- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
Tatlım kırlentler 9.90'a düşmüş benim aldıklarım :) Ben takımın yastıklarını sevmediğim için değiştiriyorum hoşuma gitti bunlar kahveyle de uyar diye aldım :) Bu nevresimden hala var mıdır bilmiyorum 6-7 ay önce indirimden almıştım ben. Sağol kuzum mor candırCanım kirlentler ne kadar Ben de alicam koltuklarima fazla yok renk renk koyucam :) bide nevresim ne kadar o da çok güzelmiş yolum düşünce alayım diyorumçok güzel hepsi de
Kuzu ne kadar çok şey almışsın maşallah çok güzeller kırlentlere bayıldım Allahım kediEnglish Home ziyareti bana pahalıya maloldu
Masa örtüm ve peçetelerim ( misafir için)
Eki Görüntüle 1503316 Eki Görüntüle 1503317
Sevdiceğime ve bana balayı için plaj havluları
Eki Görüntüle 1503318 Eki Görüntüle 1503319
Salonuma kırlentlerim :)
Eki Görüntüle 1503320 Eki Görüntüle 1503321 Eki Görüntüle 1503323
English Home nevresim takımları birara indirimdeydi çarşafını alamamıştım şimdi aldım :) Eklemişken nevresimini de koyayım :)
Eki Görüntüle 1503325 Eki Görüntüle 1503326 Eki Görüntüle 1503327 Eki Görüntüle 1503328
Makyaj çantası
Eki Görüntüle 1503329
Sağol canımcım daha güzelleri senin olsun :) Şu misafir masa örtüm ve peçetelerim yoktu onu aradan çıkarmam iyi oldu bir eksik daha bitti :)Son aldıklarında çok güzel. Çorapların çok şekerrr
Ayakkabın ve çiçeğini de beğenmiştim zaten bugün gördüm bi daha beğendim
Güle güle kullan Okeacıım
Battım kuzum battım sorma eşim beni öldürecekKuzu ne kadar çok şey almışsın maşallah çok güzeller kırlentlere bayıldım Allahım kediPlaj havlularının rengini sitede bulamadım ben ya çok güzeller Aşkla kullan bütün cicilerinizi
mümkünse benim olmasın artıkSağol canımcım daha güzelleri senin olsun :) Şu misafir masa örtüm ve peçetelerim yoktu onu aradan çıkarmam iyi oldu bir eksik daha bitti :)
Sitede iki tane var az koymuş hainlerBattım kuzum battım sorma eşim beni öldürecekMelo'suz olur muydu hiç Sitede yoktu ben de görsellerden buldum kuzum. Plaj havluları da indirimde buarada aklında bulunsun balayı çiftlerine duyurulur Sağol bebeğim güzel dileklerin için :)
Ben de almıcam artık bir iki eksik var onları da tamamlarsam inşallahmümkünse benim olmasın artıkhiç bişey almak istemiyorum zaten alacak paramda yok
İyi yapmışsın canım, lazım olan şeyler hepsi. :)
Canım benim aldıklarım yastıksızdı. Yastıklıları da var ama. Mora turkuaz da çok yakışıyor bilgin olsun :) Ben olsam gri ve turkuazla kombinlerdim vee hardal sarısı :)Kesinlikle can :) ama koltuklar mor olduğu için gri kirlenter düşündüm biraz da kahve de olur bakicam tabi ben içinin yastigiyla alicam o şekilde mi yoksa kılıf mi sadece canım
Ay çok iyi hatirlattin. Hardal rengi cansin sen öpüyorum kocamanCanım benim aldıklarım yastıksızdı. Yastıklıları da var ama. Mora turkuaz da çok yakışıyor bilgin olsun :) Ben olsam gri ve turkuazla kombinlerdim vee hardal sarısı :)
Ben de almıcam artık bir iki eksik var onları da tamamlarsam inşallah
English Home ziyareti bana pahalıya maloldu
Masa örtüm ve peçetelerim ( misafir için)
Eki Görüntüle 1503316 Eki Görüntüle 1503317
Sevdiceğime ve bana balayı için plaj havluları
Eki Görüntüle 1503318 Eki Görüntüle 1503319
Salonuma kırlentlerim :)
Eki Görüntüle 1503320 Eki Görüntüle 1503321 Eki Görüntüle 1503323
English Home nevresim takımları birara indirimdeydi çarşafını alamamıştım şimdi aldım :) Eklemişken nevresimini de koyayım :)
Eki Görüntüle 1503325 Eki Görüntüle 1503326 Eki Görüntüle 1503327 Eki Görüntüle 1503328
Makyaj çantası
Eki Görüntüle 1503329
Masa ortusu ve pecetelerde indirim yok canim malesef. Havlular indirimdeydi 16 ya geldi :)Canımmm cok guzeller hepsı yınemı ındırım varmıs ben kacırdım sanırım onuMAsa ortune pecetene ve plaj havlularına bayıldım belkı benımde ıhtıyacım oldugu ıcındır fiyatları neydı kuzum onların havlularla masa ortusune bende bakıyım ?
Havlular cok uygunmuşş ama sıtesıne gıremıyorm hata verıyo havluyu aradan cıkarıyım onları alıyım barı..Masa ortusu ve peceteyıde set halınde pazarda buldum 80 lıra olmazsa onu alırm dıyorum.. Havlular baya genıs guzel duruyo ama kalıtesı falan..Masa ortusu ve pecetelerde indirim yok canim malesef. Havlular indirimdeydi 16 ya geldi :)
Evimin aksesuarları da tamanlanıyor :)
Yemek masamın üzerine koyacağım şamdanlarım
Eki Görüntüle 1510327
Tablolarım
Eki Görüntüle 1510326 Eki Görüntüle 1510321
Marin temalı çerçevelerim
Eki Görüntüle 1510323 Eki Görüntüle 1510325 Eki Görüntüle 1510324
Marin temalı kapı süsüm :)
Eki Görüntüle 1510322
Saç maşası ve saç kurutma makinesini de hallettik :)
Eki Görüntüle 1510438 Eki Görüntüle 1510437
Bu da gelin saatim
Eki Görüntüle 1510441
Çok teşekkür ederim canımcım, eş denizci olunca bunlar kaçınılmaz oluyor hediye geldi hepsi eşim tarafındanKapı süsünü buldunmu kuzumGelin saatini yerim Şamdanlara zaten söyleyecek söz yok Herşey harika çok cici aşkla kullanın kuzucum
Kapı paspasını konuşmuştuk değilmi kapı süsü kalmış aklımda ondan çok şaşırdımÇok teşekkür ederim canımcım, eş denizci olunca bunlar kaçınılmaz oluyor hediye geldi hepsi eşim tarafından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?