- 24 Mayıs 2021
- 648
- 1.036
- 33
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani uzun uzun yazsam da anlaşamayacağız gibi.Zorunluluğun var demedim. Adam iş adresini bilmese bile başına böyle bir şey gelmiş korkup bize danışmış bir genç kadına öldürür bu seni demeyi, kızın yararına bir yorum olarak göremiyorum. Yorumun yine bahsettiğin amaçla bağlantılı değil yani. Her bakımdan zararlı ve korkunç. Hepimiz her an öldürülebiliriz. Bir hasta, bilmem ne kılıcı satın alıp deneyeyim bahanesiyle birimizi kesebilir. Günde onlarca kadin ölürken, kadın cinayetleri politikken kalkıp da seni öldürür biz de okuruz demenin nesi iyilik?
Bu yorumu gozlerim aradi taa 4.sayfada yazılmış. Devir çok kötü insanlar birbirlerine neler yapiyor küçücük çocuklara bile zarar verenler var. Tecrubesizlikten saflıktan cahillikten insanlarin başına neler neler geliyor... Ne cesaret bu kizlardaki böyle hayret gercekten çok üzülüyorumDaha önce de netten tanışmışsiniz birileri ile olmamış. Bu işleri bırakın kanlı canlı gördüğünüz biri ile deneyin. olmuyor demek ki zorlamamak
ayyy ürkünçBu kadar kolay olacağını sanmıyordum. Uyanık misin yazdı cevap vermedim geri çekti
daha 2 hafta olmuş bence yol yakınken uzaklaşınÇok uzun zaman olmadı tanıyalı. 2 hafta oldu ve Instagramdan tanıştık. Obsesif Kompulsif Bozukluk (OKB) olduğunu söyledi en başta. Bende az çok bilgi sahibiydim önemsemedim. Konuşmaya devam ettim. Ama bana birkaç saat ulaşmasa sorun çıkarıyor. Onun istemediği şeyler söyleyince tersliyor. Benim kendi iradem var falan diyorum. Tuhaf geliyor böyle yapması. Beni yönetmek istiyor. Bugün tartışırken ses kaydı atmıştı. Bir ses geliyordu ne sesi o dedim. Bacağına vuruyormus onun sesiymis. Sinirlenince vurma huyu varsa cekinirim ben. Polismiş ama yüz yüze görüşme konusunda çok tereddütüm var. Sizce normal mi bunlar.? Benim uzun zamandır ilişkim olmadı ve net üzeri olunca temkinli olmak istiyorum
O açıdan düşünmedim. İnşallah kurtulurumayyy ürkünç
acaba rahatsız ediyorum algısı vermemek için mi mesajı geri çekti
karalı ve güçlü olun
Allah hayırlısıyla kurtarsın
Evet ya ailelerinin düzeltemediğini biz nasıl yapalımAy lütfen canınızın kıymetini bilin. Size musallat olmasın. Yapışırsa size ailenize anlatmaktan çekinmeyin. Uzaklaşın. Elin delisini siz adam etmek zorunda değilsiniz. Mis gibi hayatınız var önünüzde.
Beni silmiş bugün fark ettim. Ben mi davranışları abarttım bilmiyorum ama tanıdığım birine yardım da bulunmuştu ama ben istemedim. Benim aracılığımla oldu. O parayı ona iade etsem mi muhatap olmasam mi ?Harika ayni sekilde devam
Deli misin asla muhattap olma. Ölü taklidi yap. Birdaha ulaşamasın sana. SosyL medya hesabımı d kapatırdım ben olsamBeni silmiş bugün fark ettim. Ben mi davranışları abarttım bilmiyorum ama tanıdığım birine yardım da bulunmuştu ama ben istemedim. Benim aracılığımla oldu. O parayı ona iade etsem mi muhatap olmasam mi ?
Kaç, OKB olduğu için değil, bence tedavi vs olmadığı için kaç. Bazı şeyleri de okb yi bahane ederek yapıyor olabilir zatenÇok uzun zaman olmadı tanıyalı. 2 hafta oldu ve Instagramdan tanıştık. Obsesif Kompulsif Bozukluk (OKB) olduğunu söyledi en başta. Bende az çok bilgi sahibiydim önemsemedim. Konuşmaya devam ettim. Ama bana birkaç saat ulaşmasa sorun çıkarıyor. Onun istemediği şeyler söyleyince tersliyor. Benim kendi iradem var falan diyorum. Tuhaf geliyor böyle yapması. Beni yönetmek istiyor. Bugün tartışırken ses kaydı atmıştı. Bir ses geliyordu ne sesi o dedim. Bacağına vuruyormus onun sesiymis. Sinirlenince vurma huyu varsa cekinirim ben. Polismiş ama yüz yüze görüşme konusunda çok tereddütüm var. Sizce normal mi bunlar.? Benim uzun zamandır ilişkim olmadı ve net üzeri olunca temkinli olmak istiyorum
Muhatap olma. İade edecek bir durum yok.Beni silmiş bugün fark ettim. Ben mi davranışları abarttım bilmiyorum ama tanıdığım birine yardım da bulunmuştu ama ben istemedim. Benim aracılığımla oldu. O parayı ona iade etsem mi muhatap olmasam mi ?
ne yaptın? nasıl davrandın? neden sildin?Beni silmiş bugün fark ettim. Ben mi davranışları abarttım bilmiyorum ama tanıdığım birine yardım da bulunmuştu ama ben istemedim. Benim aracılığımla oldu. O parayı ona iade etsem mi muhatap olmasam mi ?
Soğuk yaptım ve hiç cevap vermemeye başladım. Arayınca açmadım. En son storimi gizledim. Artık gurur mu yaptı ne yaptı bilmiyorum. Silmiş o da benine yaptın? nasıl davrandın? neden sildin?
bence silmesi harika bir gelişme. sakın iade ve muhatap olma hatalarına girme.
Bence abartmadın ama daha konuşmanız çok yeni başladığı için bağlanmamıştır, o yüzden kolay olduBeni silmiş bugün fark ettim. Ben mi davranışları abarttım bilmiyorum ama tanıdığım birine yardım da bulunmuştu ama ben istemedim. Benim aracılığımla oldu. O parayı ona iade etsem mi muhatap olmasam mi ?
Okbyim böyle aptal huylarım yok adam kendindeki bütün gerzeklikleri okb ye itelemiş resmen evet okb yönetemediğimiz takıntılar ama bu anlamda değil adam kişilik olarak agresif geldi banaÇok uzun zaman olmadı tanıyalı. 2 hafta oldu ve Instagramdan tanıştık. Obsesif Kompulsif Bozukluk (OKB) olduğunu söyledi en başta. Bende az çok bilgi sahibiydim önemsemedim. Konuşmaya devam ettim. Ama bana birkaç saat ulaşmasa sorun çıkarıyor. Onun istemediği şeyler söyleyince tersliyor. Benim kendi iradem var falan diyorum. Tuhaf geliyor böyle yapması. Beni yönetmek istiyor. Bugün tartışırken ses kaydı atmıştı. Bir ses geliyordu ne sesi o dedim. Bacağına vuruyormus onun sesiymis. Sinirlenince vurma huyu varsa cekinirim ben. Polismiş ama yüz yüze görüşme konusunda çok tereddütüm var. Sizce normal mi bunlar.? Benim uzun zamandır ilişkim olmadı ve net üzeri olunca temkinli olmak istiyorum
Evet okbyi bende böyle bilmiyordum. Herkesin vardır bazı takıntıları ama böyle değil tabikiOkbyim böyle aptal huylarım yok adam kendindeki bütün gerzeklikleri okb ye itelemiş resmen evet okb yönetemediğimiz takıntılar ama bu anlamda değil adam kişilik olarak agresif geldi bana