bu tarz şeyler olabiliyor,ama bu biraz karışık geldi bana.arkadaş,ilk yazdığı mesajda yeni tanıştık diyor.sonra daha önce tanışıyorduk,eşimi de tanıyor diyor.bilmiyorum.karışık biraz
Bazen bu tür olaylara kadınlar dahi inanmıyor. eee insan bu şekilde sorgulanınca da saklamayı ve tacize katlanabildiği kadar katlanmayı seçiyor.
gmy beni odasına çağırdı, hiçbir şekilde cevap verme iş yerinde bu tarz tartışmalara girme, ben insan kaynaklarına haber verdim, akşam onuda alıp genel müdürlük binasında toplantı yapacağız senin gelmene gerek yok, gerekeni yapacağız dedi. alkisalkisalkis
görsün şimdi dünyanın kaç bucak olduğunu. eşime söylesemmi acaba, ben adamla yeni tanıştım ama adam bana o gün yemekte eşimin adını verdiğimde eşini tanıyorum demişti.CADIARZU
evet adama kuyruk salladım göz kırptım, o yüzden yaptı. bizim toplumda o kadar temiz bir toplumdurki, erkekler kesinlikle taciz etmez. kadınlar mutlaka birşey yapmıştır.
kendin yazdın canım yanı böyle açık sözlü ol saklama bişeyleri bişeyleri saklıyosun kusura bakma seni tanımam ama yazında çok eksiklikler var sende tamamladın bu yazınla alkisalkisalkis alkisalkisalkis
kendin yazdın canım yanı böyle açık sözlü ol saklama bişeyleri bişeyleri saklıyosun kusura bakma seni tanımam ama yazında çok eksiklikler var sende tamamladın bu yazınla alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Bazen bu tür olaylara kadınlar dahi inanmıyor. eee insan bu şekilde sorgulanınca da saklamayı ve tacize katlanabildiği kadar katlanmayı seçiyor.
Sonrasında da kocası öğrenince neden baştan anlatmadın diyecek kadın yine suçlu.
ya bi insan nasıl hemen birini yemeğe çağırma cesaretinde bulunur bana tuaf geldi mutlaka bişeyler oldukı sizi direk yemeğe davet ediyo şahsen bana kımse öyle bi mail atamaz kusura bakma çok otoriterimdir bu konuda kımsede cesaret edemez eşimden başka
hayır hiç alakası yok...neden katlansın...
sadece olayda bir tuhaflık var...inanmak ya da inanmamak herkesin kendine kalmış, bu yaşadığını söyleyeni etkilemez...
sadece bu kadar büyük yerlerde ismleri öğrenmek, böyle bişeye ceza alacağını bile bile cesaret etmek (ki başka şeyler denerdi...en azından bu üst makam adam maillerin kontrol edildiğini, böyle bişeyin ceza almasına hatta kovulmasına yeteceğini bile bile neden yapar anlamadım...prosedür çok açıksa, bukadar kurumsal bir şirkette amir memurda daha iyi bilir prosedürü öyle değil mi...) bence çok mantıksız...
kocası mevzusuna gelince bence çoktaaannn söylemeliydi...bu sorun evet...
terbiyenizi takının.
kimsenin namusuna bu şekilde dil uzatılamaz. siz kendinizi ne zannediyorsunuzklava:
Burda bazı yalanlar okuyoruz tamam ama her olayada yalan söylüyorsun diyerek karşıdaki insana şizofren gibi davranmak ne kadar doğru?
Garip yani bazı kişiler. Biri bi laf atıyor sonra bi kaç kişide bilmeden bende onun düşüncesini savunayım gibilerinden arkasından gidiyor ama birşeyden haberi olmadan yani laf olsun torba dolsun misali.
Bazı kişiler yüzünden insan buraya derdini yazamıcak bile baksanıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?