• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okb hastası olduğunu söyledi

Çok uzun zaman olmadı tanıyalı. 2 hafta oldu ve Instagramdan tanıştık. Obsesif Kompulsif Bozukluk (OKB) olduğunu söyledi en başta. Bende az çok bilgi sahibiydim önemsemedim. Konuşmaya devam ettim. Ama bana birkaç saat ulaşmasa sorun çıkarıyor. Onun istemediği şeyler söyleyince tersliyor. Benim kendi iradem var falan diyorum. Tuhaf geliyor böyle yapması. Beni yönetmek istiyor. Bugün tartışırken ses kaydı atmıştı. Bir ses geliyordu ne sesi o dedim. Bacağına vuruyormus onun sesiymis. Sinirlenince vurma huyu varsa cekinirim ben. Polismiş ama yüz yüze görüşme konusunda çok tereddütüm var. Sizce normal mi bunlar.? Benim uzun zamandır ilişkim olmadı ve net üzeri olunca temkinli olmak istiyorum
Adam normal değil ama bu anlattıklarınızım okb ile alakası yok.

Ya niye boyle birine adres verirsiniz ki. 😥

Bilmiyorum ki. 🙄 Normal insan bacagima vura vura ses kaydi mi atar baya hasta bu adam. İş birakmak şu devirde oyle pat diye yapilacak iş değil biliyorum ama gelirse, dolanirsa oralarda son kez goruselim diye vs işi birakabiliyorsaniz birakin.

Tanimadiginiz insanlara adres vermeyin bir daha
adresi vermeye gerek yok, okb'li insan zaten her türlü bulur adresi. en kötü ihtimalle linkedin'de var yani çalıştığımız işyerleri. adam görsel aramaları kullanarak bile instagram fotoğraflarından linkedin hesabını bulabilir, öyle ulaşabilir adrese. ne yapalım yani, instagram'a kendi fotoğrafımızı mı koymayalım? veya linkedin'e mi koymayalım takıntılı biri yapışır ihtimalini düşünerek. belki buna cevap olarak "internetten kimseyle tanışmayın" diye tavsiye verebilirsiniz. aslında birinin birini takıntı yapması için tanışmasına bile gerek yok. benim hiç tanışmadığım 10 senelik bi takıntılım var, geçen gün linkedin'den bağlantı talebi yollamış. manyak tipler çatacaksa her türlü çatıyor maalesef.

polis molis valla kızlarımızdaki de iyi cesaret. polis ve askerden özellikle uzak dururum ben. elbette vatanın onlara çok ihtiyacı var, görevleri sebebiyle başımızın üzerindedir yerleri ama vatandaş olarak sadece. cebinde silah taşıyan insanla aynı eve girmeye korkarım ben. geçen bir arkadaş beni biriyle tanıştırmak istedi, polis falan dedi. yok kardeşim, polislerle ilgilenmiyorum bana göre değiller dedim. meslekleri çok zor ve travmatik. ben sakinlik seven insanım.

polis molis valla kızlarımızdaki de iyi cesaret. polis ve askerden özellikle uzak dururum ben. elbette vatanın onlara çok ihtiyacı var, görevleri sebebiyle başımızın üzerindedir yerleri ama vatandaş olarak sadece. cebinde silah taşıyan insanla aynı eve girmeye korkarım ben. geçen bir arkadaş beni biriyle tanıştırmak istedi, polis falan dedi. yok kardeşim, polislerle ilgilenmiyorum bana göre değiller dedim. meslekleri çok zor ve travmatik. ben sakinlik seven insanım.
Bende öyleyim ne diye konuştuysam boşluktan işte

adresi vermeye gerek yok, okb'li insan zaten her türlü bulur adresi. en kötü ihtimalle linkedin'de var yani çalıştığımız işyerleri. adam görsel aramaları kullanarak bile instagram fotoğraflarından linkedin hesabını bulabilir, öyle ulaşabilir adrese. ne yapalım yani, instagram'a kendi fotoğrafımızı mı koymayalım? veya linkedin'e mi koymayalım takıntılı biri yapışır ihtimalini düşünerek. belki buna cevap olarak "internetten kimseyle tanışmayın" diye tavsiye verebilirsiniz. aslında birinin birini takıntı yapması için tanışmasına bile gerek yok. benim hiç tanışmadığım 10 senelik bi takıntılım var, geçen gün linkedin'den bağlantı talebi yollamış. manyak tipler çatacaksa her türlü çatıyor maalesef.

İnstagramda post olarak kendi yuzumu acik şekilde paylaşmiyorum ben. 😬
Eşimin linkedin hesabi var hiç fotograf koymaz, benim yok o yuzden aklima gelmedi.

Onu yapmasaydin bunu yapmasaydin diyerek konu sahibini suçlama amacinda değilim sadece endişe uyandirdi. 🤷

Polis değil sallıyor okb hastalarının polis olması imkansız.
Ayrıca kaç kızım bundan.
OKB ve başka rahatsızlıkların olduğu bir gruptayım. Rütbeli polisler de var. Meslekleri ellerinden gider korkusuyla tedavi olmuyorlar, psikologa gitmiyorlar. Polis olduklarından eminim bu arada %100. Sosyal medya hesaplarına bakmıştım. Bu arada dün intihar eden bir polisin videosu vardı. Adamın sorunu olduğu belli, nasıl polis olmuş diyorsun.

İnstagramda post olarak kendi yuzumu acik şekilde paylaşmiyorum ben. 😬
Eşimin linkedin hesabi var hiç fotograf koymaz, benim yok o yuzden aklima gelmedi.

Onu yapmasaydin bunu yapmasaydin diyerek konu sahibini suçlama amacinda değilim sadece endişe uyandirdi. 🤷
yok sizin o manada yazmadığınızı biliyorum da biraz derin düşününce instagram'da yüzümüzü paylaşmayalım, linkedin'e fotoğraf koymayalıma geliyor iş. ha dijital dünyada var olmanızı gerektirmeyen bir hayatınız varsa o zaman okey de artık işi bile sosyal ağlardan bulur hale geldik. diyorum ya işte, adam instagram hesabımın bile olmadığı dönemde beni takıntı yaptı, linkedin'den ekledi yani linkedin'de de olmak zorundayım, orada sahte bilgi veremem :KK53:

ha konu sahibi sizin dediğiniz gibi adres vermiş/iş yeri adı vermiş o çok yanlış bişey zaten. ama vermesek de bulan buluyor. bunları hiçbir yerde yazmasak bile güvende değiliz, hiç tanımadığı bir minibüsçü tarafından katledilen, yolda yürürken samuray kılıcı ile ikiye bölünen kadın cinayetlerinin olduğu bir ülkede yaşıyoruz maalesef.

İnternetten konuştuğunuz insanlara neden işyerinizi söylüyorsunuz??

Bence arayı aç bir şeyler uydur. Hastanelik işlerim var akrabamı hastaneye getirip götürücem de. KPSSye giricem sıkı çalışıcam hiç vaktim yok hakkını helal et hesabımı kapatıcam yaz hesabını kapat. Sen yazmayınca başkasını bulur gider.
Bu gerçekten çok tehlikeli. Ben de kadın sapık edindim. Hemcinsim diye güvenip dertleştiğim kişi beni bulmasın diye sosyal edya hesaplarımı kapattım. Kadın da olsa kimseye bilgilerinizi vermeyin.

OKB ve başka rahatsızlıkların olduğu bir gruptayım. Rütbeli polisler de var. Meslekleri ellerinden gider korkusuyla tedavi olmuyorlar, psikologa gitmiyorlar. Polis olduklarından eminim bu arada %100. Sosyal medya hesaplarına bakmıştım. Bu arada dün intihar eden bir polisin videosu vardı. Adamın sorunu olduğu belli, nasıl polis olmuş diyorsun.
Bu şekilde çok kişi vardır tabii. Ben okb teşhisi konmuş tedavisini alanlar için söylemiştim imkansız olduğunu . Daha fazla denetim lazım sanırım .kimin ne olduğu belli değil.

Bu şekilde çok kişi vardır tabii. Ben okb teşhisi konmuş tedavisini alanlar için söylemiştim imkansız olduğunu . Daha fazla denetim lazım sanırım .kimin ne olduğu belli değil.
Psikolojik destek alanların silahları alınıp, maaşlarından kesinti yapılıyormuş. Böyle bir durumda herkes sağlıklı rolü oynar. Son derece saçma kurallar. Geçen de bir bekçi eşini vurdu. Vapurda başka bir polis sevgilisine kızıp intihar etmiş. Köprüden atlayan değil bu da başka olay aynı gün.

Çok uzun zaman olmadı tanıyalı. 2 hafta oldu ve Instagramdan tanıştık. Obsesif Kompulsif Bozukluk (OKB) olduğunu söyledi en başta. Bende az çok bilgi sahibiydim önemsemedim. Konuşmaya devam ettim. Ama bana birkaç saat ulaşmasa sorun çıkarıyor. Onun istemediği şeyler söyleyince tersliyor. Benim kendi iradem var falan diyorum. Tuhaf geliyor böyle yapması. Beni yönetmek istiyor. Bugün tartışırken ses kaydı atmıştı. Bir ses geliyordu ne sesi o dedim. Bacağına vuruyormus onun sesiymis. Sinirlenince vurma huyu varsa cekinirim ben. Polismiş ama yüz yüze görüşme konusunda çok tereddütüm var. Sizce normal mi bunlar.? Benim uzun zamandır ilişkim olmadı ve net üzeri olunca temkinli olmak istiyorum
Tabiki degil. Allah size akil fikir versin. Iletisimi kesin ilerde bu adam sizi öldürür

Onu kışkırtmamaya dikkat ederek,sakin ve kararli argumanlarla bitirin ilişkinizi. Cok baglanmadan size bitirmeniz doğru olur. Tüylerim ürperdi okurken ya. Rahatsız edici bir durum cidden.

Bu gerçekten çok tehlikeli. Ben de kadın sapık edindim. Hemcinsim diye güvenip dertleştiğim kişi beni bulmasın diye sosyal edya hesaplarımı kapattım. Kadın da olsa kimseye bilgilerinizi vermeyin.
nasıl sapık Allah korusun
hani lez filan mıydı neydi merakımı mazur görün
takıntı etti de rahatsız mı etti?

nasıl sapık Allah korusun
hani lez filan mıydı neydi merakımı mazur görün
takıntı etti de rahatsız mı etti?
Lez değil. Takıntılı bir manyak. Buraya da konu açmıştım. Sosyal medya üstünden bir kere daha küfretmiş. Verdim şikayetimi.

Kızla bir sohbet grubunda tanıştık. Bunun bir sevgilisi var. 2 yıldır sosyal medyadan görüşüyorlarmış ama kız daha görmemiş. Onun görmediği birinden benim hoşlandığımı düşünmüş, bana hakaretler yağdırmış. Belki ortada böyle erkek bile yok ama kız olmayan biri için sağa sola saldırıyor. Çocuğu ne gördüm ne konuştum. Kızla da 5 aydır iletişimde değildim ama takmış bana. Polisleri görünce aklı başına gelir umarım.

Back