2010 a yeni bir vücutla giren ve girmek isteyen tüm cesur yürek hatunlara şimdiden mutlu yıllar! RABBİM hepimizi her türlü beladan korusun, sağlıklı, mutlu ve hayırlı uzun ömür versin İNŞALLAH.....turkbayragi
KIZLAR BENDE araştırıyorum
aslında bende karar verdim ama para biriktirmem lazım önce=) , yani olmak istiyorum fakat eşim pek razı değil gibi ya of napıcam ya ?
siz nasıl ikna ettiniz eşlerinizi? eşim açıkçası sağlık yönünden ilerde 10-15 yıl sonra sorun çıkar diye korkuyor....
hiç uzun zaman önce yaptırıpta sorun yaşayan varmı aranızda?
birde en güvenilir doktor hangisi bilen varmı?
yuvarlak yaptırtmayı düşünüyorum.
birde silikonun pütürlüsü pütürsüzü varmış, hangisi daha iyi ve sağlıklı?
bilen varsa lütfen cevaplasın ya valla kafam allak bullak :uhm:
alzala ve pikolata cevaplar için çok teşekkürler çok yardımcı oldunuz kızlar =)
bende eşimi ikna ederim heralde bazı bazı ağzını yokluyorumda (bugün öğlen gene yokladım yemeğe geldğinde) sanki olacak gbi ama önce para biriktirmek lazım tabi=)
umarım fiyatlar 1 sene sonra artmaz =D
aylin hanılma naci çelik arasında kararszı kaldım..
birde çok uzak ya istanbul bana keşke çevre illerde olsaydı çok daha kolay olurdu bnm için ya :bbo:
neyse artık göze alıcaz bunca zahmeti....
ay sorma canim ya iyi seninicin sevindim. ben bi kac aya yaptircam bende para biriktiriyorum ins bakalim ama cok kararsiz kalmisim doktor mesalasinda hangisine karar verim bilmiyorum kendimi teslim edicek doktor iyi olmasini istiyorum sanada bol sanslar dilerim.opuyorumnanaktan
sağol cnm bu sefer eşim ok dedi ama benim hevesim kırıldı ya :gitme:
duyduğuma göre belirli bi süre sora silikonların değiştirilmesi gerekiyormuş:sinifsinif:
bu ne derece doğru?
ben ölene kadar değiştirilmiyecek hep bizle kalacak zannediyordum ya :gitme:
eğer doğruysa vazgeçtim kıı ben mafoldumben
Yok arkadaşlar ööle bişey ben yarın oluyorum doktorum ömürlük bu yeni üretilen silikonlar firma öyle garanti veriyor dedi. Ben de heyecandan ölüyorum yarın yeni memişlerim olacak inşallah bu gece kalpten gitmezsem.kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?