- 24 Ağustos 2019
- 2.776
- 8.585
- 158
Uzatma sadece yavaş yavaş soğutayım dersen sana iyice bağlanır geçen zamanda. Gelmez de korkma 2 haftada sana aşık olmamıştır uzatmadan kırmadan ayrılYa iş yerim ? Gelir mi sizce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uzatma sadece yavaş yavaş soğutayım dersen sana iyice bağlanır geçen zamanda. Gelmez de korkma 2 haftada sana aşık olmamıştır uzatmadan kırmadan ayrılYa iş yerim ? Gelir mi sizce
Bence mesleği hakkında da yalan söylüyor. Mesleği önemli değil de belirtmek istedim. Siz uzak durun bencedeÇok uzun zaman olmadı tanıyalı. 2 hafta oldu ve Instagramdan tanıştık. Obsesif Kompulsif Bozukluk (OKB) olduğunu söyledi en başta. Bende az çok bilgi sahibiydim önemsemedim. Konuşmaya devam ettim. Ama bana birkaç saat ulaşmasa sorun çıkarıyor. Onun istemediği şeyler söyleyince tersliyor. Benim kendi iradem var falan diyorum. Tuhaf geliyor böyle yapması. Beni yönetmek istiyor. Bugün tartışırken ses kaydı atmıştı. Bir ses geliyordu ne sesi o dedim. Bacağına vuruyormus onun sesiymis. Sinirlenince vurma huyu varsa cekinirim ben. Polismiş ama yüz yüze görüşme konusunda çok tereddütüm var. Sizce normal mi bunlar.? Benim uzun zamandır ilişkim olmadı ve net üzeri olunca temkinli olmak istiyorum
Ya bugün annemle tartıştık, yıkanmadığım için odam kokuyormuş, saçlarım geç kuruyor o yüzden haftada bir yıkanıyorum deyin. Başka bir günde bizim eve ciddi bir temizlik gerek, ben beceremiyorum banyoyu tuvaleti temiz tutmayı her yer saç kıl oluyor deyin. Gerçekten OKB hastasıysa asla durmaz kaçar. Pislik düzensizlik kir pasa asla gelemezler.Öyle yapcam sanırım. Ama bela olsun da istemiyorum tatlı bir şekilde bitirmem lazim
2 haftadır sanal alemde tanıştığınız insana her detayı vermeyin bi daha. Okb’nin arkasına sığınmış düpedüz manyak bu adamÇalıştığım yeri biliyor
AferinÇalıştığım yeri biliyor
Yanlış anlamayin ama henüz hicbir seyiniz olmayan, 2 haftalik süreçte bu kadar negatif düşünmenize sebep olan biri icin kafanizi yormaya değer mi? Dunyada baska adam mi yok? Gecin gidin, önünüze bakin.Çok uzun zaman olmadı tanıyalı. 2 hafta oldu ve Instagramdan tanıştık. Obsesif Kompulsif Bozukluk (OKB) olduğunu söyledi en başta. Bende az çok bilgi sahibiydim önemsemedim. Konuşmaya devam ettim. Ama bana birkaç saat ulaşmasa sorun çıkarıyor. Onun istemediği şeyler söyleyince tersliyor. Benim kendi iradem var falan diyorum. Tuhaf geliyor böyle yapması. Beni yönetmek istiyor. Bugün tartışırken ses kaydı atmıştı. Bir ses geliyordu ne sesi o dedim. Bacağına vuruyormus onun sesiymis. Sinirlenince vurma huyu varsa cekinirim ben. Polismiş ama yüz yüze görüşme konusunda çok tereddütüm var. Sizce normal mi bunlar.? Benim uzun zamandır ilişkim olmadı ve net üzeri olunca temkinli olmak istiyorum
Çok tehlikeli durumlar bunlar, polis diye statüleri hoşuna gidiyor kadınların ama çoğu travmalı ve tehlikeli derecede psikolojik durumlar yaşıyorlar.Çok uzun zaman olmadı tanıyalı. 2 hafta oldu ve Instagramdan tanıştık. Obsesif Kompulsif Bozukluk (OKB) olduğunu söyledi en başta. Bende az çok bilgi sahibiydim önemsemedim. Konuşmaya devam ettim. Ama bana birkaç saat ulaşmasa sorun çıkarıyor. Onun istemediği şeyler söyleyince tersliyor. Benim kendi iradem var falan diyorum. Tuhaf geliyor böyle yapması. Beni yönetmek istiyor. Bugün tartışırken ses kaydı atmıştı. Bir ses geliyordu ne sesi o dedim. Bacağına vuruyormus onun sesiymis. Sinirlenince vurma huyu varsa cekinirim ben. Polismiş ama yüz yüze görüşme konusunda çok tereddütüm var. Sizce normal mi bunlar.? Benim uzun zamandır ilişkim olmadı ve net üzeri olunca temkinli olmak istiyorum
Evet Dr teşhis koymustedavi görüyor muymuş doktora gitmiş mi kendi kendine mi koymuş bu teşhisi?
sakince uzaklaşın derim.. ben korktum burdan
Günaydın felan yazmış cevap vermedim birkaç saat sonra cevap vermeyi düşünüyorumNasılsın konu sahibi? Bir sorun var mi?