• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ok geiriyorum, ok kzgnm....

Aşağılık adaaaam şerefsizz :oklava:

Böylelerini sokakta sallandırcan bi tane bak bi daha yapan oluyor mu kötükedihüso

Bence o adama bi mail at de ki eğer ısrar edersen yemin olsun herkese seni söyler rezil ederim dee kötükedihüso
Zaten rezil de herkes görsün işte ne olduğunu :delphin:

Ay bide evli kadına yaniii bu yapılır mı yaaaaaaaa :mymeka:

Ay ben sakin olamadım seni nasıl sakinleştircemmm böyle bana bişiler oluyo :bbo:

özel şirketlerdeki işleyişi,seminer-yemek-eğitim ortamını bilen biri olarak nasıl bir ortam olduğunu anlıyorum:lepi:
genelde mail adresleri toplu olarak verildiği için @ den sonrası da bellidir zaten dolayısı ile çok normal..çok çok hemde.
zaten bu tarz yerlerde tüm bilgilendirme,haberleşme, mail yoluyla olur mantık bu..
mailli saklaman da en güzeli,neticede onun pc den çıkmış.
şu durumda yapacağın şey belli canım haber beklemek.
ha şu var senden üst birimde olduğu için kendini müdafaa etmesi kuvvetle muhtemel.
eşine anlatma konusuna gelince bilemiyorum ne kadar doğru bu..aşağı tükürsen sakal,yukarı tükürsen bıyık..

bence birde şöyle bir mantık var
nasıl olsa eşine söylemez,şimdi söylese eşinin başı derde girer diye düşünür vs o yüzden söylemez diye düşünür bazıları

arkadaşlar ben bu konuyu kapattırıyorum. çok yanlış yerlere çekti bazı arkadaşlar neler olur bilmiyorum ama yarın özelden bildiririm merak edenler için. herkese teşekkür ediyorum.

merhaba ben eşimle evlenmeden önce arkadaşı bana asılmıştı telefonda saçma sapan şeyler söylemişti ben hemen anlatmıştım eşim bana inandı ona sordu neden böyle yaptın diye bir kız için arkadaşlığımızı bozucan boşver dedi kavga gürültü koptu şuan 5 yıldır konuşmuyorlar ama sonuç ben kimseye kuyruk sallamadım bana asılda demedim o adamın kendi şerefsizliğinden kaynaklanıyor.

sanada tavsiyem eşine söyle sonradan öğrenirse (ki bu daha kötü olur) daha büyük kavgalar çıkar. senin suçun yok erkr milleti her kadını potansiyel olarak görüyor..

:uhm: Şimdi adam takıntılı çıkıp sarmasın sana kötükedihüso
TÜmünü okuyamadım ama eşine söylemen doğru olur diye düşünüyorum vereliniortak
Geçmiş olsun arakadaşım

ya kız derdını anlatmıs bıde burdakı bazı arkadaslar kıza ıkıncı bı sok yaratmıs.nerdeyde kıza hakettın dıyceksınız .ayıp ya arkadalar.tamam bazern uydurma konular oluyorda kızcagız bı suru acıklama yapmısken hala kuyruk salladıya getırmıssınız,yok burda celıskı var,surda var,herkez herseyı acıklayamabılır sızden ıstedıgı bu tur bır durumda ne yaparsınız dıye fıkır ıstemıs.calıstıgı yerı ,tlf ayakkabı numarasını da sorsaydınız ınanmak ıcın.konuyu okurken adamdan cok burda derının ıtham edılmesıne kızdım .hepımız kadınız ve bu tur tacızlere her yerde maruz kalabılırız.bu sekılde ıtham eden arkadaslar sız hıcmı tacıze ugrmadınız.otobuste ,yolda vs. o zamanlarda da sızmı kuyruk salladınızkı sızı tacız ettıler. tabıkı hayır sız yolda yururken manyagın bırı sızı tacız edıyor sızın sucunuz ne burda. bu arkasımıza bu kadar yanlıs bır tutum sergılekle ayıp etıınız yanı.
arkadasım medenı cesaretınden dolayı tebrık edıyorum.hayata karsı durusunu hıc bozma.
dılerım bıdaha yasamazsın bu tur seyler.

ayyyyyyyyy kadın, kadına destek olmuyorda köstek oluyor
kadın ,kadının halinden anlamıyor
erkekler mi anlayacak

evet adama kuyruk salladım göz kırptım, o yüzden yaptı. bizim toplumda o kadar temiz bir toplumdurki, erkekler kesinlikle taciz etmez. kadınlar mutlaka birşey yapmıştır.

bu cevabı yazdığınız üyenin msjı silinmiş sanırım o yüzden sizin ona verdiğiniz cevabı alıntı yaparak yorum yazıyorum.malesef ülkemizde hala kadın kuyruk sallamazsa adam cesaret edemez gibi düşünen cahil insanlar var ve sırf bu cahil insanların düşünceleri yüzünden bi çok kadın tacize uğradığında susmayı tercih ediyo.yazık ya çok yazık kadın kadına bunu diyebiliyosa gerçekten çok yazık

evet akşam evde söyleyeceğim. iş yerini arayıp bu konu yüzünden eve kadar canının sıkılmasını istemiyorum. eşim benim nasıl bir insan olduğumu biliyor allaha şükür kimseden bir korkum yok,
benkiii yolda tacize uğrayıp adamın kafasına yaran benn, nelerle itham ediliyorum......ama tanımadıkları için birşey demeye lüzum görmüyorum artık.

tatlım üzme kendini artık sen gerekeni yapmışsın eşine de sakince anlat umarım bir daha böyle bir şey yaşamazsın geçmiş olsun

hiç umursama eğer üstüne gelirse arkadaşım sana kafayı takarsa sen kabul etmediğin için seni işten çıkartmaz ama süründürme politikaları meşhurdur..
yani rededilir ve üstün olduğundan konuşacağını düşünerek senin işten çıkman için hemde kendi isteğinle olmuş olacak bu durum zorlayabilir.
senin yerinde olsam şunu yapardım..eşlere bişey söylenmez adamın başı belaya girmesin diye ama eşine durumu anlatmalısın...
eğer kötü birşey olursa emin ol eşinin kafası karışabilir...
Allah bu adamları bildiği gibi yapsın..kaç kişi kaç bayan bu şekilde işten çıkmak zorunda kalıyor..
ben her zamn şunu diyorum..
eğer bir bayan o...u ise neden sabahın köründe kalksın saçı başı makyajı ile uğraşsın sabah trafiğine süzülsün de bir de işyerinde bu adamların çilesini çeksin çalışayım diye anammm o...ise bu kadın bunları neden yapsınki de bu kadınlara dirlik düzenlik vermiyorlar...o...olan sabah uykusunu alır görüşmelerini yapar dimi o işi yapanda bellidir..sakın bunu kendin taşıma eşine anlat derim..haberi olsun vaktinde...

yorumlarının hastasıyım piyanomm :hulya:

Back