Okeanoss00'un Çeyizleri :)

hepsi bir harika canım güle güle güzen günlerde kullan inşaallahh

:KK48:
Benim aklım gel git son 1 senedir, unutmuşum canım evet :):KK48:
Biz ne aldık hatırlamıyorum ama Alman menşei değildi sanırım?
Buzdolabı zaten Türkiye' de bulaşık değilde çamaşır makinemin Alman menşeili olmasını isterdim.
Benim için en önemlisi Çamaşır mak. ama o da dediğin gibi gerçektende, zaten diğer markalardan o parayla en son modeli alırken siemens' ten orta derecede bişey alıyorsun, üstüne inox, üstüne Alman menşeili, bir de özellikli dersen baya fiyat artıyor.. :KK51:
Bulasik makinesinin turkiye montajli ici celik olanindan olmadigi icin alman menseili aldim. Camasir makinesi alman menseili cok pahaliydi benim aldigimin da 10 yil motor garantisi var :)
Herşeyimi güzel olur mu bu kuzunun ya :nazar::oops:Çok çok begendim banyo setine ayrıca bayıldım ütü masasını konuşmuştuk beyaz eşyalarınız da çok güzeller çok iyi yapmışsın kuzucum lambaderin aklımda aşkla güle güle iyi günlerde kullanın inşallah:nazar::KK68:
Bebegim cok tesekkur ederim :) Amin:)

Buzdolabı bulaşık mak ve çamaşır mak aynı :) sebzelıgını cok begendım nerden aldn :)
Sebzelik hem Koctas'ta hem de Bauhaus'ta var canim. Bauhaus'tan al canim alirsan ben bilmeden Koctas'tan aldim 20 lira fazla vermisim :)
hepsi bir harika canım güle güle güzen günlerde kullan inşaallahh
Amin canim insallah cok sagol :)

:KK48:

Bulasik makinesinin turkiye montajli ici celik olanindan olmadigi icin alman menseili aldim. Camasir makinesi alman menseili cok pahaliydi benim aldigimin da 10 yil motor garantisi var :)

Bebegim cok tesekkur ederim :) Amin:)

Sebzelik hem Koctas'ta hem de Bauhaus'ta var canim. Bauhaus'tan al canim alirsan ben bilmeden Koctas'tan aldim 20 lira fazla vermisim :)

Amin canim insallah cok sagol :)

Ne kadara almıştın? biz indirimden almıştık avm' ye yeni açıldığı için..

Düğüne az kaldı hazırlıklar hızlandı :rolleyes:

Beyaz eşya tercihim Siemens'ten yana oldu inşallah sorun yaşamayız :) Ocağım beyaz gibi görünüyor ama o da gri renk. Kurutma makinesi de almayı tercih ettim.

Eki Görüntüle 1459478 Eki Görüntüle 1459479 Eki Görüntüle 1459482 Eki Görüntüle 1459483 Eki Görüntüle 1459480 Eki Görüntüle 1459481

Elektrik süpürgem Dyson Dc33c origin euro :) Çok istiyordum sonunda aldım :KK73:

Eki Görüntüle 1459484

Ütü Masam Gazella

Eki Görüntüle 1459486 Eki Görüntüle 1459485

Fantom As Kurutmalık

Eki Görüntüle 1459487
Düğüne az kaldı hazırlıklar hızlandı :rolleyes:

Beyaz eşya tercihim Siemens'ten yana oldu inşallah sorun yaşamayız :) Ocağım beyaz gibi görünüyor ama o da gri renk. Kurutma makinesi de almayı tercih ettim.

Eki Görüntüle 1459478 Eki Görüntüle 1459479 Eki Görüntüle 1459482 Eki Görüntüle 1459483 Eki Görüntüle 1459480 Eki Görüntüle 1459481

Elektrik süpürgem Dyson Dc33c origin euro :) Çok istiyordum sonunda aldım :KK73:

Eki Görüntüle 1459484

Ütü Masam Gazella

Eki Görüntüle 1459486 Eki Görüntüle 1459485

Fantom As Kurutmalık

Eki Görüntüle 1459487

Canımın taaaa içi hepsi çok çok güzeller bebeğim aşkka kullan

Ankastre firin ve ocak dahil iste diger gorununler hepsi 8000 biz de uyguna aldik.

Sagol kuzum benimm daha guzelleri senin olsun balim :*

Biz ankastre almadık tabii, iyi ki de almamışız ev sıfır yeni bina ama mesela tezgahı gömmeli ocağa uygun değil. Fırın bölmesi bırakılmamış. Kendisi de normal bir aspiratör takmış, Allah' tan inox takmış ona seviniyorum :KK53:
Ama çok şaşırdım çünkü yeni evlerin hepsinde artık bunlara yer veriliyor.. :KK51:

maşaallahh kuzucummmm hepsı cok guzel aşkla huzur saglıkla kullanın hepsını ınsaallah darısı benımde basıma bende hepsını paylasırım ınsaallah bı gun :)

canım hayırlı ugurlu olsun buzdolabı ve bulasık makinamız aynı:KK50:

Masallah canimm cogu bitmis bile beyaz esyalarimiz cam mak haric ayni. Diger parcalarda ufak gibi gozukuyo insan dusununce ama simdi hepsini birarada gorunce ne kadar cok oldugunu anliyo insan. Hepsi de cook guzel banyo aksesuarlarina bittim guzel gunlerde askla kullan insallah :KK68:

Biz ankastre almadık tabii, iyi ki de almamışız ev sıfır yeni bina ama mesela tezgahı gömmeli ocağa uygun değil. Fırın bölmesi bırakılmamış. Kendisi de normal bir aspiratör takmış, Allah' tan inox takmış ona seviniyorum :KK53:
Ama çok şaşırdım çünkü yeni evlerin hepsinde artık bunlara yer veriliyor.. :KK51:
Ben de kiradayim canim ama mini firin fiyatlarinin ankastre firinla neredeyse ayni oldugunu gorunce aldim. İlerde gittigim yere uymazsa aparatlari varmis onu alip kullanabilirmisim aldim o yuzden. Bizim ev sahibi de inox davlumbaz takmis onu almadık Allah'tan :)
maşaallahh kuzucummmm hepsı cok guzel aşkla huzur saglıkla kullanın hepsını ınsaallah darısı benımde basıma bende hepsını paylasırım ınsaallah bı gun :)
Sagol kuzum benim tez zamanda sen de kavusursun insallah :) Cok zevkli aldikca ev eve benziyor :)
canım hayırlı ugurlu olsun buzdolabı ve bulasık makinamız aynı:KK50:
Sagol guzelim benim insallah memnun kaliriz :)

Masallah canimm cogu bitmis bile beyaz esyalarimiz cam mak haric ayni. Diger parcalarda ufak gibi gozukuyo insan dusununce ama simdi hepsini birarada gorunce ne kadar cok oldugunu anliyo insan. Hepsi de cook guzel banyo aksesuarlarina bittim guzel gunlerde askla kullan insallah :KK68:
Yerlestikce o kadar guzel gozukuyo ki Arzum biran once sana da nasip olsun harika bir duygu :) Daha bir suru de eksik var kosturma bitmiyor inanki cok yoruldum. Yarin ceyizleri de goturmeye baslayacagiz evimi yerlestiriyorum yavas yavas esim geldi cok sukur eksikleri tamamliyoruz.

Canımm herseyın cok guzel agız tadıyla huzurla kullanmak nasip olsun evını tuttun sanırım :)

Cok tesekkur ederim canim daha iyileri senin olsun :) Evet evi baya onceden tuttuk biz simdi de yerlestiriyoruz :) Dugune az kaldi :KK36:
Mayıstaydı sanırım dimi yanlıs hatrlamıyosam o topikde gormustum senı :) ay bende evı tuttugum yerlestırdıgım gunlerı gorebılcekmıyım kı :KK43:

Mayıstaydı sanırım dimi yanlıs hatrlamıyosam o topikde gormustum senı :) ay bende evı tuttugum yerlestırdıgım gunlerı gorebılcekmıyım kı :KK43:
Evet hatta topic sahibi benim :) Gorursun canim zaman oyle cabuk geciyoki anlamiyor insan.

Gecmıyo canım valla 5 ay var benım daha bana hıc gecıyo gıbı gelmıyo.. :KK70:
O zamankar oyle geliyo insana 3 aya indikten sonra jet hiziyla geciyo valla :) Bitse de gitsek moduna giriyor insan cok yoruldum :)))) Sabah yine maraton var eksik cok zaman yok :)

Ben de kiradayim canim ama mini firin fiyatlarinin ankastre firinla neredeyse ayni oldugunu gorunce aldim. İlerde gittigim yere uymazsa aparatlari varmis onu alip kullanabilirmisim aldim o yuzden. Bizim ev sahibi de inox davlumbaz takmis onu almadık Allah'tan :)

Bizim tezgahın altı ful dolap canım, söktürmek lazım ayriyetten mutfağım uzun enlemesine dar, yani şu ıkea' dan 75 x75 cm masalar bile büyük geliyor hani alıp bir yere koyma şansım çok fazla yoktu.. Hayırlısı kendime evime kısmet olursa artık..:KK66:

Eksiklere devam :)

İdarelik olarak aldığım ayakkabılık

ayakkabılık.jpg
3834261.jpeg

Valizlerimiz

mor-büyük-boy-çekçekli-bavul.jpg
55887588_tn70_0.jpg

Visco yastık 2 adet

yastik4053_450-300.jpg

Dikiş kutum

Screenshot_2015-03-20-11-26-50-1.png

X