• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ok korkuyorum lutfen bi bakin

Merhaba arkadaslar bende meme buyutme ve diklestirme yaptırmak istiyorum. Banada doktor onerebilir misiniz? Alzala Aylin hanimla gorustun mu sen?

2010 a yeni bir vücutla giren ve girmek isteyen tüm cesur yürek hatunlara şimdiden mutlu yıllar! RABBİM hepimizi her türlü beladan korusun, sağlıklı, mutlu ve hayırlı uzun ömür versin İNŞALLAH.....turkbayragi

2010 a yeni bir vücutla giren ve girmek isteyen tüm cesur yürek hatunlara şimdiden mutlu yıllar! RABBİM hepimizi her türlü beladan korusun, sağlıklı, mutlu ve hayırlı uzun ömür versin İNŞALLAH.....turkbayragi

amiiiiinnnnnnn inşallaaahhhh diyorumm sositososito hepimize herkese mutlu yıllar yerimseniben

kizlar hepinize merhaba cok tesekkur ederimarkadaslar bende hepinize rabbimden can sagligi ve mutluluklar dilerim amin.

burla yok canim ben gorusmedim henuz ama gorusucem insallah hepimize kolay gelsin ve tez bir zamanda yaptirmakistiyorum allah izin verirse.

ameliyat olmayı ben de çok istiyorum.zemuszemusşuan yorumlardan sadece doktorumu belirkedim.diğer kısımları çok araştırmıyorum,kas altı, meme ucu, damla, yuvarlak vs...araştırdıkça işin içinden çıkamam,karasız kalıp vazgerim diye korktum.nasıl olsa doktorum benim için hangisi en iyisiyse onu uygulayacak.
ben de evlenince eşim askerdeyken yaptırıcam,zorla da olsa razı oldu gibi.fakat inanılmaz korkuyorum,ilerde sorun olursa bir zararı olursa diye tırsıyorum.

merhaba bende korkuyodum ama simdi kendimi toparladim bunu istiyorum.kararimi verdim ins sende verirsin allah hepimiz icin hayirlisin versin amin. mutlu yillaropuyorumnanaktan

KIZLAR BENDE araştırıyorum
aslında bende karar verdim ama para biriktirmem lazım önce=) , yani olmak istiyorum fakat eşim pek razı değil gibi ya of napıcam ya ?
siz nasıl ikna ettiniz eşlerinizi? eşim açıkçası sağlık yönünden ilerde 10-15 yıl sonra sorun çıkar diye korkuyor....
hiç uzun zaman önce yaptırıpta sorun yaşayan varmı aranızda?
birde en güvenilir doktor hangisi bilen varmı?
yuvarlak yaptırtmayı düşünüyorum.
birde silikonun pütürlüsü pütürsüzü varmış, hangisi daha iyi ve sağlıklı?
bilen varsa lütfen cevaplasın ya valla kafam allak bullak :uhm:

KIZLAR BENDE araştırıyorum
aslında bende karar verdim ama para biriktirmem lazım önce=) , yani olmak istiyorum fakat eşim pek razı değil gibi ya of napıcam ya ?
siz nasıl ikna ettiniz eşlerinizi? eşim açıkçası sağlık yönünden ilerde 10-15 yıl sonra sorun çıkar diye korkuyor....
hiç uzun zaman önce yaptırıpta sorun yaşayan varmı aranızda?
birde en güvenilir doktor hangisi bilen varmı?
yuvarlak yaptırtmayı düşünüyorum.
birde silikonun pütürlüsü pütürsüzü varmış, hangisi daha iyi ve sağlıklı?
bilen varsa lütfen cevaplasın ya valla kafam allak bullak :uhm:

cnm uzun süre sora sorun olması konusunda ben de kararsızım.ben burda okuduklarım kadarıyla aylin hanıma ameliyat olmaya karar verdim.hatta onu tanımıyorum ama okuduklarımdan sonra içim ısındıkaydirigubbakcemile3
pütürlü pütürsüz olacağına sanırım deneyerek doktor karar veriyormuş,vücut yapısına hangisi uygunsa onu takıyormuş.
bence eşinle git doktorla görüşmye.takıldığı soruları sorsun belki ikna olur.bir gidelim ikna olmazsan ameliyat fikrinden vazgeçerim dersin.sonuçta herkes ameliyat olmadan önce kaç doktorla görüşüyor.
benim sözlümde çok karşıydı ama şuan ikna oldu gibi.ona kalsa sorun yok ama ben rahat hissedemiycem ilerde. ona bunu anlattım.hem yeni teknikler çıktı artık ameliyat olduğun belli bile olmuyor.eskisi gibi değil.bunlardan falan bahset.

hatshe selam cnm benim esimde cok karsi cikiyodu bana bisey olur diye korkuyudu.ben onu guzel guzel anlattim yani korkucak bi sey yok ben 2 yil oldu arastiriyorum bu steye katildim saolsun kizlar bana cok tavsiyeler verdiler. ben ilk once fatih beye karar vermistim ama sora aylin hanimi sectim.bide canim oyle bi porablem cikarsa belke ilerde silikonlari deyismek oluyomus sana kolay gelsin yurekli ol umarim kocani ikna ede bilirsin.opuyorumnanaktan

alzala ve pikolata cevaplar için çok teşekkürler çok yardımcı oldunuz kızlar =)

bende eşimi ikna ederim heralde bazı bazı ağzını yokluyorumda (bugün öğlen gene yokladım yemeğe geldğinde) sanki olacak gbi ama önce para biriktirmek lazım tabi=)
umarım fiyatlar 1 sene sonra artmaz =D
aylin hanılma naci çelik arasında kararszı kaldım..
birde çok uzak ya istanbul bana keşke çevre illerde olsaydı çok daha kolay olurdu bnm için ya :bbo:
neyse artık göze alıcaz bunca zahmeti....

alzala ve pikolata cevaplar için çok teşekkürler çok yardımcı oldunuz kızlar =)

bende eşimi ikna ederim heralde bazı bazı ağzını yokluyorumda (bugün öğlen gene yokladım yemeğe geldğinde) sanki olacak gbi ama önce para biriktirmek lazım tabi=)
umarım fiyatlar 1 sene sonra artmaz =D
aylin hanılma naci çelik arasında kararszı kaldım..
birde çok uzak ya istanbul bana keşke çevre illerde olsaydı çok daha kolay olurdu bnm için ya :bbo:
neyse artık göze alıcaz bunca zahmeti....

bence her erkek ister:asigim:benim sözlümde ilk başta asla olmaz diyordu şimdi biraz daha sessiz kalıyo,bakarız falan diyo.istemem yan cebime koy gibilerinden:roflol:erkek olsam karımı kendi ellerimle doktora götürüp silikon taktırırdım:1rolleyes:

eyer bize deyer veriyolarsa fikirlerimizede uymalidirlar benim fikrimceyani simdi kimse kotu bakmiyo boyle seylere cok normal ins bizde biran once yaptiririz kizlar hayirlisiyla amin :teselli:

alzala pikolata kızlarrrrrrrrr eşimde artık yavaş yavaş ikna oluyoooooooooor
dediğiniz gibi istemem koy yan cebime tarzında artık

ee azmin sonu zaferdir :dance:
artık para biriktircez kızlar....ben heralde 2 sene sonra anca denkleştiririm ya
sizde durumlar ne, hemenmi yoksa dizde bekliycenizmi 1-2 sene daha?

ay sorma canim ya iyi seninicin sevindim. ben bi kac aya yaptircam bende para biriktiriyorum ins bakalim ama cok kararsiz kalmisim doktor mesalasinda hangisine karar verim bilmiyorum kendimi teslim edicek doktor iyi olmasini istiyorum sanada bol sanslar dilerim.opuyorumnanaktan

ay sorma canim ya iyi seninicin sevindim. ben bi kac aya yaptircam bende para biriktiriyorum ins bakalim ama cok kararsiz kalmisim doktor mesalasinda hangisine karar verim bilmiyorum kendimi teslim edicek doktor iyi olmasini istiyorum sanada bol sanslar dilerim.opuyorumnanaktan

sağol cnm bu sefer eşim ok dedi ama benim hevesim kırıldı ya :gitme:
duyduğuma göre belirli bi süre sora silikonların değiştirilmesi gerekiyormuş:sinifsinif:
bu ne derece doğru?
ben ölene kadar değiştirilmiyecek hep bizle kalacak zannediyordum ya :gitme:
eğer doğruysa vazgeçtim kıı ben mafoldumben

sağol cnm bu sefer eşim ok dedi ama benim hevesim kırıldı ya :gitme:
duyduğuma göre belirli bi süre sora silikonların değiştirilmesi gerekiyormuş:sinifsinif:
bu ne derece doğru?
ben ölene kadar değiştirilmiyecek hep bizle kalacak zannediyordum ya :gitme:
eğer doğruysa vazgeçtim kıı ben mafoldumben

Yok arkadaşlar ööle bişey ben yarın oluyorum doktorum ömürlük bu yeni üretilen silikonlar firma öyle garanti veriyor dedi. Ben de heyecandan ölüyorum yarın yeni memişlerim olacak inşallah bu gece kalpten gitmezsem.kaydirigubbakcemile

Yok arkadaşlar ööle bişey ben yarın oluyorum doktorum ömürlük bu yeni üretilen silikonlar firma öyle garanti veriyor dedi. Ben de heyecandan ölüyorum yarın yeni memişlerim olacak inşallah bu gece kalpten gitmezsem.kaydirigubbakcemile

gerçektenmi canım ya valla morlim yerine geldi
gerçekten garanti veriyorlarmı????

venasıl br garanti bu?
yani yeni silikonlar "ömürlükmü"???
eminmisin?????? emin değilsen sora bozuşuruz ha kaydirigubbakcemile2

ay canim benim sana bol sanslar dilerim ins cok mutlu donersin. seni heyecanla beklecem beni habersiz birakma bende yaptircan ins nasil oldugunu bilmek isterim.hadi ugurlaropuyorumnanaktan

Back