• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ok korkuyorum lutfen bi bakin

Geçmiş olsun zehrame.
Şimdi 2 hafta kadar zorluk yaşıcaksın.
Pişman olacaksın
Ah ben ne yaptım diyeceksin.
Sürekli ağlaman da muhtemel.
Bunlar fiziksel ağrıların kadar normal psikolojik sorunlar.
Kendini bırakma hepsi topu topu 2 haftada geçiyor ve çok çok mutlu oluyorsun sonunda.
Gelmiş geçmiş olsun.
Sıkıntıları hep yaz, deneyimlilerle paylaşmak çok işe yarıyor.
Benim 1 ay oldu, herşey çok güzel çok mutluyum eminim sen de olacaksın...

Merhaba Alzala;

Ben de bunu çok düşündüm.
Hatta yaptırdıktan sonra da kafamı çok kurcaladı. (1 ay oldu)
Kesin bir cevabı yok tabi ama bilemiyorum ben şimdi çok mutluyum. Hep eksikliğini hissettim, şimdiyse çok mutluyum ve hep şükrediyorum kavuştuğum için.

mavilim bende pyle ya cok dusunuyorum bilmiyorum nasil olcak dini bakimdan herkes gunah diyor. benimse piskolojik olarak cok kafam karisti napicam ya bunu daha iyi bilen varmi kizlar yazin bana lutfen. yaptirmak cok istiyorum cok opuyorumnanaktan

Din adamı değilim tabii ama bununla ilgili birkaç yazı okumuştum. Bu yazıda eğer psikolojinizi bozuyorsa ve evlilik yani cinsel hayatınızı etkiliyorsa yaptırmanızda bir problem yok diyorlardı Alzalacığım bence bu konuyu çok dert etme. daha çok bilgisi olan varsa yazsın walla bende bu kadar.bilmiyorumkismile

cok tessekkur ederim cnm cvb icin ben yenede arastirib bakicam icim rahat olsun istiyorum. boyle kalmakta istemiyorum opuyorumnanaktan

slm alzala tekrar sen büyüttügün icin ve dikkat cekecegi icin günah olabilir diye düsünüyorum ben agri sebebiyle kücültüyorum cünki cok sirt agrisi cekiyorum allahta biliyor icim rahat yanii kiyafet yakismis yakismamis umrumda degil hatta arkadaslarim ve esim bayiliyor gögüslerime ama sagligim icin istemiyorum yaslaninca kamburlasabilirim degilmiiiiiiii benim sebebim bu ya senin ?????????fisfisfis

benim cnm buki cok kucukler cok ne giysem yakismiyo o yuzden azacikta olsa buyu olmalarini isterim. evvel boyle deyildi kizim olduktan sora cok kuculduler boyle kendimi cok kotu hiss ediyorum opuyorumnanaktan

slm alzala ben almanyadan asya,ne tuhaf ya sen kücük diye dert yaniyosun ben büyük diye .........ben fatih dagdelenin uzman oldugunu ögrendim fakat randevumu iptal ettim.cünki burda 2 hafta sonra ilker manavbasiyla görüsücem yüzyüze hersey konusulacak ve cokta uygunmus fatih beyden ve fatih bey beni muayene edemeden cagiriyordu oda beni süpheye soktu dogrusu .burda ilker beyle anlasip istedigim tarihte istanbul nisantasinda operasyon geciricem :Saruboceq: doktordan memnun kalip kalmadigimida sizlerle paylasicam arkadaslar ama isinde uzman sanirim ünlü dr,u :dance:

sana bol sanslar cnm bende bakicam ya doktor secimminde hala kararsizim sevgiler.:uhm::uhm:

benim cnm buki cok kucukler cok ne giysem yakismiyo o yuzden azacikta olsa buyu olmalarini isterim. evvel boyle deyildi kizim olduktan sora cok kuculduler boyle kendimi cok kotu hiss ediyorum opuyorumnanaktan

himmm oda zor ya hic yokk gibi desene ben biraz olsun isterdimm umarim istedigin gögüslere kavusursunn zemuszemus.bazen aci cekmeden umdugunu bulamiyorsun bizi acili günler bekliyor korkma korkarsan ömür boyu kiyafet giyerken sinir olacaksinn pozitif düsün olurmu canimmopuyorumnanaktan

himmm oda zor ya hic yokk gibi desene ben biraz olsun isterdimm umarim istedigin gögüslere kavusursunn zemuszemus.bazen aci cekmeden umdugunu bulamiyorsun bizi acili günler bekliyor korkma korkarsan ömür boyu kiyafet giyerken sinir olacaksinn pozitif düsün olurmu canimmopuyorumnanaktan

evvet oyle ya ama allahdan hayirlisi ins hepimize bol sanslar kararimi vermisim zaten bakalim bilmiyorumkismilezemuszemus

Merhaba....

Forum konusu doktor tavsiyesi olunca kendi doktorumu önermek istedim. Naci Çelik. Kendisi muayene ücreti almıyor. Olabilecek her ayrıntıyı anlatıyor ve ben söylediklerinin dışında herhangi bir durumla karşılaşmadım. Gerek kendi ekibinin gerekse hastane personelinin hastaya yaklaşımı konusunda çok hassas. Ameliyattan sonra sadece 1 kez ağrı kesici iğne yapıldı. Verdiği ağrı kesicileri kullanma ihtiyacı hissetmedim. Sadece göğüslerdeki gerginlik rahatsız etti beni. 4.günden sonrada hızla indiler. 7. gün araba kullanmaya başladım. Drenlerim yoktu ameliyat sonrasında. Bazı doktorların çok sıkı bandaj yaptığını duydum. Uyandığımda özel bir sütyen giydirilmişti. Tek bir görüşmeden sonra ameliyat tarihime karar verdim ki ben çok pimpirikliyim. Ayrıca muayene sırasında 3 boyutlu fotoğraflarla çalışma yapmadım. Nasıl bir sonuç istediğimi belirttim ve kendisine güvendim. Sonuçtan çok memnunum. Sonucu gören 3 arkadaşım kendisinden randevu aldı bile. Doktorunuza güvenmeniz çok önemli. Naci Bey den önce ve sonra başkabir doktorla görüşmedim ancak son 2 yıldır doktor arayışındaydım. Seçimimden dolayı çok mutluyum. Her ne kadar onlara katılmasamda arkadaşlarım duruşumun bile değiştiğini söylüyor. Eğer gerçekten istiyorsanız iş sadece karar vermekte...

Merhaba....

Forum konusu doktor tavsiyesi olunca kendi doktorumu önermek istedim. Naci Çelik. Kendisi muayene ücreti almıyor. Olabilecek her ayrıntıyı anlatıyor ve ben söylediklerinin dışında herhangi bir durumla karşılaşmadım. Gerek kendi ekibinin gerekse hastane personelinin hastaya yaklaşımı konusunda çok hassas. Ameliyattan sonra sadece 1 kez ağrı kesici iğne yapıldı. Verdiği ağrı kesicileri kullanma ihtiyacı hissetmedim. Sadece göğüslerdeki gerginlik rahatsız etti beni. 4.günden sonrada hızla indiler. 7. gün araba kullanmaya başladım. Drenlerim yoktu ameliyat sonrasında. Bazı doktorların çok sıkı bandaj yaptığını duydum. Uyandığımda özel bir sütyen giydirilmişti. Tek bir görüşmeden sonra ameliyat tarihime karar verdim ki ben çok pimpirikliyim. Ayrıca muayene sırasında 3 boyutlu fotoğraflarla çalışma yapmadım. Nasıl bir sonuç istediğimi belirttim ve kendisine güvendim. Sonuçtan çok memnunum. Sonucu gören 3 arkadaşım kendisinden randevu aldı bile. Doktorunuza güvenmeniz çok önemli. Naci Bey den önce ve sonra başkabir doktorla görüşmedim ancak son 2 yıldır doktor arayışındaydım. Seçimimden dolayı çok mutluyum. Her ne kadar onlara katılmasamda arkadaşlarım duruşumun bile değiştiğini söylüyor. Eğer gerçekten istiyorsanız iş sadece karar vermekte...
mrb cnm ama aylin hanimida iyi diyollar valla cok kararsiz kaldim hangisi olsun benim icin onemli olan doktor iyi olsun tabi kendimi teslim edicem sonucta bakalim ins hayirlisi tavsiyen icin saol.:bilmiyorumkismileopuyorumnanaktan

hiç korkma ben de evli ve 2 çocuklu bir anneyim senin yaşadığın bütün süreci bende yaşadım on gün önce mükemmel bir doktorla tanıştım ve hiç düşünmeden tanıştığım hafta göğüs büyütme ve liposuction operasyonu geçirdim mutluluğumun ve özgüvenimin tarifini sana anlatamam bunu yaşamalısın hiç korkulacak bir şey olmadığını inan göreceksin ama bunun için gerçekten iyi bir seçim yapman gerekir

ben sana kendi doktorumu tüm samimiyetimle tavsiye ediyorum hiç vakit kaybetmemelisin

Opr. Dr. Orhan Murat Özdemir
ArtPlast Estetik Cerrahi Kliniği Uğur Mumcu Cd 14/3 GOP/Çankaya 448 2361 - 448 236

Korkmanıza hiç gerek yok ben 20 yaşında oldum. Zaten anestezi altında yapılıo bir iğneyle uyuyorsunuz uyandığınızda yeni göğüslerinize kavuşmuş oluosunuz dikişler alınana kadar ağrılı ve zor bir süreç yaşanıo dikişlerin alındığı günden itibaren istediğiniz şekilde uyuyabilio rahat rahat hareket edebiliosunuz.

hiç korkma ben de evli ve 2 çocuklu bir anneyim senin yaşadığın bütün süreci bende yaşadım on gün önce mükemmel bir doktorla tanıştım ve hiç düşünmeden tanıştığım hafta göğüs büyütme ve liposuction operasyonu geçirdim mutluluğumun ve özgüvenimin tarifini sana anlatamam bunu yaşamalısın hiç korkulacak bir şey olmadığını inan göreceksin ama bunun için gerçekten iyi bir seçim yapman gerekir

ben sana kendi doktorumu tüm samimiyetimle tavsiye ediyorum hiç vakit kaybetmemelisin

Opr. Dr. Orhan Murat Özdemir
ArtPlast Estetik Cerrahi Kliniği Uğur Mumcu Cd 14/3 GOP/Çankaya 448 2361 - 448 236

tesekkur ederim cnm saol tavsiyen icin ins biran once yaptirarim biter bu hasret.opuyorumnanaktan

Korkmanıza hiç gerek yok ben 20 yaşında oldum. Zaten anestezi altında yapılıo bir iğneyle uyuyorsunuz uyandığınızda yeni göğüslerinize kavuşmuş oluosunuz dikişler alınana kadar ağrılı ve zor bir süreç yaşanıo dikişlerin alındığı günden itibaren istediğiniz şekilde uyuyabilio rahat rahat hareket edebiliosunuz.

saol canim insallah oyle olur benim icin dua edin cok az kaldi yaptiricam.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Back