- 11 Eylül 2014
- 677
- 333
-
- Konu Sahibi okeanoss00
Bunları çok ucuz olduğu için ve piyasadaki kahvaltı takımlarına benzemediği için almıştım. İthal mal olduğu için resimleri yok ben çektim o yüzden.
Eki Görüntüle 1280308 Eki Görüntüle 1280309 Eki Görüntüle 1280306 Eki Görüntüle 1280307 Eki Görüntüle 1280304 Eki Görüntüle 1280305
Tesekkur ederim tatlim :)Kahvaltı takımı dediğin böyle olur işte ya parçaların çeşitliliğini çok beğendim bende 44 parça aldım ama reçellik fln bole değil 4 tane küçük kase gibi koymuşlar adida reçellik .s
Gelinliğime mi baktın canım ?Kuzum yaa maşaAllah peri kızı gibisinnn
evet canım benimmmmGelinliğime mi baktın canım ?
Teşekkür ederim tatlım benim daha giyemedim ben de 3 buçuk ayım var ama tez zamanda sana da giymek nasip olsun diyeyim :)evet canım benimmmm
aminn canım benim inşallah benimde cumartesi nişanım olduu :) Artık nişanlı bir hatunummmTeşekkür ederim tatlım benim daha giyemedim ben de 3 buçuk ayım var ama tez zamanda sana da giymek nasip olsun diyeyim :)
Aaa öyle mi çok tebrik ederim tatlım benim :) Heyecanın bir müddet sürer sonra alışırsın :) Bak benim nikahım da oldu bugün de kimliğimi değiştirdim evliyim ben de ama hiçbir fark yok hala aynı :))))aminn canım benim inşallah benimde cumartesi nişanım olduu :) Artık nişanlı bir hatunummm
vaaay hayırlı olsun inşaAllah canım benim ayne nişanlı gibi değilim sanki :)Aaa öyle mi çok tebrik ederim tatlım benim :) Heyecanın bir müddet sürer sonra alışırsın :) Bak benim nikahım da oldu bugün de kimliğimi değiştirdim evliyim ben de ama hiçbir fark yok hala aynı :))))
Tesekkur ederim canimMasallah canim ceyizini de ceyiz topigini de cok ozenli hazirlamissin
Tatlim halilar burda degil. Hali perde topigimde 22. Sayfada. Gerci sadece salon halisini koydum :)canım halılarını bulamıyorum kaçıncı sayfada((
amannnn bunların hepsi çok güzel çok cici çok çok söylücek bişey bulamadım Allahım güle güle kullanmayı nasip etsin hepsini
amin canım inşallah :)Çok teşekkür ederim daha güzelleri sizin olsun inşallah
Tesekkur ederim canim 1 haftaya kadar hali ve perdesi de tamamlaniyor hayirlisiyla :) Gelinligi de begenmene cok sevindim insallah sen de gonlune gore bulursun :) Zevklerimiz seninle uyusuyor demekki :)çok güzeller hepsi.köşe takımın benim istediğim gibi.gelinliğinde çok güzel bende bu model ya da uzun kollusunu düşünüyorum üstümde duruşuna göre.güle güle kullan canım :)