gmy beni odasına çağırdı, hiçbir şekilde cevap verme iş yerinde bu tarz tartışmalara girme, ben insan kaynaklarına haber verdim, akşam onuda alıp genel müdürlük binasında toplantı yapacağız senin gelmene gerek yok, gerekeni yapacağız dedi. alkisalkisalkis
görsün şimdi dünyanın kaç bucak olduğunu. eşime söylesemmi acaba, ben adamla yeni tanıştım ama adam bana o gün yemekte eşimin adını verdiğimde eşini tanıyorum demişti.CADIARZU
maili direk gmy gönderdim. insan kaynaklarına bildirildi. toplantı yapacaklar akşam. gerekli uyarı ve cezayı vereceklermiş.
mailler takip ediliyor zaten. ayrıca mailde kim kime ne atmış, hangi bölümde diye yazıyor, belkide ortalık daha karışmasın diye beni istemediler suçlu değilim sonuçta.yani çok ilginç...
siz adamı itham ediyorsunuz ve insan kaynakları senin gelmene gerek, biz hallederiz diyorlar 8000 kişilik şirkette...yüzleştirme yapmadan maili baz alarak... kurumsal bir şirketin insan kaynakları diyo bunu...pess...
kesin görecek dünyanın kaç buçak olduğunu kesin...
eşinize de söyleyin bence.. :hulya:
bu kadra basit yani...
hmmm...okadar kalabalık bir şirkette...Genel Müdür Yardımcısına direkt mail göndererek hallettiniz yani...
hala ilginç...
ben anlamıyorum arkadaşlar ne ilginç geliyor size? ortada böyle bir durum oldu sizden fikir almak istedim elfida hanımla söylediğiniz şeylere bakın. durup dururken bütün bunları atacak kadar şizofren biri değilim merak etmeyin. ne yapaym yani şirket prosedürlerinimi mail atayım size..
ben anlamıyorum arkadaşlar ne ilginç geliyor size? ortada böyle bir durum oldu sizden fikir almak istedim elfida hanımla söylediğiniz şeylere bakın. durup dururken bütün bunları atacak kadar şizofren biri değilim merak etmeyin. ne yapaym yani şirket prosedürlerinimi mail atayım size..
katılmıyorummmmmmmmmmmya bi insan nasıl hemen birini yemeğe çağırma cesaretinde bulunur bana tuaf geldi mutlaka bişeyler oldukı sizi direk yemeğe davet ediyo şahsen bana kımse öyle bi mail atamaz kusura bakma çok otoriterimdir bu konuda kımsede cesaret edemez eşimden başka
katılmıyorummmmmmmmmmmlmaz: lmaz: lmaz:
evet adama kuyruk salladım göz kırptım, o yüzden yaptı. bizim toplumda o kadar temiz bir toplumdurki, erkekler kesinlikle taciz etmez. kadınlar mutlaka birşey yapmıştır.ya bi insan nasıl hemen birini yemeğe çağırma cesaretinde bulunur bana tuaf geldi mutlaka bişeyler oldukı sizi direk yemeğe davet ediyo şahsen bana kımse öyle bi mail atamaz kusura bakma çok otoriterimdir bu konuda kımsede cesaret edemez eşimden başka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?