ok geiriyorum, ok kzgnm....

yani çok ilginç...
siz adamı itham ediyorsunuz ve insan kaynakları senin gelmene gerek, biz hallederiz diyorlar 8000 kişilik şirkette...yüzleştirme yapmadan maili baz alarak... kurumsal bir şirketin insan kaynakları diyo bunu...pess...
kesin görecek dünyanın kaç buçak olduğunu kesin...
eşinize de söyleyin bence.. :hulya:

maili direk gmy gönderdim. insan kaynaklarına bildirildi. toplantı yapacaklar akşam. gerekli uyarı ve cezayı vereceklermiş.

bu kadra basit yani...
hmmm...okadar kalabalık bir şirkette...Genel Müdür Yardımcısına direkt mail göndererek hallettiniz yani...
hala ilginç...

mailler takip ediliyor zaten. ayrıca mailde kim kime ne atmış, hangi bölümde diye yazıyor, belkide ortalık daha karışmasın diye beni istemediler suçlu değilim sonuçta.
size ilginç geldi doğru banada adamın yaptıkları çok ilginç geldi.inandırıcı gelmediyse sizekii(ben yazılarınızdan böyle anlyorum) bide sizle uğraşamayacağım.

böyle saçma insanlara cevap yazmaya bile değmez canım.kafaya takılacak konu dahi değil takarsan evliliğin sarsıntıya girer unutma hayatına devam et.insan yerine koyulanlara cevap yazılır evli olduğunu bilen adamlar bu teklifi yapıyolarsa ben onlara insan dahi demiyorum

bu kadra basit yani...
hmmm...okadar kalabalık bir şirkette...Genel Müdür Yardımcısına direkt mail göndererek hallettiniz yani...
hala ilginç...

ben anlamıyorum arkadaşlar ne ilginç geliyor size? ortada böyle bir durum oldu sizden fikir almak istedim elfida hanımla söylediğiniz şeylere bakın. durup dururken bütün bunları atacak kadar şizofren biri değilim merak etmeyin. ne yapaym yani şirket prosedürlerinimi mail atayım size..

ya bi insan nasıl hemen birini yemeğe çağırma cesaretinde bulunur bana tuaf geldi mutlaka bişeyler oldukı sizi direk yemeğe davet ediyo şahsen bana kımse öyle bi mail atamaz kusura bakma çok otoriterimdir bu konuda kımsede cesaret edemez eşimden başka

Canım adamın yaptığı ilginç bişey arkadaşlar inanamadılar bu duruma hala demekki boşver sen zaten yeterince gerginsindir gereksiz adam yüzünden :umursamaz:

şirket prosedürüne gerek yok...
ya çok tresten bişeyleri yanlış aksettiriryorsunuz ya da hakikaten bişey var konuda...
siz isteseniz de istemeseniz de bu böyle...
8000 kişilik kurumsal bir şirketten bahsediyorsunuz...gmy'ye direk mail atmaktan...sadece bir maille bir kişinin ceza almasından...bir mail ispata yeter mi böyle bir iddiayı...
hee 300 kişinin olduğu bir toplantıda kimseye farkettirmeden sadece sizin fotolarınızı çekebilmek de ayrı bir meziyet tabi...
şahsi fikrimdir...bişeyler eksik...

katılmıyorummmmmmmmmmmlmaz:lmaz:lmaz:

bu tarz şeyler olabiliyor arkadaşlar... ben yakın bir arkadaşımdan biliyorum... konum olarak daha yukarda olan kişiler konumlarını bu tarz konularda da kullanmaktan çekinmiyorlar...

iyi yapmışsın arkadaşım...

Bazen bu tür olaylara kadınlar dahi inanmıyor. eee insan bu şekilde sorgulanınca da saklamayı ve tacize katlanabildiği kadar katlanmayı seçiyor.

faktoring leasing ve banka kredicileri ben bunlardan birinde çalışıyorum, 3 üde aynı kurum, 3 nünde kredicilerinin toplandığı bir yemek 3 nünde binaları ayrı. 3 nünde genel müdür yardımcıları ayrı. resimlerde yanmda başka arkadaşlarmda var ama bana mail attığına göre beni resimlerimi çekmeye çalışmış cep telefonuyla besbelliki. maildede kişilerin adı, ve bana yazdıkları ve resimler göründüğü için mail yeterlidir

Sonrasında da kocası öğrenince neden baştan anlatmadın diyecek kadın yine suçlu.

yoo ne münasebet ben size inanıyorum...
böyle bir şey olmuş olabilir...adam size asılmış olabilir yani...
ama şu olamaz...
siz direk genel müdür yardımcısına mail atarak durumu izah edemezsiniz... o da tamam biz gerekeni yapıcaz senin gelmene gerek yok diye bir cevapla dönmez size...sizi tanımaz bile... aile şirketi olsa anlarım siz 8000 kişiyiz diyorsunuz... ya da insan kaynakları durumu değişmez...her neyse...
artı bu tarz durumlarda hemen ortalığı ayağa kaldırmak iyi değildir... gerçekten... bir ispat gerekir itham etmek için... size sarkıntılık etse bile baş etme yolunuz bu olmamalı...

bu tarz şeyler olabiliyor,ama bu biraz karışık geldi bana.arkadaş,ilk yazdığı mesajda yeni tanıştık diyor.sonra daha önce tanışıyorduk,eşimi de tanıyor diyor.bilmiyorum.karışık biraz

evet adama kuyruk salladım göz kırptım, o yüzden yaptı. bizim toplumda o kadar temiz bir toplumdurki, erkekler kesinlikle taciz etmez. kadınlar mutlaka birşey yapmıştır.

Arkadaşlar, konuyu çok fazla irdelemeden de fikirlerinizi yazabilirsiniz...
bu forumda ,ilk defa karşılaşılan bir durum değil,
konu sahibi yüzeysel anlatmış,fikir vermek isteyen verir,
istemeyen okur ve geçer,lütfen konuyla ilgili
paylaşımlara devam edelim...
ayrıca lütfen sevyeyi bozacak,hakarete varan,
ima yoluyla bile hakaret eden olursa kendi bilir...
sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…