Ve halen bütün sükunetimle diyorum ki dilerim siz yaşamazsınız aynı şeyi onca otoritenize ve ciddiyetinize rağmen....
Bir kadının hemcinsi için bunu düşünmesi ne kadar acı bir şey.
Bunu biz kendimize yaparsak erkekler neler yapmaz...
Sevgiler size...
canım hemcinslerimin yazdıkları adamın yaptıklarından daha çok şok etti beni..hiçbir şey demiyorum. umarım kimsenin başına gelmez.kız konuya açtığına pişman oldu . nerdeyse kuyruk sallayan kadın.. fotoyu yemeği teklif eden namuslu oldu
kız konuya açtığına pişman oldu . nerdeyse kuyruk sallayan kadın.. fotoyu yemeği teklif eden namuslu oldu
kisi herkesi kendi gibi sanarmiskendin yazdın canım yanı böyle açık sözlü ol saklama bişeyleri bişeyleri saklıyosun kusura bakma seni tanımam ama yazında çok eksiklikler var sende tamamladın bu yazınla alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Çok özür dileyerek yazınızın çok incitici olduğunu belirtmek istiyorum. Arkadaşın sinirleri zaten bozuk belli.
cnm üzme kendini benimde başıma gelmişti böylebir durum kimsenin namusu kimseyi ilgilendirmez sen kendini biliyorsun zaten böyle bir durumu eşine anlat o sapık ruhlu işyerinde ceza alacaktır acısını senden çıkartmaya felan kalkar ben merak ediyorum o adam evli mi
hesaplarından kontrol ettim. medeni durumu bekar yazıyor.
Sende ona bir mail at....kocanin fotolarinla....
Yemege gideriz elbet...ama esim gelmeden olmaz...bogazimdan gecmez vallaha...durun önce bir ona haber vereyim üc kisi gideriz...esim size cok güzel vakit gecirtir, anlarsiniz ya..:mymeka:..diyede yaz altina....:hulya:
Bu arada yok üstümmüs altimmis beni ilgilendirmez bu konularda....kesinliklede sessiz kalmam.....böyle irz düsmanlarina aninda göstereceksin cirkefligni....susmandan bile faydalanip aslinda istiyorda naza cekiyor diye kendine pay cikartiyorlar....lmaz:
canım asıl sen terbiyeni takın kendin yazdın bunları senin yapman gereken sey önce esine söylemendi nereye kadar örteceksin eşin başkasından duysa neolacak ben olsam eşime direk söylerim alnım açık kımseden korkum yok derdim bazı yazıların okadar çelişkili ki anlatamıyosun bazı seyleri sen kendini ne zannediyosan bizde kendimizi o zannediyoruz eşinden korkuyosun gibi geldi bana bu benim kendi fikrim konu açtın fikir istiyosun alsana fikir naniknanik naniknanik naniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?