Sabahtan beri yazıyor arıyor ne diyeceğimi bilmiyorum açmıyorumOnu kışkırtmamaya dikkat ederek,sakin ve kararli argumanlarla bitirin ilişkinizi. Cok baglanmadan size bitirmeniz doğru olur. Tüylerim ürperdi okurken ya. Rahatsız edici bir durum cidden.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Okb hastası olduğunu söyledi
- Konu Sahibi Princes1
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #ilişkisorunu
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Aynen hastaydım zaten uyuyakaldim dedimAçın bu kezde adresinizi bulmaya kalkar rahatsızım eleyin bahaneler bulun kısa kesin mesajlarına cevap vermeyin soğur herhalde inşallah
- 28 Mart 2020
- 21.318
- 1
- 64.691
- 548
Sizden ilk kez bu kadar gereksiz bir yorum okuyorum. Kiza açik açik öldürür seni diyorsunuz. Gazeteden okur unuturuz diyorsunuz. İnanamiyorum.Net söyleyeyim. Silahı da vardır polisse. Sizi birkaç aya 3.sayfada görürürz. Vah der geçeriz. Unutulur gidersiniz.
Bugün hiç yazmadım cevap. Ve görmedim eve gelince uyuyakaldim felan yazdım. Bahane uydurdum. Bencilsin sen merak ettim dedi. Ve hiç bir şey yazmadı sanırım soğutmak işe yarıyorSizden ilk kez bu kadar gereksiz bir yorum okuyorum. Kiza açik açik öldürür seni diyorsunuz. Gazeteden okur unuturuz diyorsunuz. İnanamiyorum.
Bencilim ben gelemiyorum böyle ilişkilere de eğer çok sıkarsa soğutmak en mantiklisiBugün hiç yazmadım cevap. Ve görmedim eve gelince uyuyakaldim felan yazdım. Bahane uydurdum. Bencilsin sen merak ettim dedi. Ve hiç bir şey yazmadı sanırım soğutmak işe yarıyor
- 6 Aralık 2010
- 2.941
- 2.073
- 398
- 30
Ayni mi tavırlarıKocam OKB. kurtul ondan.
- 3 Mayıs 2015
- 13.306
- 48.730
- 598
Bu tipler biraz gözünü açsın istiyorum. Ben yıllarca "kadınların serseri erkek merakı" diye saçmalayan tiplere çemkirdim durdum. Ama burada öyle konular okudum ki artık acaba demeye başladım. Adam bacağına vururken ses kaydı almış atmış. Bu kişi üyenin aile bireyi değil, arkadaşı değil, iş arkadaşı değil, yani çevresinden biri de değil. Nasıl bir manyaklıktır ki tanımadığı birinin peşinden gidebiliyor? Bir engel tuşuna basmaktan ne alıkoyuyor kendisini? Kendi canı bu kadar kıymeysizse eğer, bacağına vuran kişi yarın önür gün kafasına kafasına vururken videoda çeker. Neyse kendi canı bu kadar kıymetsizse ki illa öldürülmesi gerekmiyor döver, kezzap atar, eve hapseder, hayatı zindan eder, fiziksel olmasa da psikolojik şiddet uygular, ben evet gazetede okur geçerim. Bu kızı bu adamı engellemekten alıkoyan nedir?Sizden ilk kez bu kadar gereksiz bir yorum okuyorum. Kiza açik açik öldürür seni diyorsunuz. Gazeteden okur unuturuz diyorsunuz. İnanamiyorum.
Nerde çalıştığımı bilmese engelleyecegim ama kendi bıraksın istiyorum. Ki soğutma işe yaradı sanırım neyse ki erken fark ettimBu tipler biraz gözünü açsın istiyorum. Ben yıllarca "kadınların serseri erkek merakı" diye saçmalayan tiplere çemkirdim durdum. Ama burada öyle konular okudum ki artık acaba demeye başladım. Adam bacağına vururken ses kaydı almış atmış. Bu kişi üyenin aile bireyi değil, arkadaşı değil, iş arkadaşı değil, yani çevresinden biri de değil. Nasıl bir manyaklıktır ki tanımadığı birinin peşinden gidebiliyor? Bir engel tuşuna basmaktan ne alıkoyuyor kendisini? Kendi canı bu kadar kıymeysizse eğer, bacağına vuran kişi yarın önür gün kafasına kafasına vururken videoda çeker. Neyse kendi canı bu kadar kıymetsizse ki illa öldürülmesi gerekmiyor döver, kezzap atar, eve hapseder, hayatı zindan eder, fiziksel olmasa da psikolojik şiddet uygular, ben evet gazetede okur geçerim. Bu kızı bu adamı engellemekten alıkoyan nedir?
- 3 Mayıs 2015
- 13.306
- 48.730
- 598
Ay lütfen canınızın kıymetini bilin. Size musallat olmasın. Yapışırsa size ailenize anlatmaktan çekinmeyin. Uzaklaşın. Elin delisini siz adam etmek zorunda değilsiniz. Mis gibi hayatınız var önünüzde.Nerde çalıştığımı bilmese engelleyecegim ama kendi bıraksın istiyorum. Ki soğutma işe yaradı sanırım neyse ki erken fark ettim
Yok zaten öyle bir isteğim de yok. Şükretcem ve netten biriyle konuşmaya tövbe etcem kızlar bile dahilAy lütfen canınızın kıymetini bilin. Size musallat olmasın. Yapışırsa size ailenize anlatmaktan çekinmeyin. Uzaklaşın. Elin delisini siz adam etmek zorunda değilsiniz. Mis gibi hayatınız var önünüzde.
- 28 Mart 2020
- 21.318
- 1
- 64.691
- 548
Bir engel tuşuna basmaktan alıkoyan adamin iş yeri adresini biliyor olması. Korkuyor ve korkmakta hakli. Tanımadığı kimsenin peşinden gitmemiş. Serseri erkek merakı da yok. 2 haftadir taniyor ve kendini polis diye tanıtmış. Durumun tuhaflığını farkedip gelip bizlere danışmış. Dogru yonlendirmeyle onu korumaya çalışarak bir şeyler anlatmak varken, ölürsün, 3. Sayfada görürüz yorumunu çok anlamsız buldum.Bu tipler biraz gözünü açsın istiyorum. Ben yıllarca "kadınların serseri erkek merakı" diye saçmalayan tiplere çemkirdim durdum. Ama burada öyle konular okudum ki artık acaba demeye başladım. Adam bacağına vururken ses kaydı almış atmış. Bu kişi üyenin aile bireyi değil, arkadaşı değil, iş arkadaşı değil, yani çevresinden biri de değil. Nasıl bir manyaklıktır ki tanımadığı birinin peşinden gidebiliyor? Bir engel tuşuna basmaktan ne alıkoyuyor kendisini? Kendi canı bu kadar kıymeysizse eğer, bacağına vuran kişi yarın önür gün kafasına kafasına vururken videoda çeker. Neyse kendi canı bu kadar kıymetsizse ki illa öldürülmesi gerekmiyor döver, kezzap atar, eve hapseder, hayatı zindan eder, fiziksel olmasa da psikolojik şiddet uygular, ben evet gazetede okur geçerim. Bu kızı bu adamı engellemekten alıkoyan nedir?
- 28 Mart 2020
- 21.318
- 1
- 64.691
- 548
Daha da soğut onu. Damarina basmadan sevmediği şeyler yap. Ne bileyim iğrendir gerekirse. Gaz çıkar, geğir, balgam at telefonda konuşurken. Sinir olup manyaklaşmayacağı her şeyi yap ona.Nerde çalıştığımı bilmese engelleyecegim ama kendi bıraksın istiyorum. Ki soğutma işe yaradı sanırım neyse ki erken fark ettim
- 3 Mayıs 2015
- 13.306
- 48.730
- 598
Pamuk kusura bakma ama ben mi göremiyorum ilk konuda iş yerini bildiği bilgisini? İlk konuya bakınca gayet peşinden giden birine benzettim. Ondan sert yazdım. Diğer yorumları okuma zorunluluğum yok benve. 2.kez baktım. İlk konuda bu bilgiyi göremedim.Bir engel tuşuna basmaktan alıkoyan adamin iş yeri adresini biliyor olması. Korkuyor ve korkmakta hakli. Tanımadığı kimsenin peşinden gitmemiş. Serseri erkek merakı da yok. 2 haftadir taniyor ve kendini polis diye tanıtmış. Durumun tuhaflığını farkedip gelip bizlere danışmış. Dogru yonlendirmeyle onu korumaya çalışarak bir şeyler anlatmak varken, ölürsün, 3. Sayfada görürüz yorumunu çok anlamsız buldum.
Bu kadar kolay olacağını sanmıyordum. Uyanık misin yazdı cevap vermedim geri çektiDaha da soğut onu. Damarina basmadan sevmediği şeyler yap. Ne bileyim iğrendir gerekirse. Gaz çıkar, geğir, balgam at telefonda konuşurken. Sinir olup manyaklaşmayacağı her şeyi yap ona.
- 23 Ağustos 2012
- 49.945
- 1
- 231.881
- 798
Bu kadar kolay olacağını sanmıyordum. Uyanık misin yazdı cevap vermedim geri çekti
Birazdaha yazma belki bıkıp toptan çeker gider
- 28 Mart 2020
- 21.318
- 1
- 64.691
- 548
Harika ayni sekilde devamBu kadar kolay olacağını sanmıyordum. Uyanık misin yazdı cevap vermedim geri çekti
- 28 Mart 2020
- 21.318
- 1
- 64.691
- 548
Zorunluluğun var demedim. Adam iş adresini bilmese bile başına böyle bir şey gelmiş korkup bize danışmış bir genç kadına öldürür bu seni demeyi, kızın yararına bir yorum olarak göremiyorum. Yorumun yine bahsettiğin amaçla bağlantılı değil yani. Her bakımdan zararlı ve korkunç. Hepimiz her an öldürülebiliriz. Bir hasta, bilmem ne kılıcı satın alıp deneyeyim bahanesiyle birimizi kesebilir. Günde onlarca kadin ölürken, kadın cinayetleri politikken kalkıp da seni öldürür biz de okuruz demenin nesi iyilik?Pamuk kusura bakma ama ben mi göremiyorum ilk konuda iş yerini bildiği bilgisini? İlk konuya bakınca gayet peşinden giden birine benzettim. Ondan sert yazdım. Diğer yorumları okuma zorunluluğum yok benve. 2.kez baktım. İlk konuda bu bilgiyi göremedim.