• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okb hastası olduğunu söyledi

Değil tabi ama bende yeni gördüm bunu ve iş yerimi bilmese direk engellerim ama korkuyorum
Bence sen instagramını kapat. İstersen yeni bir hesap aç bunu direk ordan engelle bilemesin bir hesap açtığını. İş yerini bilmesi kötü olmuş, güvenlik var mı iş yerinde? Ne ile gidip geliyorsun?

Bende bunu araştırdım ya torpil ya da tedavisi erken bitti
Hastalıktan elenen elenir. Torpil orada işlemez. Polislik öncesi teşhis konduğu için teşhisi silmek gibi bir ihtimalleri yok. Okb iyileşmiş gibi durmuyor ayrıca. Sormadin mi okb ile nasil polis oldun diye?

Bence sen instagramını kapat. İstersen yeni bir hesap aç bunu direk ordan engelle bilemesin bir hesap açtığını. İş yerini bilmesi kötü olmuş, güvenlik var mı iş yerinde? Ne ile gidip geliyorsun?
Yürüyorum uzak mesafe değil ama bir süre belki arkadan çıkarım iş yerinden.

Bu ne ya, korkunç. 😳 Ben olsam aciklama bile yapmadan direkt silip engellemiştim ve beni kafaya takmamasi için dua ediyor olurdum. Agir sorunlari var hemen şu dakika iletişimi kopartin.

Hastalıktan elenen elenir. Torpil orada işlemez. Polislik öncesi teşhis konduğu için teşhisi silmek gibi bir ihtimalleri yok. Okb iyileşmiş gibi durmuyor ayrıca. Sormadin mi okb ile nasil polis oldun diye?
Sormadım valla iki yıllık polismiş bide ilk başlarda hafif sanmıştım baya ileri bu

Ya iş yerim ? Gelir mi sizce

Bilmiyorum ki. 🙄 Normal insan bacagima vura vura ses kaydi mi atar baya hasta bu adam. İş birakmak şu devirde oyle pat diye yapilacak iş değil biliyorum ama gelirse, dolanirsa oralarda son kez goruselim diye vs işi birakabiliyorsaniz birakin.

Tanimadiginiz insanlara adres vermeyin bir daha

Bilmiyorum ki. 🙄 Normal insan bacagima vura vura ses kaydi mi atar baya hasta bu adam. İş birakmak şu devirde oyle pat diye yapilacak iş değil biliyorum ama gelirse, dolanirsa oralarda son kez goruselim diye vs işi birakabiliyorsaniz birakin.

Tanimadiginiz insanlara adres vermeyin bir daha
Adres işi direk verme olmadı da boşluğuma denk geldi. Yarın hic cevap vermeyeceğim çok sinir oluyor belki gurur yapar. Dün korkmaya başladım ben zaten yeni gosterdi bu yüzü

Adres işi direk verme olmadı da boşluğuma denk geldi. Yarın hic cevap vermeyeceğim çok sinir oluyor belki gurur yapar. Dün korkmaya başladım ben zaten yeni gosterdi bu yüzü

Daha çok sinirlenip iyice kafaya takmasin da. Umarim gurur yapar. 🤷Bir an kendi basima gelmiş gibi hayal ettim

iş yerimi biliyor gelir diye engelleyemiyorum
Engellemek doğru değil bence. Soğutmaya bakın ama damarina basarak değil. Ne bileyim, evlilik düşünüyorsa evlilik çok gereksiz diyin. Tayinci olmak zor ben gelmem diyin. 2 haftada evliliğe gelmemişsinizdir ama bunlardan yola çıkarak soğutun.

yapamadığını farklı insanlar olduğunuzu vs söyleyerek incitmeden ayrılın. Çok tekinsiz biri

Back