Okeanoss00'un Çeyizleri :)

canımçokkkk beğendimm hepsinii yaa iyi günlerde kullann tatlımmm:))

canım çok tatlı ya bunlarrr maşşallahhh aman rabbimnazarlardan korusun:)) lambaderini nerden aldın canım çokk beğendim bende salon için düşünüyorum:))

canımçokkkk beğendimm hepsinii yaa iyi günlerde kullann tatlımmm:))

canım çok tatlı ya bunlarrr maşşallahhh aman rabbimnazarlardan korusun:)) lambaderini nerden aldın canım çokk beğendim bende salon için düşünüyorum:))
Çok sağol canım benim. Lambader İkea'dan fiyatı da çok uyguna geldi. 105 tl :)

canımtek tek yazamıyorum artıkk sen anla:))) sebzeliğin çok tatlı ve çok farklıı:))) iyi günlerde kullan cnm:))

allahtannnn koçtaşş var bide oolmasaydı (88 sebzeliğe bakarım artıkkk:)))

off yinemii ikea yaa( canım burda yok ikea netten de ben almıyorumm( bu şekilde belki tepehome da fln vardr artık oralara bakarım(
Bulursun canım lambader her yerde satılıyor sonuçta :) Aynısı olmasa da benzeri olur dert etme :)

Teşekkür ederim canım benim. Banyo takımını da hallettim size soruyordum ya napsam diye on gördün mü?
evet cnm grdm düşündüğünden daha farklı bi model olmuş:))) tabikiiçok hoşş dediğimgbitektekyazamıyorumartık çok şey kacırmışım yahu:)99

Hepsi çok güzel ve salon avizenle yemek odası halina bayildimmmm
Canım çok teşekkür ederim :) Patchwork halılara hatunlar olarak çok alışık değiliz ama onlar da uygun mobilyayla çok güzel duruyor :) Benim salonuma çok yakıştı mesela :) Yemek odasının avizesi de çok güzel durdu masayla birlikte heheheh :)

Canim herseyin cok guzel hepsi ni bir butun olarak cok merak ettim dogrusu iyi gunlerdei kullan canim fotolari bitun olarak dugunden once yada sonra at cnm evini merak ettim bya cok zevklisn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…