- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
-
- Konu Sahibi okeanoss00
Evet kuzum kapı önü paspasını konuşmuştuk :) İnşallah bulabilirim :)Kapı paspasını konuşmuştuk değilmi kapı süsü kalmış aklımda ondan çok şaşırdımgörürsem hemen haber vericem kuzum
Bulursun bence du bakayım bendeEvet kuzum kapı önü paspasını konuşmuştuk :) İnşallah bulabilirim :)
Tamam canımcım haber bekliyorumBulursun bence du bakayım bende
Şeker tadında bir alışveriş olmuş kuzum ya maşallah hepsi harika pembiş mor aşkla kullan canımcımÇeyizimin neredeyse son parçaları diyebilirim düğüne kaldı 15 gün :)
English Home kapı önü paspası
Eki Görüntüle 1520438
English Home Askılık
Eki Görüntüle 1520441
English Home Kağıt Havluluk
Eki Görüntüle 1520442 Eki Görüntüle 1520443
English Home Runner
Eki Görüntüle 1520446 Eki Görüntüle 1520444
Arkadaşımın bana ev hediyesi olarak aldığı havlu ve yumurtalıklar :)
Eki Görüntüle 1520447 Eki Görüntüle 1520448 Eki Görüntüle 1520449
Teşekkür ederim kuzucum :) Arkadaşlarım da öğrenmiş mor şeyler hediye alıyorlarŞeker tadında bir alışveriş olmuş kuzum ya maşallah hepsi harika pembiş mor aşkla kullan canımcım
Bende olsam mor alırdımTeşekkür ederim kuzucum :) Arkadaşlarım da öğrenmiş mor şeyler hediye alıyorlar
Yerim seni minnak :))Bende olsam mor alırdım
Yerim seni minnak :))
Kayınvalidemin hediyeleri
Karnıyarık Tenceresi
Eki Görüntüle 1520521
Alüminyum Döküm Tencere
Eki Görüntüle 1520520
Sağol kuzucum benim. Saat hediye gelmesi tam süper olmuş anladığım kadarıyla da içine sinmiş :) Çok sevindim bize böyle güzel hediyelerle gelin nedir öyle borcam filanBende seni yerimOyy hediyelere bak bak aşkla kullan kuzucum arkadaşımda bana saat verdi hediye olarak tepehomedaki sabunluklarımı çekerken onuda çekip sonra koyucam topiğe tamda ahşap spor birşey arıyordum salona olacaktır
Evet çok sevindim o tarz birşey alacaktım gerek kalmadı idare eder bizi sağolsunlarSağol kuzucum benim. Saat hediye gelmesi tam süper olmuş anladığım kadarıyla da içine sinmiş :) Çok sevindim bize böyle güzel hediyelerle gelin nedir öyle borcam filan
Ayy o güzellikler ne öyleMutfak için alınan son ıvır zıvırlar :)
Eki Görüntüle 1523448 Eki Görüntüle 1523449 Eki Görüntüle 1523450
Sağol kuzucum benim. Ben bir milyoncudan aldımAyy o güzellikler ne öyleçok seksi ve şeker bayıldım kuzum ya bak benimde yok bunlardan nereden bulurumki böyle şirin birşeyler alayım bende Aşkla kullan kuzum
Sürekli nette takip halindeyim ama ne eksik bitiyor ne zaman kalıyor yaSağol kuzucum benim. Ben bir milyoncudan aldımAma markofoniye de sık sık geliyor bu takımdan hem de daha uygun fiyata. Ben vakit kalmadığı için netten alamadım sen oraya bak kuzum :)
Maalesef öyle oluyor canım sen yine takipte kal :)Sürekli nette takip halindeyim ama ne eksik bitiyor ne zaman kalıyor ya
Evlendim ama ufak tefek şeyler almaya devam ediyorum :)
Döküm tava
Eki Görüntüle 1595635
Çay süzgeci
Eki Görüntüle 1595636
Yumurta Fırçası
Eki Görüntüle 1595634
Amin kuzucum inşallah :)Şeker tadında güzellikler güle güle aşkla kullan kuzum