Okeanoss00'un Çeyizleri :)

Çeyizimin neredeyse son parçaları diyebilirim düğüne kaldı 15 gün :)

English Home kapı önü paspası

English Home Askılık

English Home Kağıt Havluluk

English Home Runner

Arkadaşımın bana ev hediyesi olarak aldığı havlu ve yumurtalıklar :)

Şeker tadında bir alışveriş olmuş kuzum ya maşallah hepsi harika pembiş mor aşkla kullan canımcım

Sağol kuzucum benim. Saat hediye gelmesi tam süper olmuş anladığım kadarıyla da içine sinmiş :) Çok sevindim bize böyle güzel hediyelerle gelin nedir öyle borcam filan

Sağol kuzucum benim. Saat hediye gelmesi tam süper olmuş anladığım kadarıyla da içine sinmiş :) Çok sevindim bize böyle güzel hediyelerle gelin nedir öyle borcam filan
Evet çok sevindim o tarz birşey alacaktım gerek kalmadı idare eder bizi sağolsunlarAynen kuzu borcam nedir onu bende alırımhiç borcam almadım evimizi gelip gördükten sonra kimse getirmezse alırım diye

Ayy o güzellikler ne öyle çok seksi ve şeker bayıldım kuzum ya bak benimde yok bunlardan nereden bulurumki böyle şirin birşeyler alayım bendeAşkla kullan kuzum
Sağol kuzucum benim. Ben bir milyoncudan aldım Ama markofoniye de sık sık geliyor bu takımdan hem de daha uygun fiyata. Ben vakit kalmadığı için netten alamadım sen oraya bak kuzum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…