle eşyalarımı süsleyip püsleyip evden almaya gelmenizi de istemiyorum diye. Eşim kuzeniyle arkadaşını çağırdı taşıdılar çeyizlerimi. Pazar günü de temizlikçi aldık o temizledi evi biz de benim çeyizleri yıkayıp yerleştirdik. Adetleri uygulatmıyorum ben, bohça da yaptırmadım eşime de yapmadık. Gereksiz buluyorum ben o tarz şeyleri. Ama sen nasıl içine sinecekse öyle yap hiçbir şey içinde kalmasın :)
Sen de kayınvalidene söyleyemiyorsan nişanlına söyle o da annesine söylesin siz yokken gelip çeyizlerini kurcalamasınlar. Ya da en temizi anahtarı vermemekEn temizi.
ben herşeyi yerli yerine koycam. koltukların üstüne dizilmesin,bide onları toplaması var.
çeyiz görmek isticek millet,ben ben yokken gitmelerini istemiyorum. ama kv,çok sever öyle şeyleri,tadilat halindeyken bile sıksık gelip bakanlar olmuş
öyle bi lüksümüz yok cünkü aynı binadayızSen de kayınvalidene söyleyemiyorsan nişanlına söyle o da annesine söylesin siz yokken gelip çeyizlerini kurcalamasınlar. Ya da en temizi anahtarı vermemek
O zaman kurcalanacak şeyleri en son götür iç çamaşırı vs.öyle bi lüksümüz yok cünkü aynı binadayız
Benim aldığım halılara bir çok yerde rastlayabilirsin canım. Hol ve salonun halısı Eko halıdan. İyi midir kötü müdür bilmiyorum ama gözüme çok güzel göründüğü için aldımhol ve yatak odası halısına bayıldım, güle güle kullan canımmutfağın sanırım benimki gibi renkli olacak, ben turuncu sandalyeler aldım, senin hol halın gibi halıya ihtiyacım var mutfak için. nerden aldın acaba? avizeler de çok hoş yatak odasında yine moru görüyoruz :) Allah güle güle oturmak nasip etsin inşallah hep keyifli anlar yaşansın
bnde öyle düşünüyorumO zaman kurcalanacak şeyleri en son götür iç çamaşırı vs.