• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ok geiriyorum, ok kzgnm....

Sende ona bir mail at....kocanin fotolarinla....:delphin:

Yemege gideriz elbet...ama esim gelmeden olmaz...bogazimdan gecmez vallaha...durun önce bir ona haber vereyim üc kisi gideriz...esim size cok güzel vakit gecirtir, anlarsiniz ya..:mymeka:..diyede yaz altina....:hulya:

Bu arada yok üstümmüs altimmis beni ilgilendirmez bu konularda....kesinliklede sessiz kalmam.....böyle irz düsmanlarina aninda göstereceksin cirkefligni....susmandan bile faydalanip aslinda istiyorda naza cekiyor diye kendine pay cikartiyorlar....:olmaz:

süpersınn yaaaaaaaaaaaa:lepi:sırnaşık şey

Ben de diyecektim daha üstüne mail at diye. Ne olur ne olmaz çıktısını al mailin. Adam da hem aptal hem sapık sanırım. He allahım mail atmış o kadar güveniyor kendine.

Vay şerefsiz.:mymeka:

Hiiiiç muhatap olma.Sonra adam sanır kendini.Çok üzgünüm çoook

beni aradı birde aptall aptall herif. attığı maili genel müdür yardımcıma forward ettim. altına ilgilerinizi rica ederim yazdım.
kötükedihüso
is yerınde teklıf maıllerı yasakmı yanı genel mudur ne yapabılırkı
yanlıs anlamayın ama merak ettım sadece
bu şahsı bı konu degılmıdır yada oyle olmuyomudur?CADIARZU..

arkadaşlar, geçenlerde iş yemeği vardı, diğer bölümlerdende gelenler olmuştu, yemekte tanıştığım biri gizlice fotoğraflarımı çekmiş, bana mail atmış fotoğraflarımı ve beni yemeğe davet ediyormuş beraber hoşça vakit geçirebiliriz demiş. :oklava: :oklava:
bu adam benim üstüm ve evli olduğumu biliyor ben şimdi ona ne cevap yazacağım. onu şu anda öldürmek geçiyor içimden.

adam diğer bölümlerden gelmiş sanırım onu anlatmaya çalıştınız, o yüzden yeni tanıştınız...
o zaman nasıl üstünüz oluyor...
bişeyler eksik yine...
:1ninca::1ninca:

yemekte tanıştığınız biri... ama üstünüz...
üstünüzle mi yeni tanıştınız?
resminizi nasıl çekti ben anlamadım... ilginç...

8000 kişilik bir yerde çalışıyorum kademe olarak benden üst pozisyonda. ama farklı binalarda çalşıyoruz. kaynaşmak adına 300 kişilik bir yemek organizasyonu vardı açıklama yeterli geldimi acaba?

is yerınde teklıf maıllerı yasakmı yanı genel mudur ne yapabılırkı
yanlıs anlamayın ama merak ettım sadece
bu şahsı bı konu degılmıdır yada oyle olmuyomudur?CADIARZU..
evet çalıştığım kurumda bu tarz ilişkiler yasaktır ve kovulma sebebidir, iş dışında mailleşmedede uyarı alrsnız.

hhhımmmm şerefsizzzzz sen onun mail adresini göndersene duygu yüklü cümlelerimizi onada gönderelim... ayyy sinir oldum hem evli olduğunuzu biliyo hemde böle mail atıyoooo o evli mi evliyse eğer sizde eşinizin fotolarını onun aeşine gönderip 4'lü yemeğe çıkın

ış yerinde teklif yasak olmasa bile karşı tarafın gizlice fotoğraflarını çekmek , evli olduğunu bile bile çıkma teklif etmek ahlaksızlıktır. Ayrıca madem öyle bir derdin var evli olduğunu da bilmiyorsun. ılk önce tanırsın karşındakini ölçersin ondan sonra teklif edersin.

8000 kişilik bir yerde çalışıyorum kademe olarak benden üst pozisyonda. ama farklı binalarda çalşıyoruz. kaynaşmak adına 300 kişilik bir yemek organizasyonu vardı açıklama yeterli geldimi acaba?

gelmedi...
benim üstüm benim bağlı bulunduğum kişidir... bilmem neredeki adam için bu adam benim üstüm tabirini kullanmam.. neyse...
hadi diyelim dediğiniz gibi.. 8000 kişilik şirkette herkes herkesin adını bilmez... tanıştınız... adam adınızı soyadınızı öğrendi... mail adresinize ulaştı... telefonunuzu aldı...
300 kişinin olduğu yemekte fotoğraflarınızı çekti... yani bu kadar uğraştı size ilgisini belli etmek için...
tam netleştiremedim durumu kafamda... neyse mühim değil...
ama bir şey var... bu adam çok dolanbaçlı yollardan gidiyor sonuca... nasıl üstünüz olmuş... belki de müdürdür... yazık pratik zeka sıfır adamda...

gmy beni odasına çağırdı, hiçbir şekilde cevap verme iş yerinde bu tarz tartışmalara girme, ben insan kaynaklarına haber verdim, akşam onuda alıp genel müdürlük binasında toplantı yapacağız senin gelmene gerek yok, gerekeni yapacağız dedi. alkisalkisalkis
görsün şimdi dünyanın kaç bucak olduğunu. eşime söylesemmi acaba, ben adamla yeni tanıştım ama adam bana o gün yemekte eşimin adını verdiğimde eşini tanıyorum demişti.CADIARZU

Ay ne kadar çirkin bir durum,
sizin evli olduğunuzu bile bile ,sizi yemeğe
davet etmesi...bence muhatap olmayın,
sizin vereceğiniz cevap,onu önemsediğiniz anlamına gelir bence..
yokmuş gibi davranın,üssünüz olsun,ne olursa olsun,
bulunduğu mevki,bu terbiyesizliği yapmasını mı gerektiriyor,böyle bir
lüksünün olmadığını bilmesi lazım...bilmiyorsa da
eşiniz onu yemeğe davet etsin,öğrenir o zaman...

gelmedi...
benim üstüm benim bağlı bulunduğum kişidir... bilmem neredeki adam için bu adam benim üstüm tabirini kullanmam.. neyse...
hadi diyelim dediğiniz gibi.. 8000 kişilik şirkette herkes herkesin adını bilmez... tanıştınız... adam adınızı soyadınızı öğrendi... mail adresinize ulaştı... telefonunuzu aldı...
300 kişinin olduğu yemekte fotoğraflarınızı çekti... yani bu kadar uğraştı size ilgisini belli etmek için...
tam netleştiremedim durumu kafamda... neyse mühim değil...
ama bir şey var... bu adam çok dolanbaçlı yollardan gidiyor sonuca... nasıl üstünüz olmuş... belki de müdürdür... yazık pratik zeka sıfır adamda...
bakın zaten çok gerildim bu olaydan dolayı, olayları tam net yazamıyor olabilirim şu anda. ama şunu bilinki çok gereksiz insanlar çok önemli yerlere gelebiliyorlar. ben krediciyim bir nevi bütün kredicilerin toplandığı bir yemekti bu.

allaa allla biraz entirika sezdım bu işten...
neyse madem yaptı uğraşma ne halı varsa görsün seni kazanacağını boyle sanıyor belllıkı ama onu yanılt eşinlede paylaş.

toplu bir yemek olduguna göre o resim karelerinde muhakkak birileride vardır.ne biliyim işte yanınızda oturan kişide girmiştir resim karesine..hem tek sizi cekmiş olsa bile size ne gibi bir zarar verebilirki.normal bir resim sonucta birsey olamaz.haberiniz yokken cekildigine göre bu resimlerdende belli olur zaten..siz yinede eşinize anlatın bu durumu.adam işi ilerletip telefonla falan rahatsızda edebilir zamanla cünkü

patronuna göster resimleri ve mailleri
özel hayat sızmak... gizlice fotoğraf çekme şikaytte bile bulunabilrsin cnm

Back