- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
-
- Konu Sahibi okeanoss00
Sağol kuzucumÇok şekerler ki kuzum ya maşallahgüle güle kullanın mor sevdalısı valiz gözümden kaçmadı değil
Geçme sana mor çok yakışıyorSağol kuzucumMordan vazgeçemiyorum
canımçokkkk beğendimm hepsinii yaa iyi günlerde kullann tatlımmm:))Düğüne az kaldı hazırlıklar hızlandı
Beyaz eşya tercihim Siemens'ten yana oldu inşallah sorun yaşamayız :) Ocağım beyaz gibi görünüyor ama o da gri renk. Kurutma makinesi de almayı tercih ettim.
Eki Görüntüle 1459478 Eki Görüntüle 1459479 Eki Görüntüle 1459482 Eki Görüntüle 1459483 Eki Görüntüle 1459480 Eki Görüntüle 1459481
Elektrik süpürgem Dyson Dc33c origin euro :) Çok istiyordum sonunda aldım
Eki Görüntüle 1459484
Ütü Masam Gazella
Eki Görüntüle 1459486 Eki Görüntüle 1459485
Fantom As Kurutmalık
Eki Görüntüle 1459487
canım çok tatlı ya bunlarrr maşşallahhh aman rabbimnazarlardan korusun:)) lambaderini nerden aldın canım çokk beğendim bende salon için düşünüyorum:))Ev aksesuarlarının da çoğunu halletim ama malesef resimlerini bulamadımAvizeler, tablolarım ve lambaderim tamam.
Lambederin başlığı ilk resimdekinden (kum beji). Ayakları ise diğer resimdeki gibi ama siyah
Eki Görüntüle 1459513 Eki Görüntüle 1459515
canımçokkkk beğendimm hepsinii yaa iyi günlerde kullann tatlımmm:))
Çok sağol canım benim. Lambader İkea'dan fiyatı da çok uyguna geldi. 105 tl :)canım çok tatlı ya bunlarrr maşşallahhh aman rabbimnazarlardan korusun:)) lambaderini nerden aldın canım çokk beğendim bende salon için düşünüyorum:))
canımtek tek yazamıyorum artıkk sen anla:))) sebzeliğin çok tatlı ve çok farklıı:))) iyi günlerde kullan cnm:))Mutfağım renkli ama ana parçaları kırmızı tercih ettim
Sebzeliğim
Eki Görüntüle 1459506
Mutfak masam :) Sandalyelerini almadım beyaz ve kırmızı toplamda 4 adet metal bacaklı tabure alacağım.
Eki Görüntüle 1459507
Çöp kovam
Eki Görüntüle 1459508
Tahta mutfak gereçleri
Eki Görüntüle 1459509
Mikrofiber mutfak bezlerim
Eki Görüntüle 1459510
off yinemii ikea yaaÇok sağol canım benim. Lambader İkea'dan fiyatı da çok uyguna geldi. 105 tl :)
allahtannnn koçtaşş var bide oolmasaydı
Bulasik makinesinin turkiye montajli ici celik olanindan olmadigi icin alman menseili aldim. Camasir makinesi alman menseili cok pahaliydi benim aldigimin da 10 yil motor garantisi var :)
Bebegim cok tesekkur ederim :) Amin:)
Sebzelik hem Koctas'ta hem de Bauhaus'ta var canim. Bauhaus'tan al canim alirsan ben bilmeden Koctas'tan aldim 20 lira fazla vermisim :)
Amin canim insallah cok sagol :)
Teşekkür ederim canım benim. Banyo takımını da hallettim size soruyordum ya napsam diye on gördün mü?canımtek tek yazamıyorum artıkk sen anla:))) sebzeliğin çok tatlı ve çok farklıı:))) iyi günlerde kullan cnm:))
Bulursun canım lambader her yerde satılıyor sonuçta :) Aynısı olmasa da benzeri olur dert etme :)off yinemii ikea yaa( canım burda yok ikea netten de ben almıyorumm ( bu şekilde belki tepehome da fln vardr artık oralara bakarım (
evet cnm grdm düşündüğünden daha farklı bi model olmuş:))) tabikiiçok hoşş dediğimgbitektekyazamıyorumartık çok şey kacırmışım yahu:)99Teşekkür ederim canım benim. Banyo takımını da hallettim size soruyordum ya napsam diye on gördün mü?
evet canım buşekilde çok göremedim ya bulurum inş:))9Bulursun canım lambader her yerde satılıyor sonuçta :) Aynısı olmasa da benzeri olur dert etme :)
baya uygunmuş lambaderin fiyatı da:))Çok sağol canım benim. Lambader İkea'dan fiyatı da çok uyguna geldi. 105 tl :)
Canım çok teşekkür ederim :) Patchwork halılara hatunlar olarak çok alışık değiliz ama onlar da uygun mobilyayla çok güzel duruyor :) Benim salonuma çok yakıştı mesela :) Yemek odasının avizesi de çok güzel durdu masayla birlikte heheheh :)Hepsi çok güzel ve salon avizenle yemek odası halina bayildimmmm