ok korkuyorum lutfen bi bakin

tabii ki de burdakiler sadece bizim yasadıklarımıza dayanarak yaptıgımz yorumlar en dogru ve kesin olan doktrun söyleyecegii.. opuyorumnanaktan

saolun kizlar bana morel verdiniz doru soyluyosunuz ssheker saol cnm cok tessekur ederim ben internetten bakarim. melda saol hayatim ben yene dokturu dinlerim yabi benden iyi bilir her halde ben sadece sizlerin tecrubelerine cok ihtiyacim var. inanin morelim cok bozuk her defasindasunlari gordukte. cok tesekkur ederim kizlar

son dönemlerde bende o kadar bıkmıştım ki görüntülerinden.. destekli südyenle bile küçücük görnmeleri acayip sinirimi bozuyodu.. :kedi:

ssheker07, Ömer bey size protezi hangi yöntemle kondurmuş acaba? koltukaltı ya da meme altı mı? birde, büyük ya da küçük protez mı tercih ediyor? bunları çok merak ediyorum şuanda doktor seçme aşamasındayım, ama meille böyle detayları yazmıyorlar, benim de muayenelere gitmek fazla zamanım yok.

canım biz meme altı kesisini tercih ettik.. protezin büyük ya da küçüklügü doktora pek baglı degil sonucta gögsün kaldrabliecegi bi miktar war doktor gördükten sonra zaten uygun olanını söylüyor.ama büyük istiyosan doktora belirtirsin o sana olusabilcek riskler warsa onları anlatıyo yani kesinlikle doktorla görüşmen lazım. ömer bayi tawsiye ederim gercekten cok titiz we cok bilgili bi estetik cerrah.. ne zamn yaptrmayı düşünüyosun peki?

Tavsiyeniz için teşekkür ederim.. Ben kararımı verdim, şuanda doktorumu seçmeliyim, birde maddi konuda uygun bir zaman bekliyorum :) umarım uzun sürmez beklemem çünkü aynı şeyi hep düşünmek yoruyor insanı.. o kadar araştırdım ki, kendim doktor olabilirim artık :)

bana göre bu işin en önemli kısmı doktor secimi.. iyi bi doktor sectikten sonra gerisi kolay :hulya:

evet bende oyle dusunuyom iyi bi doktur olmazsa zor olur ben 1 yildi arastiriyorumya kizlar karar verdim yaptiricam ins.

evet bende oyle dusunuyom iyi bi doktur olmazsa zor olur ben 1 yildi arastiriyorumya kizlar karar verdim yaptiricam ins.

kaydirigubbakcemile5 hadi hayrılısı canım doktorla yüzyüze görüşmen cok önemli. hangi doktorlarla görüştün sen?

canim benim fatih beyle ama onu pekte iyi olduguna emin deylim

canım sen iistersen bi de bnm doktorumla görüş istersen istanbul antalya arası calısıyolar.. istersen özelden tlf numarasını atarım sana arayıp bi bilgi alabilirsin? turkbayragi

cok tesekkur ederim hayatim iyi olur sen guveniyosansa iyi olur.evet cnm at nomarani saol aslinda iyi olur bi konussam yoksa dusunmekten cok yoruldum kendine iyi bakzemuszemus

arkadaslar bide bi sorum olucak. bunu yaptiripta esleri razi kalan varmi bazilari silikon memeler soyuk oluyo diyolar yani ben bilmemki ama nasil olur ben dusunuyorumki kendi memen gibi oluyo yalnismi dusunuyorum kizlar bunu yaptiran evli bayanlar varmi esleriniz razi kaliyomu lutfen benimle paylasin saolun kizlar. ben bura yeni katildim bana cok yarimci oluyusunuz. tavsiyelerinize cok ehtiyacim var. biran onc yaptirsam kurtulsam.mafoldumben

KK sitesinin ana sayfasında izsiz göğüs büyütme ile ilgili yazıdan fikir alabilirsiniz. Yine sitenin formundaki blogum da silikonlarla ilgili yazılarım var. Oradan pek çok şeyi öğrenip ona göre de yolunuzu çizebilirsiniz.:lepi:

SLM alzala, benim eşim yaptırma aşamasında en son ikna edebildiğim kişiydi. ancak şu anda en memenun kişi kendisi.soğukluğa gelince bazılarında duydum bu sıkıntıyı ama bende hiç bir sorun olmadı. sanırım fazla büyüklerde oluyormuş. emin ol eşin şimdiye kadar yaptırsaymışız diyecektiralkisalkisalkis
sevgiler

saol canim ins oyle olur tesekkur ederim bu beni cok rahatlatti gercekten esim cok karsi cikiyo. ama ben boyle gorunce sinirlerim bozuluyo hem cok kucukler kendimi boyle cok kotu his ediyorum. ins bende bunu yaptirarim ve normal bi memelere sahib olurum opuyorumnanaktan

kizlar aylin hanimin hic internet stelerinde yokmu ya nasil baka bilirim hangi steden yazarmisiniz mesala fatih beyin yaptigi islemleri var stelerde baska uzmanlarinda var. burada aylin hanimin ismi cok kectiyi icin bende ona yaptirmak isterim lutfen soylermisiniz:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…