• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ok geiriyorum, ok kzgnm....

Ve halen bütün sükunetimle diyorum ki dilerim siz yaşamazsınız aynı şeyi onca otoritenize ve ciddiyetinize rağmen....

Bir kadının hemcinsi için bunu düşünmesi ne kadar acı bir şey.
Bunu biz kendimize yaparsak erkekler neler yapmaz...
Sevgiler size...

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

kız konuya açtığına pişman oldu . nerdeyse kuyruk sallayan kadın.. fotoyu yemeği teklif eden namuslu oldu
canım hemcinslerimin yazdıkları adamın yaptıklarından daha çok şok etti beni..hiçbir şey demiyorum. umarım kimsenin başına gelmez.

kendin yazdın canım yanı böyle açık sözlü ol saklama bişeyleri bişeyleri saklıyosun kusura bakma seni tanımam ama yazında çok eksiklikler var sende tamamladın bu yazınla alkisalkisalkis alkisalkisalkis
kisi herkesi kendi gibi sanarmis:kahve:

Çok özür dileyerek yazınızın çok incitici olduğunu belirtmek istiyorum. Arkadaşın sinirleri zaten bozuk belli.

pardon neden özür diliyorsunuzşakkıdı

Kusura bakmayın rahatsız ediyorum hepinizi,keyiflice seviyenizi bozun ,
birbirinize güzel iltifatlar edin,serbest nasıl olsa,
bizler uyarımızı yazarız,anlayan anlar,
anlamayan devam eder...
hadi kolay gelsin hepinize,buyrun lütfen devam edin....

Çünkü bana dönüp sanane diyecek sandım. Deseydi alacağı cevap için şimdiden özür diledim. Bu arada konu sahibi arkadaşım eşine anlat muhakkak

evet akşam evde söyleyeceğim. iş yerini arayıp bu konu yüzünden eve kadar canının sıkılmasını istemiyorum. eşim benim nasıl bir insan olduğumu biliyor allaha şükür kimseden bir korkum yok,
benkiii yolda tacize uğrayıp adamın kafasına yaran benn, nelerle itham ediliyorum......ama tanımadıkları için birşey demeye lüzum görmüyorum artık.

cnm üzme kendini benimde başıma gelmişti böylebir durum kimsenin namusu kimseyi ilgilendirmez sen kendini biliyorsun zaten böyle bir durumu eşine anlat o sapık ruhlu işyerinde ceza alacaktır acısını senden çıkartmaya felan kalkar ben merak ediyorum o adam evli mi

oooohaaaaaaaaaa
insanlar uçkur davasına ne yapacağını şaşırmış
bu kadar da olmaz

Bence yapılabilecek en güzel şeyleri yaptın. Elinden fazlası gelemez zaten .Eşine de anlattın mı tamam. Geçmiş olsun

ay insanlar artık ne kadar rahat
aleni bi şekilde mail atabiliyo
bence sen o mali onun üstüne forward la canım
terbiyesiz

kadının düşmanı kadın işte gene görülüyor.ya kız derdini anlatmış, nasıl hemen kalıplaşmış fikirler söylüyorsunuz. kadın kuyruk sallamazsa erkek bakmaz , pas vermez. yani kadın hem suçlu hem mağdur. pes diyorum hiç bir şey demiyorum.herkes kendine baksın, kimin başına ne geleceği hiç belli olmaz şu hayatta.
konu sahibi arkadaşım sen de çok iyi yapmışsın.adama haddini bildirirler umarım.eşine de söyle mutlaka. sana güveniyorsa sorun yok zaten.umarım bir daha yaşamazsın canım.

cnm üzme kendini benimde başıma gelmişti böylebir durum kimsenin namusu kimseyi ilgilendirmez sen kendini biliyorsun zaten böyle bir durumu eşine anlat o sapık ruhlu işyerinde ceza alacaktır acısını senden çıkartmaya felan kalkar ben merak ediyorum o adam evli mi

hesaplarından kontrol ettim. medeni durumu bekar yazıyor.

Böyle bir tacize uğradıysan gerekeni yaparsınki yapmışsın
Kocamada akşam anlatıcım diyosun
İsteyen inanır isteyende inanmaz..
niye bu kadar kasılıyosunuzki!

Kurumsal firmalarda bu tip şeyler olmaz yani maillr kontrol edilir
kimse cesaret edemez....Orda mantıksızlık var.....

Şahsi görüşümü söylicem banada pek inandırıcı gelmedi açıkçası..

http://www.kadinlarkulubu.com/is-kariyer/316409-kafam-cok-karisik.html
Birde çok rahatsızsanız yeni bir iş teklifi gelmiş onu değerlendirin derim.

oldukça zor bir durum.
gmy bldirmekle en güselini yapmışsın cnm.onlar ne yapılması gerektiğini bilir.
bu tip işyerlerinde bu durum çok güsel.tüm mailler kontrol altında. keşke her işyerinde bu böle olsa.
maalesef bnm işyerimdede bir müdür böle bişey yaptı. mailler tlflar falan sürekli kızı rahatsız etti.
gerekli kişiye bildirmek kar etmedi. en sonunda adamı dövdü kızın yakınları.15 gün rapor aldı. akıllanmışmıdır,sanmıyorum. en azından o kıza bidaha yaklaşamayacak.
keşke bu tip insanları durdurabilecek kesin çözümler olsada,bidaha yapmaya cesaret edemeseler.
tekrar geçmiş olsun cnm.ancak eşinle paylaşmanda fayda var diye düşünüyorum...

geçmiş olsun inşallah bi sonuç alabilirsin oda sadece biuyarıyla kurtulmaz bence işten çıkarılması lazım böylece nasıl bi hata yaptıgının dahada bilincine varır

Sende ona bir mail at....kocanin fotolarinla....:delphin:

Yemege gideriz elbet...ama esim gelmeden olmaz...bogazimdan gecmez vallaha...durun önce bir ona haber vereyim üc kisi gideriz...esim size cok güzel vakit gecirtir, anlarsiniz ya..:mymeka:..diyede yaz altina....:hulya:

Bu arada yok üstümmüs altimmis beni ilgilendirmez bu konularda....kesinliklede sessiz kalmam.....böyle irz düsmanlarina aninda göstereceksin cirkefligni....susmandan bile faydalanip aslinda istiyorda naza cekiyor diye kendine pay cikartiyorlar....:olmaz:

Bu sözün üstüne daha ne denilebilir ki ? :lepi::lepi:
Sende eşinle beraber yemek davetine geleceğinizi söyle lülülülülülü
Fotoğrafını çekmekle eline ne geçmiş hayret :utangac:
Ne o öyle taciz eder gibi, fotoğraf çekmekler falan laelaelaelaelae
Sen en iyisi Gülsümün dediğini yap vallahi iyi fikir a.sa.sa.s

canım asıl sen terbiyeni takın kendin yazdın bunları senin yapman gereken sey önce esine söylemendi nereye kadar örteceksin eşin başkasından duysa neolacak ben olsam eşime direk söylerim alnım açık kımseden korkum yok derdim bazı yazıların okadar çelişkili ki anlatamıyosun bazı seyleri sen kendini ne zannediyosan bizde kendimizi o zannediyoruz eşinden korkuyosun gibi geldi bana bu benim kendi fikrim konu açtın fikir istiyosun alsana fikir naniknanik naniknanik naniknanik

Olay daha bugün olmuş, telefonda mı anlatsın yahu?
Şimdi bu kadıncağızın anlattığında inanılmayacak ne var? Ben işyerinin nasıl bir yer olduğunu tahmin ediyorum, ama kendisi vermek istemediği için kişisel bilgi olduğu için bahsedemiyorum.
Sadece şunu söyleyebilirm; bu tarz bir işyerinde iseniz :
1. Sizin direk amiriniz olmayan ama sizden üst yöneticiler vardır. Ve üstünüz gözüyle bakmak zorundasınızdır.
2. Mailleşmeler resmidir, o mail adresini size şirket vermiştir. Mail adresleri belli bir formatta belirlendiğinden adını bildiğiniz kişinin mail adresini de öğrenmiş olurusunuz. Kimsenin kimsye mail adresi vermesi gerekmez.
3. Elbetteki bu tür ilişkiler yasaktır.
4. Eğer merkez binada çalışıyorsanız ve iyi bir pozisyondaysanız genel müdür yardımcısı ile bu tür bir konuyu doğrudan görüşecek kadar yakın çalışıyor olmanız çok normaldir. Günde sekiz kere toplantı yapmak zorunda olduğunuz adama böyle bir sorunu da açabilirsiniz.
5. Elbetteki gmy bu tavrı benimser, işi örtmezlerse iş davalık olabilir; firma kendi çıkarı için bunu en hafif şekilde atlatmak ister ve şikayetçi çalışanı o toplantıya çağırmaz, rezalet çıkmasın diye. Dolayısıyla tacize uğrayan tarafı sakinleştirecek ama olayı da ört bas edecek çözümü seçmesi normal.
6. Her yerde her ortamda olduğu gibi tüm işyerlerinde de kadın kuyruk sallmasa da tacizde bulunacka sapkın şerefsizler var.
Dolayısıyla, hanfendinin anlattığında hiç inanılmayacak birşey yok bence. Arkadaşlar birbirimizin ortamları hakkında fazla fikir sahibi değilsek yargılamadan, hele hele namusa dil uzatmadan önce iki kere düşünün.

Back