Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ok korkuyorum lutfen bi bakin
- Konu Sahibi alzala
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?25inde ameliyatım tatlım ama tugrul beye olcam kısmetsee:)
meraba dry 01 bende diğer konu başlıkları altında sana yazmıştım.Aylin hanıma olucan sanıyordum neden tuğrul beyden vazgeçtin diye sormuştum.bende tuğrul turanı düşünüyorum.ankaradan gelicem.ankarada olyım diyodum doktor araştırdım ama içimden bir ses tuğrul bey diyor.Bir kere tlf nda görüştüm kendisiyle
Ankaradan istanbula gidip olmak zor geliyodu ama sonuçta bir kere olacak.Sadece ona güvenebilşirim gibi geliyo.Bana 6000 tl den başlıyo dedi.Zam varmı canım ya.Benim annem rahatsız o yüzden erteliyorum ama biran önce olup bu psikolojiden kurtulmak istiyorum aslında.Çünkü tüm hayatımı etkilemeye başladı.annemden sonra en çok kafama taktığım bu.güzel haberlerini bekliyorum.
25inde ameliyatım tatlım ama tugrul beye olcam kısmetsee:)
ins sekerim haberlerini beklicem sana ugurlar dilerim ve basarilar opuyorumnanaktan
bu cumartesi kısmetse meme büyütme ameliyatı olucam. İlk görüşmem Dr. Turan beyle oldu ve kesin kararımı verdim. Başka dr. ile görüşme gereği bile duymadım.içelim: dua edin arkadaşlar..
- 13 Ocak 2010
- 204
- 50
- 298
Ocak son hafta Serdar Eren e ameliyat olucam, randevu ucreti 200 euro, operasyon hersey dahil 7000 euro, hayat boyu bir daha ameiyat olmam gerekmicekmis, degistirme yapilmiyormus 270 cc veya 300cc kas altına gogus altı kesisi ile yuvarlak silikon jel koyulacak ama silikonun detaylarini veya markasini bilmiyorum, ici mavi dısı da beyaz puruzlu gibiydi. benim endisem 270 veya 300 cc ile bedenim ne olucak, su an gogus olcum 85 gogus kafesim 75 cm, yani 10 cm fark AA kup oluyorum, 300 cc pek bi az geldi sizlerin yazısını okuyunca, boyum 1.69, 53 kg yum
Myrasan arkadasım,
oncelikle sen çok para vermişsin çevremde bu fiyata ameliyat olan arkadasım hiç yok ama genede hayırlısı olsun. bence ölçün ideal. 300cc den fazlası yapay durur önemli olan doğal görünmesi, ben 1.75 boyunda ve 56 kiloyum ameliyat öncesi 75 yani A cupdum. şuan B oldum ki bende 300cc var. En fazla C olmasını öneririm yoksa abartılı durur ve ben silikonum diye bağırır :)
ayrıca doktorum 15-20yıl sonra değiştirmen gerekir demişti bana.
oncelikle sen çok para vermişsin çevremde bu fiyata ameliyat olan arkadasım hiç yok ama genede hayırlısı olsun. bence ölçün ideal. 300cc den fazlası yapay durur önemli olan doğal görünmesi, ben 1.75 boyunda ve 56 kiloyum ameliyat öncesi 75 yani A cupdum. şuan B oldum ki bende 300cc var. En fazla C olmasını öneririm yoksa abartılı durur ve ben silikonum diye bağırır :)
ayrıca doktorum 15-20yıl sonra değiştirmen gerekir demişti bana.
- 1 Ağustos 2009
- 829
- 29
- 298
Ocak son hafta Serdar Eren e ameliyat olucam, randevu ucreti 200 euro, operasyon hersey dahil 7000 euro, hayat boyu bir daha ameiyat olmam gerekmicekmis, degistirme yapilmiyormus 270 cc veya 300cc kas altına gogus altı kesisi ile yuvarlak silikon jel koyulacak ama silikonun detaylarini veya markasini bilmiyorum, ici mavi dısı da beyaz puruzlu gibiydi. benim endisem 270 veya 300 cc ile bedenim ne olucak, su an gogus olcum 85 gogus kafesim 75 cm, yani 10 cm fark AA kup oluyorum, 300 cc pek bi az geldi sizlerin yazısını okuyunca, boyum 1.69, 53 kg yum
bence gayet iyi.. doktoruna güweniyosan (en ii sonuclar için) hangisi dogal durursa onu tercih edicektir..protezin büyük olması cok da tercih edilen bişey degil deformasyon daha fazla olabiliyomuş..300cc ideal bnce..genelde türkiyede 350cc nin üstünde pek yapan doktr yok (bildgm kadaryla) yanlız silikon jel kullanması biraz garip suan en son cıkanlar chosive jel bnce bunu bi sorsan iyi olur..7000€ da inanlmaz fazla geldi bana genelde 6000tl den yukarı yapana rastlamadım
merhaba kizlar ben silikon yaptirmak cok istiyorum ama henuz dokturumu bulamadim.bana birini tavsiye ettiler ama yene sizin tavsiyeleriniz benim icin onemlidir.benim memelerim anne olduktan sora cok kuculdu ve ne giysem yakismiyo lutfen yardimci olun benimle tecrubelerinizi paylasin simdiden cok tesekkur ederim.
slm alzala ben almanyadan asya,ne tuhaf ya sen kücük diye dert yaniyosun ben büyük diye .........ben fatih dagdelenin uzman oldugunu ögrendim fakat randevumu iptal ettim.cünki burda 2 hafta sonra ilker manavbasiyla görüsücem yüzyüze hersey konusulacak ve cokta uygunmus fatih beyden ve fatih bey beni muayene edemeden cagiriyordu oda beni süpheye soktu dogrusu .burda ilker beyle anlasip istedigim tarihte istanbul nisantasinda operasyon geciricem :Saruboceq: doktordan memnun kalip kalmadigimida sizlerle paylasicam arkadaslar ama isinde uzman sanirim ünlü dr,u :dance:
ufffffff kizlar yabende olucam ama bunun haram ve gunah oldugu yaziliyo dinimizde nasil olcak bilmiyorum.ama cok istiyorum allahdan korkarim tabi ama ben napicam aranizda bunlari dusunen vami.bilmiyorumkismile
slm alzala tekrar sen büyüttügün icin ve dikkat cekecegi icin günah olabilir diye düsünüyorum ben agri sebebiyle kücültüyorum cünki cok sirt agrisi cekiyorum allahta biliyor icim rahat yanii kiyafet yakismis yakismamis umrumda degil hatta arkadaslarim ve esim bayiliyor gögüslerime ama sagligim icin istemiyorum yaslaninca kamburlasabilirim degilmiiiiiiii benim sebebim bu ya senin ?????????fisfisfis
ufffffff kizlar yabende olucam ama bunun haram ve gunah oldugu yaziliyo dinimizde nasil olcak bilmiyorum.ama cok istiyorum allahdan korkarim tabi ama ben napicam aranizda bunlari dusunen vami.bilmiyorumkismile
Din adamı değilim tabii ama bununla ilgili birkaç yazı okumuştum. Bu yazıda eğer psikolojinizi bozuyorsa ve evlilik yani cinsel hayatınızı etkiliyorsa yaptırmanızda bir problem yok diyorlardı Alzalacığım bence bu konuyu çok dert etme. daha çok bilgisi olan varsa yazsın walla bende bu kadar.bilmiyorumkismile