ok geiriyorum, ok kzgnm....

bu tarz şeyler olabiliyor,ama bu biraz karışık geldi bana.arkadaş,ilk yazdığı mesajda yeni tanıştık diyor.sonra daha önce tanışıyorduk,eşimi de tanıyor diyor.bilmiyorum.karışık biraz

eşim benden önce bu şirkette çalışıyordu, o zaman ben burda yoktum. eşimi ordan tanıyor adam. yemekte sohbet ederken tanıyorum eşini dedi. ben eskiden tanıyorum gibi birşeymi dedim? hatırlamıyorum belkide sinirden alelacele yanlış yazdım.

Bazen bu tür olaylara kadınlar dahi inanmıyor. eee insan bu şekilde sorgulanınca da saklamayı ve tacize katlanabildiği kadar katlanmayı seçiyor.

Gerçekten doğru yazmışsın... Bu tür olaylara hemcinsin bile inanmazken insan söyleme korkuyo sonra acaba benmi suçlu olurum bu durumda boşver sessiz kalayım boynumu bükeyim kendi kendine kapanır vs.. Eşine bile söyleyemez saklar acaba benimi suçlu bulur bu olayla filan diye... off off kadın olmak zor zanaat

senin adına çok sevindim canım....

eşinin midsini bulandırmak adına söylememen belki doğru olur ama.....

ben aynı durumda kalsam sonucu ne olursa olsun eşime söylerdim....

Burda bazı yalanlar okuyoruz tamam ama her olayada yalan söylüyorsun diyerek karşıdaki insana şizofren gibi davranmak ne kadar doğru?
Garip yani bazı kişiler. Biri bi laf atıyor sonra bi kaç kişide bilmeden bende onun düşüncesini savunayım gibilerinden arkasından gidiyor ama birşeyden haberi olmadan yani laf olsun torba dolsun misali.
Bazı kişiler yüzünden insan buraya derdini yazamıcak bile baksanıza.

Sorun şimdilik hallolmuş, açıkca müdürlerin tamamdır biz hallederiz şeklinde, sanki her dakika bu tarz taciz olaylarıyla karşılaşıyorlarmış gibi, olayı sıradanlaştırmaları bana da tuhaf geldi..(bu durumun sizle alakası yok tabii)

Aslında çok büyük bir olay bu..Heleki kurumsal bir firmada..

Belki de örtbas edilmek istendi..

Pardon ya size mail atmış kendi cebinden çekmiş fotoları, ay karıştırdım...

Son düzenleme:
evet adama kuyruk salladım göz kırptım, o yüzden yaptı. bizim toplumda o kadar temiz bir toplumdurki, erkekler kesinlikle taciz etmez. kadınlar mutlaka birşey yapmıştır.

yok valla ediyolar ben gördüm inanın sapık ruhlular epeyce var aralarında

derdine gelincede hazır çağırmış al kocanı ve bir iki kişiyide al yanına git davete

mümkünse ayı gibi yiyen birileri olsun
valla bida nah çağırır yemeği bırak kantine bile çağırmaz sapık

benzer olay benimde başımdan geçti... amirim özlü duygulu mesajlar atmıştı birgün...deliye döndüm ...direk kendini bulup sordum ''bu nedir'' diye...bakayım deyip agörmek istedi...masum duruyordu benim öfkeli bakışlarımıa karşın...aferdersin yanlışlıkla sana atmışım dedi...bu arada ben de evliyim oda...ve biliyor evli olduğumu...peki dedim insanlık hali...ama yinede temkinli ve dikkatli durdum ona karşı... 1 hfta 10 gün sonra yine benzer bir aşk mesajı ....ama bu yanlışlık olamazdı ,çünkü diikatim sayesinde ve arkadaşlarımdan aldığımm uyarılarla benimle ilgilendiğini ve takibinde olduğumu hissetmiştim ...bu kez iyice delirmiş olarak apar topar deli fişek gibi çıktım odasına ,kapıyı bile çalmadım masaında oturuyordu bağırmaya başladım ''bu ne bu ne cvp ver bu ne'' diye yüzü attı ....ben bağırarak söylenmeye devam ediyordum ki,herkes kapıya toplanmış....onda ses bile yok! sonra hemen gerekli en üst merciye çıkıp orada da tepkimi aynı şekilde söyledim....gereken yapılacak dendi... yaklaşık 1-1-5 ay sonra ben işten çıkarıldım ...ama asla pişman değilim ..yine olsa yine yine yapardım.... bu olaydan hala eşimin haberi yok ! iyiki de yok ! bence asla sessiz kalmamalısın ....dişini göster...her ne pahasına olursa olsun ....oraya ekmek paramız için gidiyoruz ,kuyruğumuzu sallamadan da edebinle hanımlığınla işini yapıp ,nice başarılar kazansanda kadın ın yeri değişmiyor....Çok üzgünüm çoook

hemen itham yaa pessssÇok üzgünüm çoook

terbiyenizi takının.
kimsenin namusuna bu şekilde dil uzatılamaz. siz kendinizi ne zannediyorsunuz klava:

Bazen bu tür olaylara kadınlar dahi inanmıyor. eee insan bu şekilde sorgulanınca da saklamayı ve tacize katlanabildiği kadar katlanmayı seçiyor.

hayır hiç alakası yok...neden katlansın...
sadece olayda bir tuhaflık var...inanmak ya da inanmamak herkesin kendine kalmış, bu yaşadığını söyleyeni etkilemez...
sadece bu kadar büyük yerlerde ismleri öğrenmek, böyle bişeye ceza alacağını bile bile cesaret etmek (ki başka şeyler denerdi...en azından bu üst makam adam maillerin kontrol edildiğini, böyle bişeyin ceza almasına hatta kovulmasına yeteceğini bile bile neden yapar anlamadım...prosedür çok açıksa, bukadar kurumsal bir şirkette amir memurda daha iyi bilir prosedürü öyle değil mi...) bence çok mantıksız...

Sonrasında da kocası öğrenince neden baştan anlatmadın diyecek kadın yine suçlu.

kocası mevzusuna gelince bence çoktaaannn söylemeliydi...bu sorun evet...

Çok özür dileyerek yazınızın çok incitici olduğunu belirtmek istiyorum. Arkadaşın sinirleri zaten bozuk belli.

Öyle bi cesaret ediyorlar ki aklınız hayaliniz durur, istediğiniz kadar ciddi durun, otoriter bir tavır sergileyin, ne cibilliyetsiz erkekler var, siz denk gelmemişsiniz hiç, inanın denk gelmenizi de hiç istemem. Ne ciddiyet dinlerler, ne otorite ne de bişey, hatta bazılarına bu çekici bile gelir... öyle kansızlar vardır yani.

Kovulmayacak ki zaten. Emin olun binlerce kadın var katlanmak durumunda kalan. Herkes sizin gibi güçlü duramayabiliyor. İspatı da çok zor. Vahim bir durum.

terbiyenizi takının.
kimsenin namusuna bu şekilde dil uzatılamaz. siz kendinizi ne zannediyorsunuz klava:

canım asıl sen terbiyeni takın kendin yazdın bunları senin yapman gereken sey önce esine söylemendi nereye kadar örteceksin eşin başkasından duysa neolacak ben olsam eşime direk söylerim alnım açık kımseden korkum yok derdim bazı yazıların okadar çelişkili ki anlatamıyosun bazı seyleri sen kendini ne zannediyosan bizde kendimizi o zannediyoruz eşinden korkuyosun gibi geldi bana bu benim kendi fikrim konu açtın fikir istiyosun alsana fikir naniknanik naniknanik naniknanik

ne kadar zekisiniz ya hemende anladınız!!!!

Adamdaki cesarette hayret verici..

Maillerin kontrol edildiği bir firmadan taciz maili atıyor gayet rahat..

Aklından zoru var galiba..Ya da kaşınıyor.

Pesssss

alkisalkisalkis İşte budurr illa bir bit yeniği aranıcakkkk :umursamaz:

kız konuya açtığına pişman oldu . nerdeyse kuyruk sallayan kadın.. fotoyu yemeği teklif eden namuslu oldu

Ve halen bütün sükunetimle diyorum ki dilerim siz yaşamazsınız aynı şeyi onca otoritenize ve ciddiyetinize rağmen....

Bir kadının hemcinsi için bunu düşünmesi ne kadar acı bir şey.
Bunu biz kendimize yaparsak erkekler neler yapmaz...
Sevgiler size...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…