• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ok korkuyorum lutfen bi bakin

mrb cnm ama aylin hanimida iyi diyollar valla cok kararsiz kaldim hangisi olsun benim icin onemli olan doktor iyi olsun tabi kendimi teslim edicem sonucta bakalim ins hayirlisi tavsiyen icin saol.:bilmiyorumkismileopuyorumnanaktan

Evet canım Aylin hanım süperdir. Burda ben ve ona ameliyat olmuş onlarca hasta yanılıyor olamaz. Hakikaten harikalar yaratıyor :=))))))

Evet canım Aylin hanım süperdir. Burda ben ve ona ameliyat olmuş onlarca hasta yanılıyor olamaz. Hakikaten harikalar yaratıyor :=))))))

Aylin karanlıktan herkes çok memnun. sen ameliyatı kaça yaptırmıştın? ben ankarada yaptırmayı düşünüyorum ama orda şimdiye kadar Aylin hanım kadar ismi methedilen bir doktor duymadım. cesaret edemiyorum biraz da. bakalım belki de istanbulda yaptırabilirm. tabi ücreti de önemli bilmiyorumkismile

Aylin karanlıktan herkes çok memnun. sen ameliyatı kaça yaptırmıştın? ben ankarada yaptırmayı düşünüyorum ama orda şimdiye kadar Aylin hanım kadar ismi methedilen bir doktor duymadım. cesaret edemiyorum biraz da. bakalım belki de istanbulda yaptırabilirm. tabi ücreti de önemli bilmiyorumkismile

Merhaba matmazell yuvarlak protez olunca 4500 TL, anatomik protez olunca yani damla 5000 TL'ye maloluyor. Kolay gelsin.olumunekankayizsmile

kızlar ankara da ameliyat olan var mı? Ankara da ameliyat olmayı düşünüyorum.. ama doktora karar veremedim

Merhaba
Dr. Tuğrul Turan ile görüşmeden son kararını verme bence :)) Allah yardımcın olsun diyorum. Çünki ameliyat olmaya karar vemek bir sorun, doktorunda karar vermek başka bir sorun ama sonuç memnun edici ise hepsi tatlı bir telaş olarak hatıranda kalıyor...

Ben 25.02.2010 da Barış Çakır'a ameliyat oldum. Kesinlikle gözüm kapalı tavsiye ederim. Fakat doktor kadar yaptıracağım yöntemde önemli. Ben sana meme altından, kas zarı altına öneririm. Hem oturup ağlayacak kadar ağrı çekmiyorsun. Hemde yemeğini de diğer ihtiyaclarını da kendin karşılayabiliyorsun. Kesinlikle kas altına düşünme site de ağrı çekenlerin yazılarını okumuşsundur.

Merhaba
Dr. Tuğrul Turan ile görüşmeden son kararını verme bence :)) Allah yardımcın olsun diyorum. Çünki ameliyat olmaya karar vemek bir sorun, doktorunda karar vermek başka bir sorun ama sonuç memnun edici ise hepsi tatlı bir telaş olarak hatıranda kalıyor...[/QUOTE

Önerdiğin doktorun metotlarıyla ilgili dirensiz demişsin. Diren böyle bir ameliyat olan hastanın sigortasıdır. İçeride pıhtılaşan kanı dışarı atmak gibi önemli bir görevi var. Bir de narkozsuz derken ?

param birikse 1 dk beklemem i daha 3 bin param biriktii hep harcıyormm artık harcamıycamm biriktrcemm hiç kıyafet bilmem ne almıycamm öncee göğüs diyorumm :D

Back