Okeanoss00'un Çeyizleri :)

Kahvaltı takımı dediğin böyle olur işte ya parçaların çeşitliliğini çok beğendim bende 44 parça aldım ama reçellik fln bole değil 4 tane küçük kase gibi koymuşlar adida reçellik .s

aminn canım benim inşallah benimde cumartesi nişanım olduu :) Artık nişanlı bir hatunummm
Aaa öyle mi çok tebrik ederim tatlım benim :) Heyecanın bir müddet sürer sonra alışırsın :) Bak benim nikahım da oldu bugün de kimliğimi değiştirdim evliyim ben de ama hiçbir fark yok hala aynı :))))

Aaa öyle mi çok tebrik ederim tatlım benim :) Heyecanın bir müddet sürer sonra alışırsın :) Bak benim nikahım da oldu bugün de kimliğimi değiştirdim evliyim ben de ama hiçbir fark yok hala aynı :))))
vaaay hayırlı olsun inşaAllah canım benim ayne nişanlı gibi değilim sanki :)

amannnn bunların hepsi çok güzel çok cici çok çok söylücek bişey bulamadım Allahım güle güle kullanmayı nasip etsin hepsini

çok güzeller hepsi.köşe takımın benim istediğim gibi.gelinliğinde çok güzel bende bu model ya da uzun kollusunu düşünüyorum üstümde duruşuna göre.güle güle kullan canım :)

çok güzeller hepsi.köşe takımın benim istediğim gibi.gelinliğinde çok güzel bende bu model ya da uzun kollusunu düşünüyorum üstümde duruşuna göre.güle güle kullan canım :)
Tesekkur ederim canim 1 haftaya kadar hali ve perdesi de tamamlaniyor hayirlisiyla :) Gelinligi de begenmene cok sevindim insallah sen de gonlune gore bulursun :) Zevklerimiz seninle uyusuyor demekki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…