Bende bunu araştırdım ya torpil ya da tedavisi erken bittiFazla tedbir göz çıkarmaz. Okb li adam nasil polis olmuş anlamadım. Mümkün mü acaba?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Okb hastası olduğunu söyledi
- Konu Sahibi Princes1
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #ilişkisorunu
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Nisan 2022
- 4.186
- 46.961
- 438
Bence sen instagramını kapat. İstersen yeni bir hesap aç bunu direk ordan engelle bilemesin bir hesap açtığını. İş yerini bilmesi kötü olmuş, güvenlik var mı iş yerinde? Ne ile gidip geliyorsun?Değil tabi ama bende yeni gördüm bunu ve iş yerimi bilmese direk engellerim ama korkuyorum
- 28 Mart 2020
- 21.318
- 1
- 64.672
- 548
Hastalıktan elenen elenir. Torpil orada işlemez. Polislik öncesi teşhis konduğu için teşhisi silmek gibi bir ihtimalleri yok. Okb iyileşmiş gibi durmuyor ayrıca. Sormadin mi okb ile nasil polis oldun diye?Bende bunu araştırdım ya torpil ya da tedavisi erken bitti
Yürüyorum uzak mesafe değil ama bir süre belki arkadan çıkarım iş yerinden.Bence sen instagramını kapat. İstersen yeni bir hesap aç bunu direk ordan engelle bilemesin bir hesap açtığını. İş yerini bilmesi kötü olmuş, güvenlik var mı iş yerinde? Ne ile gidip geliyorsun?
Sormadım valla iki yıllık polismiş bide ilk başlarda hafif sanmıştım baya ileri buHastalıktan elenen elenir. Torpil orada işlemez. Polislik öncesi teşhis konduğu için teşhisi silmek gibi bir ihtimalleri yok. Okb iyileşmiş gibi durmuyor ayrıca. Sormadin mi okb ile nasil polis oldun diye?
Ya iş yerim ? Gelir mi sizceBu ne ya, korkunç. Ben olsam aciklama bile yapmadan direkt silip engellemiştim ve beni kafaya takmamasi için dua ediyor olurdum. Agir sorunlari var hemen şu dakika iletişimi kopartin.
- 19 Nisan 2022
- 4.186
- 46.961
- 438
Seni korkutmak istemiyorum ben biraz ürktüm. Biraz dikkatli ol olur mu işe gidip gelirken. Allah korusun neler duyuyoruz.Yürüyorum uzak mesafe değil ama bir süre belki arkadan çıkarım iş yerinden.
- 10 Ekim 2014
- 31.846
- 142.617
- 798
Değil tabi ama bende yeni gördüm bunu ve iş yerimi bilmese direk engellerim ama korkuyorum
Ya niye boyle birine adres verirsiniz ki.
- 10 Ekim 2014
- 31.846
- 142.617
- 798
Ya iş yerim ? Gelir mi sizce
Bilmiyorum ki. Normal insan bacagima vura vura ses kaydi mi atar baya hasta bu adam. İş birakmak şu devirde oyle pat diye yapilacak iş değil biliyorum ama gelirse, dolanirsa oralarda son kez goruselim diye vs işi birakabiliyorsaniz birakin.
Tanimadiginiz insanlara adres vermeyin bir daha
- 16 Mayıs 2022
- 1.581
- 5.034
- 88
- 29
- 28 Mart 2020
- 21.318
- 1
- 64.672
- 548
Belki polis bile değil.Sormadım valla iki yıllık polismiş bide ilk başlarda hafif sanmıştım baya ileri bu
Adres işi direk verme olmadı da boşluğuma denk geldi. Yarın hic cevap vermeyeceğim çok sinir oluyor belki gurur yapar. Dün korkmaya başladım ben zaten yeni gosterdi bu yüzüBilmiyorum ki. Normal insan bacagima vura vura ses kaydi mi atar baya hasta bu adam. İş birakmak şu devirde oyle pat diye yapilacak iş değil biliyorum ama gelirse, dolanirsa oralarda son kez goruselim diye vs işi birakabiliyorsaniz birakin.
Tanimadiginiz insanlara adres vermeyin bir daha
- 10 Ekim 2014
- 31.846
- 142.617
- 798
Adres işi direk verme olmadı da boşluğuma denk geldi. Yarın hic cevap vermeyeceğim çok sinir oluyor belki gurur yapar. Dün korkmaya başladım ben zaten yeni gosterdi bu yüzü
Daha çok sinirlenip iyice kafaya takmasin da. Umarim gurur yapar. Bir an kendi basima gelmiş gibi hayal ettim
Bilgim yok ama polis değilse eğer belki de gelmez boşuna korkuyorumdur yarın duruma göre engeli bascamPolis değil sallıyor okb hastalarının polis olması imkansız.
Ayrıca kaç kızım bundan.
Bence sinirlenir o bitirir. bende bir daha tövbeDaha çok sinirlenip iyice kafaya takmasin da. Umarim gurur yapar. Bir an kendi basima gelmiş gibi hayal ettim
- 23 Temmuz 2014
- 6.341
- 17.933
- 448
Yapar tabi ki mesleği buna engel olmaz kişilik meselesi bu. Polis diye güvenmişsiniz belli ki ama kaçın kurtarın kendinizi derim.Öyle yapcam da kötü bir şey yapar mı
iş yerimi biliyor gelir diye engelleyemiyorumYapar tabi ki mesleği buna engel olmaz kişilik meselesi bu. Polis diye güvenmişsiniz belli ki ama kaçın kurtarın kendinizi derim.
- 28 Mart 2020
- 21.318
- 1
- 64.672
- 548
Engellemek doğru değil bence. Soğutmaya bakın ama damarina basarak değil. Ne bileyim, evlilik düşünüyorsa evlilik çok gereksiz diyin. Tayinci olmak zor ben gelmem diyin. 2 haftada evliliğe gelmemişsinizdir ama bunlardan yola çıkarak soğutun.iş yerimi biliyor gelir diye engelleyemiyorum
- 24 Ağustos 2019
- 2.776
- 8.585
- 158