- 26 Ocak 2012
- 4.258
- 3.276
-
- Konu Sahibi okeanoss00
Tesekkur ederim canim 1 haftaya kadar hali ve perdesi de tamamlaniyor hayirlisiyla :) Gelinligi de begenmene cok sevindim insallah sen de gonlune gore bulursun :) Zevklerimiz seninle uyusuyor demekki :)
Çeyizim de benim de eksikliklerim var düğüne 2.5 ay kaldı. Ne yapalım kalanların bir kısmını evlendikten sonra tamamlarız artık. 7 aya yaparsın her şeyi merak etme :)bitti sayılır o zaman canım.zaten eşyalarında fazla belli oluyo.bizim daha evin tadilatı yapılıyo daha.çeyizimde az.7 ay var yavaş yavaş alıyorum.teşekkür ederim inşallah :) aldıklarından bende öyle düşündüm :)
Canım bu kadar uzaklara gitme ama özleniyosun :) Amin kuzum cümlemize :)Coook uzun zaman uzak kaldım buralar neler eklemiş neler bayıldım hepsinee canımın içi Rabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin
okea,selam
Çok teşekkür ederim tatlım, daha eksiklikler var ama yavaş yavaş tamamlanıyor :) Gelinliğimi beğenmene çok sevindim çok mutlu oldum :) Darısı tez zamanda başına :) Sen de benimle aynı gün evleniyorsun (düğünü kastediyorum) sanırım 23 Mayıs. Az kaldı azokea,selam
tamamlamışsın mobilyanı bile,çok beğendim herşeyini+halını
gelinliğinde müthiş
nikahta yapmışsın,tebrik ederim canım
2.5 ay da tamamlanır eksiklerimizÇok teşekkür ederim tatlım, daha eksiklikler var ama yavaş yavaş tamamlanıyor :) Gelinliğimi beğenmene çok sevindim çok mutlu oldum :) Darısı tez zamanda başına :) Sen de benimle aynı gün evleniyorsun (düğünü kastediyorum) sanırım 23 Mayıs. Az kaldı az
Koydun mu resmini ben de seninkini görmek isterim :)2.5 ay da tamamlanır eksiklerimiz
Amiiiiiiiiiinnn canıım..evet 23 mayıs bnimde, gelinliğimi aldım bende
sadece üst kısmı var elimde.Koydun mu resmini ben de seninkini görmek isterim :)
Cok kibar :) Bitince de cek olur mu :)sadece üst kısmı var elimde.
Eki Görüntüle 1443677
almadan önce çektirmiyodu gelinlikçi.aldıktan sonra çektim
Tesekkur ederim canim. Onlari zaten sana sormustum kodlarini :) Bulasik makinesi alman menseli ici celik. Aslinda camasir makinesini de gri alacaktim ama kurutma makinesini ustune koyacagiz yer yok. Gri olanlari da cok pahaliydi kurutma makinesinin o yuzden ikisini de beyaz aldim gri beyaz siritacakti. İnsallah memnun kaliriz dedigin gibi :)Herşeyin çok güzel, güle güle kullan. Buzdolabı ve bulaşık mak. aynı sevindim şimdi, inşallah memnun kalırız.
Tesekkur ederim canim. Onlari zaten sana sormustum kodlarini :) Bulasik makinesi alman menseli ici celik. Aslinda camasir makinesini de gri alacaktim ama kurutma makinesini ustune koyacagiz yer yok. Gri olanlari da cok pahaliydi kurutma makinesinin o yuzden ikisini de beyaz aldim gri beyaz siritacakti. İnsallah memnun kaliriz dedigin gibi :)
En önemli şeyi koymayı unutmuşum gelinliğim...
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/gelinligim-kk68.788689/
Düğüne az kaldı hazırlıklar hızlandı
Beyaz eşya tercihim Siemens'ten yana oldu inşallah sorun yaşamayız :) Ocağım beyaz gibi görünüyor ama o da gri renk. Kurutma makinesi de almayı tercih ettim.
Eki Görüntüle 1459478 Eki Görüntüle 1459479 Eki Görüntüle 1459482 Eki Görüntüle 1459483 Eki Görüntüle 1459480 Eki Görüntüle 1459481
Elektrik süpürgem Dyson Dc33c origin euro :) Çok istiyordum sonunda aldım
Eki Görüntüle 1459484
Ütü Masam Gazella
Eki Görüntüle 1459486 Eki Görüntüle 1459485
Fantom As Kurutmalık
Eki Görüntüle 1459487
Banyom için eksikler neredeyse tamamlandıDeniz yıldızı, deniz kabukları işlemeli banyo aynası da aldım ama resmini bulamadım
Banyo takımım Primanova'dan
Eki Görüntüle 1459488
Banyo Dolabım
Eki Görüntüle 1459493
Kirli sepetim
Eki Görüntüle 1459504
Viledam
Eki Görüntüle 1459494
Çok amaçlı kovam kırmızı olanından
Eki Görüntüle 1459501 Eki Görüntüle 1459500
Bornoz ve havlu asmak için kelebekli askılıklarımTek olandan 2 tane aldım.
Eki Görüntüle 1459502 Eki Görüntüle 1459503
Mandallarım
Eki Görüntüle 1459505
Daha önce bu paspas takımını da almıştım uyumlu oldu
Eki Görüntüle 1459499
Mutfağım renkli ama ana parçaları kırmızı tercih ettim
Sebzeliğim
Eki Görüntüle 1459506
Mutfak masam :) Sandalyelerini almadım beyaz ve kırmızı toplamda 4 adet metal bacaklı tabure alacağım.
Eki Görüntüle 1459507
Çöp kovam
Eki Görüntüle 1459508
Tahta mutfak gereçleri
Eki Görüntüle 1459509
Mikrofiber mutfak bezlerim
Eki Görüntüle 1459510
Ev aksesuarlarının da çoğunu halletim ama malesef resimlerini bulamadımAvizeler, tablolarım ve lambaderim tamam.
Lambederin başlığı ilk resimdekinden (kum beji). Ayakları ise diğer resimdeki gibi ama siyah
Eki Görüntüle 1459513 Eki Görüntüle 1459515