- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
-
- Konu Sahibi okeanoss00
Ben de tek oda yapacağım canım :) Ama tuttuğumuz ev küçük yemek odası ayrı olacak mecburen. 1 yıl sonra daha geniş bir eve çıktığımızda değişik olacağına ben de eminim. Çok teşekkür ederim :)canım bayıldımmm koltuk takımına bende hep köşe istiyodum ama tek oda yapıcağım için cesaret edememiştim. ama sıradışı farklı bi evin olcak çok merak ediyorummmm... herşey gönlünce olsun
Bebeğimm çok teşekkür ederim darısı tez zamanda başınaKuzucuumm burada da ilk tebrik eden ben olmak istedim..
Hayırlı olsun Rabbim bir ömür mutlu etsin Allah utandırmasın inşallahh :)
Çok sağol canım daha güzelleri senin olsun inşallah :)Canim salon takimin, yatak takimin ve masan çok güzeller , güzel günlerde kullan hepsini
English Home'da yatak alezi ve yastık alezlerinde, Madame Coco'da yastık alezlerinde indirim vardı topladım geldim(4 adet yastık alezim 1 adet de yatak alezim oldu)
Eki Görüntüle 1372966 Eki Görüntüle 1372968 Eki Görüntüle 1372969
Aşkla kullan kuzum kayınvaliden de sağolsun vallahi ne düşünceli
Tesekkur ederim daha guzelleri senin olsun insallah :) esofman markafoni sitesinden siyah inci butiginden surekli cikiyor takip edebilirsin :)ay hepsi çok güzel
İnşallah hepsine güle güle kullanırsın
Çok beğendim
Zevk mükemmel
O yeşil eşofmanı nerden aldin ( online mı?)
Sagol kuzucum :) Sagolsun ufak tefek seyleri alip getiriyor :)Aşkla kullan kuzum kayınvaliden de sağolsun vallahi ne düşünceli
İyi birşey kuzum onu yapmayanda varSagol kuzucum :) Sagolsun ufak tefek seyleri alip getiriyor :)
4 adet kasem ve yumurta fırçası (benimki mor renk)
Eki Görüntüle 1384159
Madame Coco'da paspaslarda indirim varmış, daha güzelini bulursam anneme vereceğim banyo paspasları...
Eki Görüntüle 1384160 Eki Görüntüle 1384161
English Home Tuvalet Kağıtlık
Eki Görüntüle 1384163
Eki Görüntüle 1384162
Vee Victoria's Secret'a ben de uğradım. İndirim hala devam ediyor. Çamaşır kısmını atlıyorumAldığım parfüm ve vücut losyonu...
Eki Görüntüle 1384164
Teşekkür ederim kuzucum benim. Daha güzelleri sana nasip olsun inşallahHerşeyin yine çok çok güzel kuzum aşkla kullan aşkla sık inşallah
Amin kuzum benim cümlemize inşallahTeşekkür ederim kuzucum benim. Daha güzelleri sana nasip olsun inşallah
Çok yumuşaklar... Onlar nerede olsa kullanılır fiyatı da çok ucuz al gitsin almak istiyorsan olmadı annene verirsin 20 tl nereye vermiyoruz ki...Amin kuzum benim cümlemize inşallahBanyo paspaslarına bayıldım ama ev belli olmadığından alamadım
Haklısın kuzum bir bakayım ama zaman yok cumartesiye kalırsa bakıcam sağolÇok yumuşaklar... Onlar nerede olsa kullanılır fiyatı da çok ucuz al gitsin almak istiyorsan olmadı annene verirsin 20 tl nereye vermiyoruz ki...